Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω τι σου δίδαξαν τα 2 χρόνια σε λογιστικό γραφείο 

ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον λογιστή , ότι μας θεωρούν ΚΕΠ και δεν υπάρχει καμία επαγγελματική εξέλιξη! Υπάρχουν και τα καλά βέβαια , όπως οι γνώσεις σε τήρηση βιβλίων ειδικά Γ κατηγορίας αλλα και οι γνώσεις σε ασφαλιστικά ή τραπεζικά θέματα. σε κάλυψα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgem1966 είπε

ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον λογιστή , ότι μας θεωρούν ΚΕΠ και δεν υπάρχει καμία επαγγελματική εξέλιξη! Υπάρχουν και τα καλά βέβαια , όπως οι γνώσεις σε τήρηση βιβλίων ειδικά Γ κατηγορίας αλλα και οι γνώσεις σε ασφαλιστικά ή τραπεζικά θέματα. σε κάλυψα?

κοίτα συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, απλά αναρωτιέμαι τι σου έμεινε σε μόλις δύο χρόνια από αυτό 

εγώ προσωπικά τελειώνω το θέμα με τα λογιστικά  γραφεία τώρα μόλις τελειώσουν οι δηλώσεις,  τα οποία είδα περισσότερο σαν σχολείο παρά σαν εξέλιξη, η μόνη εξέλιξη σε αυτά είναι να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος αλλά θα πρέπει να φας σκατό καμιά 10ετια για να μιλάμε για κάτι τέτοιο , επίσης να είσαι και κατάλληλος ο ίδιος να κρατάς επιχείρηση

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, logistoulis είπε

κοίτα συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, απλά αναρωτιέμαι τι σου έμεινε σε μόλις δύο χρόνια από αυτό 

εγώ προσωπικά τελειώνω το θέμα με τα λογιστικά  γραφεία τώρα μόλις τελειώσουν οι δηλώσεις,  τα οποία είδα περισσότερο σαν σχολείο παρά σαν εξέλιξη, η μόνη εξέλιξη σε αυτά είναι να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος αλλά θα πρέπει να φας σκατό καμιά 10ετια για να μιλάμε για κάτι τέτοιο , επίσης να είσαι και κατάλληλος ο ίδιος να κρατάς επιχείρηση

αρα τι θα διαλεγες εσυ σαν περαιτέρω εξέλιξη...ενα μεταπτυχιακό στο καποδιστριακό ή την επαγγελματική πιστοποίηση στο ΣΟΕΛ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, georgem1966 είπε

αρα τι θα διαλεγες εσυ σαν περαιτέρω εξέλιξη...ενα μεταπτυχιακό στο καποδιστριακό ή την επαγγελματική πιστοποίηση στο ΣΟΕΛ?

Προσωπικά δεν θέλω να εργαστώ σε ελεγχτικη δεν μου αρέσει το αντικείμενο, προτιμώ τη λογιστική που έχω ήδη μια βάση ετών

Τώρα που θα μετακινηθω σε εταιρεία βασικά θα κάνω ο,τι μου ζητήσουν αυτοί από μεταπτυχιακό και σε ο,τι αφορά το κομμάτι που λες ίσως δω για acca

Απλά αυτή τη στιγμή δεν θα ξεκινήσω να ξοδέψω δικά μου χρήματα ξανά για να κάνω και άλλο μεταπτυχιακό που μπορεί να μη θέλουν, θα κάνω κάτι σε συνεννόηση με αυτούς εφόσον βέβαια θα χρειαστεί να συνδυαστεί και με την εργασία άρα θα πρέπει να φεύγω και κάποιες συγκεκριμένες ώρες , άρα δεν θέλω να έχω ξανά το πρόβλημα του να πρέπει να συνεννοούμαι για αυτό το θέμα και το πότε θα λείψω κτλ κτλ

Εσύ που είσαι σε μια φάση στη καριέρα σου που δεν έχεις ακόμα αποφασίσει ναι ίσως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι που βρίσκεις ενδιαφέρον και να το συνδυάσεις με την υπάρχουσα εργασία και ίσως μπορείς και να αλλάξεις και αντικείμενο τελείως

Το θέμα είναι να βρεις τι θέλεις, εσύ είσαι ακόμα σε μια πιο ρευστή κατάσταση και έχεις ίσως περισσότερη ευχέρεια να ψαχτεις

Κι εγώ δηλαδή ακόμα ψάχνομαι ως προς το πού θα καταλήξω, απλά το βασικό μου αντικείμενο θα είναι πάνω στη λογιστική 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...