Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 χρονων και 2 μηνων εσωτερικος σατα 3 δισκος μαλλον τα τιναξε.τις τελευταιες μερες ειχε υψηλη θερμοκρασια και το health του ειχε πεσει στο 96%.στο bios δεν τον εμφανιζει ουτε στο hdd sentinel ουτε στο sea tools.εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια με τον συγκεκριμενο δισκο?μπορει να βοηθησει καποιος?ποσα χρονια εγγυηση εχει ο συγκεκριμενος?καποιος οδηγος για data recovery ?ειχα αρχεια (μουσικη -ταινιες )που μαζευα απο το 2004.τις φωτος τις ειχα σε cloud ευτυχως .καλο απογευμα σε ολη την παρεα και ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Αν δεν τον βρίσκει στο bios δύσκολα τα πράγματα βαλε τον σε μια εξωτερική θήκη και προσπάθησε να κανεις ανάκτηση με το Ontrack EasyRecovery , πριν το κανεις αυτο όμως δοκίμασε και αλλο sata καλώδιο και σε αλλη sata θύρα.

Edit : Νομίζω παντως οτι πρέπει να εχει γύρω στα 3 χρόνια , βρες την απόδειξη απο το κατάστημα που το πήρες και κανε ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις

Δημοσ.

βρηκα την αποδειξη και πηρα τηλ το e-shop και μου ειπαν 1 χρονο οτι ειχε εγγυηση ! :fear: .αλλαξα και αλλες θυρες,εκανα και τραμπα με το καλωδιο του ssd  που λειτουργει ,και αποτελεσμα ΤΙΠΟΤΑ.το easyrecover και ενα αλλο το stellar phoenix δεν τον βλεπει τον δισκο.μαυρα τα μαντατα για την σερενατα που παλια την ταιζες μπαρμπουνια μαρινατα

Δημοσ.

μιλησα με εναν τυπο στο chat τους (seagate usa)και μου ειπε οτι ειναι σε εγγυηση μεχρι τον Απριλιο του 14 (lol λεω, αφου Ιουνιο τον πηρα).λεω σιγουρα?απο ελλαδα τον πηρα κτλ κτλ.μου λεει ναι μπορεις να κανεις rma και να τον στειλεις Αμστερνταμ .τωρα ανοιγω rma αλλα στο δευτερο βημα λεει ''Unknown

Warranty could not be determined. Please check the serial and product numbers entered and try again. If the problem persists, contact your nearest

μπλα μπλα'' και δεν με αφηνει να προχωρησω

Δημοσ.

Εντάξει παλι καλα αφου σου ειπαν οτι εχεις ακομα εγγύηση βέβαια τα αρχεία σου δεν ειναι και σίγουρο οτι θα σωθούν

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω το θεμα αφου τελικα δεν προχωτησα σε rma τοτε με την ''ελπιδα'' οτι η asus sabertooth z77 μου εχει προβλημα με τα σατα,αφου την μια τον αναγνωριζει και την αλλη οχι ,και οτι ισως εσωζα τα αρχεια μου.προχωρησα στην αγορα εξωτερικης θηκης.τον αναγνωριζει κομπλε και βλεπω τα αρχεια μου (μαλιστα 100% health κτλ) αλλα μετα απο 10 λεπτα ΚΟΛΑΕΙ!δεν μπορεις να μπεις στους φακελους-τιποτα και απλα σβουριζει ο δεικτης των windows σαν να εχει κολησει -κρασαρει.αν τον κλεισω-ξαναανοιξω,ειναι ολα τελεια παλι για ενα 10λεπτο.τι να κανω.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

καποια βοηθεια ρε παιδια?δεν μπορω καν να τα αντιγραψω σε αλλον σκληρο τα αρχεια μου και να τον στειλω στην seagate,γιατι κολαει στο 5λεπτο-10λεπτο

Δημοσ.

Λίγα λίγα μέχρι να τα αντιγράψεις(κοινώς δές πόσα gb αντιγράφει μέχρι να κολλήσει στο 5-10λεπτο και βάζε λίγο λιγότερο για αντιγραφή)όλα και μετά rma.

Το ξέρω ότι θα πάρει πολύ χρόνο αλλά αφού τα θέλεις δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις,εχω ξεκινησει να αντιγραφω αλλα ειναι παρα πολυ σπαστικο,πρεπει να κλεινω και να ξαναανοιγω τον δισκο καθε 2-3 λεπτα οταν γινεται αντιγραφη.αυτο που με κουφαινει ειναι οτι στο Hdd sentinel εχει 100% υγεια και 100% επιδοση.λετε να τον στειλω αδικα για rma?αν και self test της Seagate εκανε FAILURE

Δημοσ.

Το HDS είναι πρόγραμμα 3ου ''κατασκευαστή'' και μπορεί να δείχνει λάθος κάποιες τιμές όπως φυσικά και τα υπόλοιπα αντίστοιχα προγράμματα.

To seatools από την Seagate είναι του κατασκευαστή του σκληρού και αυτό πρέπει να παίρνεις πάντα υπόψιν σου!

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις,εχω ξεκινησει να αντιγραφω αλλα ειναι παρα πολυ σπαστικο,πρεπει να κλεινω και να ξαναανοιγω τον δισκο καθε 2-3 λεπτα οταν γινεται αντιγραφη.αυτο που με κουφαινει ειναι οτι στο Hdd sentinel εχει 100% υγεια και 100% επιδοση.λετε να τον στειλω αδικα για rma?αν και self test της Seagate εκανε FAILURE

κατεβασε το seatools by dos και κανε boot apo ayto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...