NemeSis1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Χτεσ εβγαλα τον σταθερο υπολογιστη μου για να τον καθαρισω (δουλευε κανονικα πριν). Μην φανταστειτε, δεν αποσυναρμολογησα την μητρικη ουτε εβγαλα την ψυκτρα, απλα λιγο αερα να φυγουν τα πολλα. Σημερα τον εβαλα στην πριζα και δεν ανοιγε. Ετσι λοιπον εβγαλα την μπαταρια, την μετρησα και εδειξε 2.2 volt. Βρηκα στο google οτι αν ειναι κατω απο τα 2.7 (οταν αναγραφει 3 volt) πρεπει να την αλλαζεις. Σκεφτηκα πως μαλλον αυτο φταιει οποτε αγορασα καινουρια. Τωρα απλα ανοιγει και μετα απο 2 δευτελολεπτα, πριν καν αρχισουν να δουλευουν κανονικα τα ανεμηστιρακια κλεινει, και κανει το ιδιο. Δηλαδη ανοιγοκλεινει. Ισως να φταιει οτι ειναι dual bios η μητρικη μου; http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3436#ov Το τροφοδοτικο δεν φαινετε να επαθε κατι μιας και ειναι enermax 82+
umbrella co. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν προλαβαινει δηλαδη να κανει καθολου post η μητρικη? ελεγξες καλα ολα τα βυσματα/καλωδια μεσα, μηπως χαλαρωσε κατι? Ελεξγε και τις μνημες μηπως καποιο στικ δεν κανει καλη επαφη.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μήπως κουνήθηκε πουθενά καποιο καλώδιο η ακουμπάει κατι στο κουτί και κανει καποιο βραχυκήκλωμα
NemeSis1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Εβγαλα και ξαναβαλα τις ραμ, μαζεψα τα καλωδια του τροφοδοτικου και κανει τα ιδια παλι, δηλαδη παταω το κουμπι και αναβουν τα λαμπακια της μητρικης αλλα και το led του ανεμηστηρα και ενω φαινετε να περνει μπροστα (αρχιζουν να γυρνανε τα φανς) για να ανοιξει σταματαει και κανει επανεκινηση.
umbrella co. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ριξε μια ματια εδω http://pcsupport.about.com/od/findbysymptom/tp/computer-wont-turn-on.htm μηπως σε βοηθησει κατι.
NemeSis1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ριξε μια ματια εδω http://pcsupport.about.com/od/findbysymptom/tp/computer-wont-turn-on.htm μηπως σε βοηθησει κατι. τα εκανα ολα μεχρι εκει που λεει αλλαγη τροφοδοτικου...οποτε θα το παω στο πλαισιο αλλωστε εχω 5τη εγγυηση
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Με τον αέρα που έβαλες τα ανεμιστηράκια φρόντισες να τα μπλοκάρεις, ή γύριζαν ; Αν είναι έτσι μπορεί να έκαναν ζημιά στην μητρική.
NemeSis1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τελικα δεν ειμαι μεσα στο οριο της εγγυησης... Καμια αλλη λυση για να μην πληρωσω;; Ελπιζω να μην ειναι προβλημα μητρικης...
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τελικα δεν ειμαι μεσα στο οριο της εγγυησης... Καμια αλλη λυση για να μην πληρωσω;; Ελπιζω να μην ειναι προβλημα μητρικης... Αυτό που ρώτησα; 1
NemeSis1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Αυτό που ρώτησα; ναι το εκανα αυτο το λαθος...αλλα δεν ειναι πρωτη φορα για αυτο και δεν νομιζω να φταει
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μακάρι, γιατί εγώ την έχω πάθει στο παρελθόν. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Τι να πώ ας γράψουν και οι πιο έμπειροι αν υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να φταίει το καθάρισμα με τον αέρα.
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αφου τα εχεις δοκιμάσει σχεδόν ολα λύσε το μηχάνημα στο πάτωμα και βγάλε ολους τους δίσκους και το cdrom, ασε το με τα βασικά ram , επεξεργαστή και κάρτα γραφικών και δες αν σου ανοίγει ετσι
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Πριν τον καθαρισεις, τον δουλευες 24/7 για καιρο ή τον εκλεινες;
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Πριν τον καθαρισεις, τον δουλευες 24/7 για καιρο ή τον εκλεινες; 24/7 εννοειται
Thanos1972 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αυτο το εννοειται απο πανω δεν μου αρεσε.κανε οτι σου ειπαν,βγαλτα ολα απο το κουτι και βαλε τα επανω σε μια αντιστατικη επιφανεια και δοκιμασε να τον βαλεις μπροστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα