Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν τέτοιο σταθερό υπολογιστή και δεν ξεκινάει καν.μόλις παταω να ανοίξει ανάβει η ψυκτρα και δεν κάνει τίποτα άλλο.ούτε το βιος δεν ξεκινάει στην οθόνη.δοκιμασία άλλο δίσκο τίποτα.έβγαλα μπαταρία για να κάνω το bios clear τίποτα.έβγαλα έβαλα μνήμες τίποτα.τι να κάνω άλλο...έχει ένα τζαμπερ για που λεει επανω στην μητρικη bios recovery σε ποια πινς να το βαλω το τζαμπερακι για να κανει clear bios?

τι να κανω ρε παιδια δεν κανει τιποτα.....

Δημοσ.

Ανοίγει τα φαν δουλεύουν.τα λαμπακια ανάβουν. Βοοτ δεν κάνει.ούτε στο βιος δεν μπαίνει.

αυτό σε καμία περίτωση δεν συμένη ότι το τροφοδοτικό δουλεύει καλά, κάνε αυτό που σου λέει ο coolerman

Δημοσ.

Δεν έχω θα πρέπει να αγορασω τι να πάρω...ποσα σε τι ταμετρανε τα τροφοδοτικα...

Τι μονάδα μέτρησης έχουν.

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό εχεις τώρα ? (Άνοιξε το pc και δες ποιο μοντέλο τροφοδοτικού έχεις)

Ετοιμο συστημα απο την HP ειναι ρε συ spank ... τι τροφοδοτικο θα έχει? 

Ενα 300αρι έχει...

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=5270849&prodTypeId=12454&objectID=c03364240

Δημοσ.

Pcv 230 hp είναι.

Η' pcb230 hp...

Είναι από το τροφοδοτικο δηλ. Να αγορασω η θα πάει τζάμπα.ξέρω ότι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι αλλά λέτε το πιο πιθανό να είναι αυτό ε?

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να βρεις απο καποιο φίλο να δοκιμάσεις αγόρασε ενα ναι το πιθανότερο οπως το περιγράφεις ειναι να ειναι τροφοδοτικό

Δημοσ.

Πριν αγοράσεις οτιδήποτε βαβαιώσου ότι το συγκεκριμένο κουτι πέρνει atx τροφοδοτικα.....

Αυτα τα έτοιμα συστηματα απο HP , dell κτλ είναι πολυ customised στο εσωτερικό τους. Επιτηδες συνήθως για να μην μπαινουν αλλα ανταλακτικα περα απο τα γνήσια. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν μου βγάλεις μια φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου θα με βοηθουσε πολύ. 

Αστο βρήκα στον γουγλη... παιρνει κανονικο τροφοδοτικο οποτε αν θελεις μπορεις να προχωρήσεις σε αγορα....

Κατι τετοιο πχ....

http://www.skroutz.gr/s/2850579/Corsair-VS-Series-VS350.html

Δημοσ.

Οκ μόλις πάω σπίτι την βγαζω και την ανεβαζω.

pfc ειναι ο τυπος για πιο λεπτο τροφοδοτικο?γιατι εχει και καποια πιο φθηνα ειδα στο skroutz...

Δημοσ.

Παιδιά μόλις άλλαξα το τροφοδοτικο και δεν βρήκα λύση.ο υπολογιστής τα ίδια.δεν είναι τίποτα απλά πάνε και τα 35 ευρωπουλα. Τι άλλο να φταίει...καμία ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...