Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 450

Χρήση υπολογιστή : Office, Internet, ταινίες κτλ 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΘΟΝΗ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΤΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΕΓΩ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

Με λίγα λόγια συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να πάρει ένα desktop για βασικές δουλειές και εξοικείωση των πιτσιρικάδων(8 χρονων) με το PC και το Internet.. Παιχνίδια δεν χωράει το μπατζετ, φυσικά αν υπάρχει κάτι που να παίζει έστω και σε χαμηλές αναλύσεις καλοδεχούμενο.

Αναμένω τις προτάσεις σας.

Εγώ σκέφτομαι κάτι σε FM2 .Φυσικά αν χωράει κανας i3 με 1155 θα προτιμήσω αυτόν .

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινεται να παρεις κατι με λιγοτερα χρηματα οσον αφορα αυτα που ζητας.

Αν το budget σου δεν μπορει να αναιβει τουλαχιστον στα 340-350..

τοτε αναγκαστικα κοιτας να βρεις κατι σε μεταχειρισμενο. 

Παντως ο Α4 αυτος εχει την Radeon HD 7480D που θα μπορουσε να παιξει καποια low απαιτησεων παιχνιδια. 

post-270338-0-89484800-1376330452_thumb.jpg

Δημοσ.

Είσαι ωραίος . Και εγώ σε κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι. Υπάρχει περίπτωση λες να βγει σύνθεση με i3 σε 1155;

Δημοσ.

Είσαι ωραίος . Και εγώ σε κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι. Υπάρχει περίπτωση λες να βγει σύνθεση με i3 σε 1155;

Δυσκολα.. απο τι να πρωτοκοψεις?.. απλα ισως αργοτερα χρειαστει μια aftermarket ψυκτρα. 

δεν νομιζω να χουν κανενα προβλημα και σκεψου οτι ειναι quad core ο συγκεκριμενος. 

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ ότι δεν θα έχουν κάνα πρόβλημα απλά ψάχνω και μια εναλλακτική σε Intel. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ ότι δεν θα έχουν κάνα πρόβλημα απλά ψάχνω και μια εναλλακτική σε Intel. Ευχαριστώ πάντως.

εως εδω νομιζω οτι μπορει να παει σε ιντελ και δεν νομιζω πως αξιζει... 

post-270338-0-29714700-1376331981_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο pentium που έβαλες έχει ενσωματωμένα γραφικά πάντως οπότε γλιτώνει και την GPU. Αλλά όπως λες δεν αξίζει ...

Δημοσ.

Ο pentium που έβαλες έχει ενσωματωμένα γραφικά πάντως οπότε γλιτώνει και την GPU. Αλλά όπως λες δεν αξίζει ...

τα ενσωματώμενα του ειναι λιγο..πολυ λιγο...ξερεις.. :/  

Δημοσ.

Απο την στιγμη που θελεις και οθονη το Budget πεφτει πιο κατω και απο ps4,και φτανει σε επιπεδα ps3 οποτε πας αναγκαστικα σε amd.Απο παιχνιδια ισως κανα Lol να μπορει να παιξει.

Δημοσ.

O A8 είναι apu επεξεργαστής και τα ενσωματωμένα γραφικά του είναι καλύτερα από τα γραφικά των intel επεξεργαστών. Οπότε το χαλαρό gaming είναι δυνατό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...