Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με tablets και android app

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Μου εχει δημιουργηθει η εξής - ισως χαζή- απορία μιας και σκεφτομαι για αγορα ταμπλετ σε μερικους μηνες:

Αν βαλω το viber απο το google play, απο που τραβάει τις επαφές;

Με το skype καταλαβαινω πως ειναι ενας λογαριασμος που κανεις log in κλπ κλπ αλλά με εφαρμογες όπως το viber ή/και το whatsapp τι γινεται;

Τις επαφές απο που τις παιρνει; Ή ειναι ανούσιο να υπαρχει τετοιο app σε tablet;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το δω και θα σου πω αν και μου φενετε επειδη βαζεις τον αριθμο σου τουλαχιστον στο whatsapp στο viber δεν θυμαμαι πρεπει να κραταει τις επαφες το βλεπω το μεσημερι και σου λεω :)

Εβαλα το viber τελικα μου λειτουργησε κανονικα εστειλα και οηρα μνμ ολα κομπλε ...απλα τις επαφες σου να τις βαλεις να συγχρονιστους με το gmail σου που εχεις για το play στο κινητο και στο ταβλετ οταν βαλεις το προγραμμα δηλωνεις τον αριθμο σου σου στελνουν μνμ στο κινητο το βαζεις στι ταβλετ και μετα τραβαει τις επαφες απο τον συγχρονισμο που ειχες κανει :) ελπιζω να σε βοηθησα

Εβαλα το viber τελικα μου λειτουργησε κανονικα εστειλα και οηρα μνμ ολα κομπλε ...απλα τις επαφες σου να τις βαλεις να συγχρονιστους με το gmail σου που εχεις για το play στο κινητο και στο ταβλετ οταν βαλεις το προγραμμα δηλωνεις τον αριθμο σου σου στελνουν μνμ στο κινητο το βαζεις στι ταβλετ και μετα τραβαει τις επαφες απο τον συγχρονισμο που ειχες κανει :) ελπιζω να σε βοηθησα

Μαααααλιστα!!!

Σε ευχαριστω πολύ για τον κόπο σου και για την απαντηση! :-D

Καλή συνέχεια! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...