Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το εννοειται απο πανω δεν μου αρεσε.κανε οτι σου ειπαν,βγαλτα ολα απο το κουτι και βαλε τα επανω σε μια αντιστατικη επιφανεια και δοκιμασε να τον βαλεις μπροστα.

Τα ιδια... παταω το κουμπι, αναβουν τα λαμπακια στην μητικη και μετα απο 2 sec κανει restart και ξανα το ιδιο...

• Moderators
Δημοσ.

24/7 εννοειται :-D

Ηταν η απαντηση που περιμενα. Η απαντηση που κανει λογικο το να μην δουλευει μετα χωρις να φταις εσυ.

Λοιπον, δεν εκανες καμια ζημια 99.99%, ολα τα συνεδεσες οπως ηταν. Ή τροφοδοτικο ειναι το ζητημα σου ή μητρικη και συγκεκριμενα ειναι θεμα πυκνωτη/πυκνωτων. Απο τη στιγμη που εχεις εγγυηση κακως ασχολεισαι αφου δεν εχεις τροφοδοτικο να αλλαξεις ωστε να καταληξεις στο τι φταιει. Μονταρισε το και πηγαινε το. ;)

Ωπ, μολις ειδα το ποστ οτι εισαι οριακα εκτος της εγγυησης που ειπες οτι εχεις!

Δημοσ.

Ηταν η απαντηση που περιμενα. Η απαντηση που κανει λογικο το να μην δουλευει μετα χωρις να φταις εσυ.

Λοιπον, δεν εκανες καμια ζημια 99.99%, ολα τα συνεδεσες οπως ηταν. Ή τροφοδοτικο ειναι το ζητημα σου ή μητρικη και συγκεκριμενα ειναι θεμα πυκνωτη/πυκνωτων. Απο τη στιγμη που εχεις εγγυηση κακως ασχολεισαι αφου δεν εχεις τροφοδοτικο να αλλαξεις ωστε να καταληξεις στο τι φταιει. Μονταρισε το και πηγαινε το. ;)

Ωπ, μολις ειδα το ποστ οτι εισαι οριακα εκτος της εγγυησης που ειπες οτι εχεις!

Το συστημα αγοραστηκε απο πλαισιο τον 12/2009 και αποτι ξερω ειναι 3 χρονια η εγγυηση οποτε δεν ξερω τι να κανω. Τι μπορει να γινει για να μην πληρωσω τον ελεχγο (δηλαδη το 40ρι που ζητανε); Πως ξερω αν χαλασε μητρικη ή τροφοδοτικο;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο δεν φαινετε να επαθε κατι μιας και ειναι enermax 82+

Πάντως εγώ από αυτή τη φράση δεν έβγαλα νόημα.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως εγώ από αυτή τη φράση δεν έβγαλα νόημα.

Ειναι σαν αυτα που λεμε, ΣΟΝΥ εγγυηση! TS να σου φερω CORSAIR TX650 που εσκασε(3 μηνες αντεξε) και πηρε μαζι του μηχανημα 1000 ευρω?

Δημοσ.

Ειναι σαν αυτα που λεμε, ΣΟΝΥ εγγυηση! TS να σου φερω CORSAIR TX650 που εσκασε(3 μηνες αντεξε) και πηρε μαζι του μηχανημα 1000 ευρω?

καλα ναι δικιο εχεις απλα τα 120 ευρω που ειχα δωσει ηταν διοτι λεμε "παρε καλο τροφοδοτικο για να σου κρατησει" και εχω απαιτησεις απο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Τροδοδοτικό ειναι μαλλον ναι αλλα αφου αν ειναι σε εγγύση το μηχάνημα καλύτερα να το πας να στο ελέγξουν και οτι εχει χαλάσει να στο αλλάξουν

Δημοσ.

Τροδοδοτικό ειναι μαλλον ναι αλλα αφου αν ειναι σε εγγύση το μηχάνημα καλύτερα να το πας να στο ελέγξουν και οτι εχει χαλάσει να στο αλλάξουν

Ωραια τοτε θα ρωτησω το εξης, απο την στιγμη που εστω για 1 sec ανοιγουν τα λαμπακια της μητρικης αλλα και γυρναει το ανεμηστιρακι του τροφοδοτικου, ειμαστε σιγουροι οτι φταιει αυτο;

Δημοσ.

Μπορεί για καποιο λόγο να μην μπορεί να δώσει ρεύμα η να γίνεται καποιο βραχυκήκλωμα μπορει να ειναι οτιδήποτε αλλα ξανα λεω αφου εχεις εγγύηση πήγαινε το

Δημοσ.

Τελικα το πηγα πλαισιο, το εβαλε σε ενα αλλο pc και ειδε οτι δουλευουν τα καλωδια που δινουν τροφοδοσια στην μητρικη αλλα δεν δουλευει το καλωδιο που δινει ρευμα στον σκληρο. Μου ειπε να το πεταξω στην αναλυκλωση και να παρω καινουριο. Προτασεις παρακαλω;  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...