Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτόν τον επεξεργαστή τι γνώμε έχετε INTEL CORE I5-3330  ? Σε σχέση με κάποιον αντίστοιχο της AMD...

Δημοσ.

Επισης κατι πολυ σοβαρο,το θεμα καταναλωσης ενεργειας

Με τα θανατηφορα τιμολογια της Δεη κ δεδομενου οτι οι amd ειναι ενεργοβοροι αν προτιμησω τον 6300 κ δεν κλοκαρω τι διαφορα θα εχει με εναν ιντελ στο λογαριασμο της Δεη αν κανω long gaming session αρκετα συχνα?

Εχει κανεις καποια στοιχεια για αυτο,το εχει ψαξει ποτε κανεις σε ποσα ευρω μεταφραζεται η διαφορα στο λογαριασμο της Δεη των επεξεργαστων? Με την 650 boost κ στα δυο συστηματα

Δημοσ.

Για αυτόν τον επεξεργαστή τι γνώμε έχετε INTEL CORE I5-3330  ? Σε σχέση με κάποιον αντίστοιχο της AMD...

Η γνωμη που εχω ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2316437/Intel-Core-i5-3330.html?keyphrase=i5+3330

και ο καινουργιος ειναι ο αντιστοιχος http://www.skroutz.gr/s/3404706/Intel-Core-i5-4430-Box.html?keyphrase=4430

αρα δεν αξιζει η αγορα του 3330 μιας και κοστιζει τα ιδια με τον καινουργιο.

Απο amd μερια εχεις τον http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320 και του βαζεις και μια ψυκτρα με την διαφορα τιμης(29ευρο διαφορα απο VisionStudio) απο τον i5 και αποδιδει πολυ καλυτερα απο τον i5.

• Like 1
Δημοσ.

Το socket 1150 βγηκε τον Ιουνιο αρα εχει παραπανω απο το 1155.Βεβαια ο 8320 εχει σιγουρα μελλον τωρα για το 1150 δεν μπορω να πω κατι δεν δουλευω μεσα στην Intel :P

Δημοσ.

πασ με την για τον 6300.

οποία τίποτε Ι3 επιλογή είναι άκυρη για παιχνίδια.

τα παιδιά σου είπαν να σκεφτείς και το future proof. και εσυ το βάλεισ στην άκρη. αυτό είναι ποιο μείζον θέμα απ την δεη που ρωτάς.

6cores έναντι των 2cores είναι μέρα με την νύχτα στα αυριανα παιχνίδια.

ασε τον Ι3 να δείχνει ότι θέλει στα σημερινά παιχνίδια, το αύριο είναι το θέμα. δεν θα δώσεις 600€ για να παίξεισ τα παιχνίδια μόνο του σήμερα.

ο 6300 είναι ότι καλύτερο χρειάζεσαι, και όχι, δεν θεσ άλλο σύστημα ψύξης, μια χαρά είναι αυτό που έχει. αφού δεν θα κανεισ oc....

σκέψου σε κανά 2 χρόνια ότι ισωσ θεσ να αλλάξεισ κάρτα γραφικών.

ποιοσ επεξεργαστής νομίζεις ότι θα είναι καλύτεροσ τότε για να σου υποστηρίξει την κάρτα ? 6300 φυσικά!

όσο αναφορά την κατανάλωση δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στουσ 2 επεξεργαστές. το θέμα είναι όσο περισσότερη ώρα εσυ παίζεισ τόσο περισσότερο ρεύμα καταναλώνεις.

όσο αναφορά την κάρτα γραφικών θα που έλεγα να πασ στην 7850.

είναι και καλύτερη απ τισ αλλεσ που ρωτάς και σκέψου ότι με αυτή θα έχεισ μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα Amd fusion !

πλήρες συνεργασία όλων των υποσυστηματων για το amd evolved gaming.

είναι πολλά τα + αν πασ σε amd.

σκέψου το καλά!

ακόμα και οι καινούριες κονσόλες που θα μασ έρθουν φοράνε τα πάντα από amd μέσα τουσ.

ριξε μια μάτια:

sites.amd.com/us/game/games/Pages/games.aspx

και έρχονται και αλλά

www.tomshardware.com/news/AMD-Gaming-Evolved-Games-Logo-Partners-Titles,23560.html

και πόσα θα μασ έρθουν ακόμα!

σκέψου τι γίνεται...και τι έχει να γίνει ακόμα!

gobar είναι πολλά τα games !

• Like 1
Δημοσ.

Το μπατζετ ειναι σφικτο οποτε ψαχνω τον καλυτερο συνδυασμο,θελω την βοηθεια σου εχοντας υποψην σας τα εξης:

1) Δεν θα κανω καθολου Οβερκλοκ

2) Το πισι θα ειναι για παιχνιδια κ θα παιζω σε 1900x1080

3) Υπαρχει οθονη 23"αρα η Lg 23ΕΑ53V-Ρ WIDE LED IPS

4) Το ξερω οτι παω σε νεκρο σοκετ οσον αφορα τον i3 κ πηγαινα για i5 4570 αλλα επειδη οι μητρικες χαζγουελ ειναι ακριβες + οτι ο i5 ειναι ακριβος δεν μου βγαινει το μπατζετ

η σκεψη μου οσον αφορα το ιντελ συστημα ειναι: τον 3240 με μητρικη μια φτηνη gigabyte b-75m-d3v,ενα αξιοπρεπες κουτι μιντι,ενα επωνυμο τροφοδοτικο 500αρι,ενα κλασικο σκληρο οσο πιο γρηγορο με παιρνει το μπατζετ,μνημες 1600αρες με χαμηλα ταιμινγκς,κ μια καρτα μεταξυ 650 boost -660-7850,αναλογα τα χρηματα

Οσον αφορα το αμντ συστημα κολλαω στα εξης:

Δεν κανω οβερκλοκ,θελει ψυκτρα γιατι η μαμισια ειναι θορυβωδεις αρα μου ανεβαζει το μπατζετ κατα 30-35 ευρω,θελει μητρικη των 80-90 ευρω για να ειναι οκ? ειναι πιο ενεργοβοροι?

Αρα i3 3240 η fx 6300 με στοκ ψυκτρες κ καθολου Οc κ με ποιες φθηνες αξιοπιστες μητρικες κ για τους δυο για παιχνιδια σε 1900x1080?

προσωπικη μου γνωμη ειναι να κοιταξεις να πας σε fx 6350 ο οποιος πανω κατω κερδιζει  με μικρη διαφορα ενα 3570κ...

αν δεν κανεις oc μην παρεις ψυχτρα...δεν χρειαζεται....μητρικη παρε την 970a-ud3....εχω δουλεψει με αυτη και ειναι κορυφη....

αρα 128+77=205Ε....ιντελ με τετοια λεφτα δυσκολο να βρεις...

Δημοσ.

Τελικα ουτε ενας υπερ i3

Και οκ το περιμενα γιατι μπαινει στη μεση το Οc αλλα στη δικια μου περιπτωση δλδ χωρις Οc κ με στοκ ψυκτρα περιμενα και καποιον υπερ ιντελ

Μονο ο trek χωρεσε σε μια συνθεση τον i5 χωρις να παρει ανοιχτα θεση υπερ του αλλα υποννοωντας οτι ειναι καλυτερη η συνθεση με i5 απο i3 (αυτονοητο) κ απο fx 6300 (οχι τοσο αυτονοητο)

Δημοσ.

Για τα χρήματα που διαθέτεις συμφέρει ο 6300  αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι καλύτερος απο έναν i5 επίσης αν θες να βάλεις σε αυτά τα χρήματα τον i5 λόγο υψηλότερης τιμής που έχει ένατι του 6300 θα πρέπει να κόψεις από την κάρτα γραφικων πράγμα που πρέπει να αποφύγεις σε μια gaming σύνθεση . Καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή κάρτα γραφικών με τον FX 6300      

Δημοσ.

i3 δυπηρινος γιατι σου κανει εντυπωση???Καλυτερα που δεν προτεινε καποιος τον i3 γιατι ειναι πεταμενα λεφτα.Μονο απο i5 υπαρχουν σαν επιλογη οι Intel για παιχνιδια και ειδικα αν δεν κανεις oc που μπορεις να αγορασεις και κλειδωμενο.Και στην περιπτωση σου ο καλυτερος και δυνατοτερος ειναι ο 6300.

προσωπικη μου γνωμη ειναι να κοιταξεις να πας σε fx 6350 ο οποιος πανω κατω κερδιζει  με μικρη διαφορα ενα 3570κ...

αν δεν κανεις oc μην παρεις ψυχτρα...δεν χρειαζεται....μητρικη παρε την 970a-ud3....εχω δουλεψει με αυτη και ειναι κορυφη....

αρα 128+77=205Ε....ιντελ με τετοια λεφτα δυσκολο να βρεις...

Εμμμ οχι δεν ισχυει αυτο.

Δημοσ.

Fulgore1 εννοουσα οτι με Οc το σκορ ειναι 6300 vs i3 100-0 κ στην δικια μου περιπτωση χωρις Οc κ με στοκ ψυκτρα ελεγα οτι θα ειναι 90-10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...