Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι σαφές ότι το περί παθητικής είναι παράδειγμα ως προς τα της περιρρέουσας ασχετοσύνης.

Σαφώς και ξέρω τι σημαίνει ΟΕΜ αλλά και πως χρησιμοποιείται ο όρος επί της ουσίας στην αγορά της κατασκευής των ελαστικών. Και είναι λόγω συγκυριών αρκετά αστείο να δέχομαι internetικά μαθήματα γι' αυτό, αλλά ας έχει, μιας και θα ήταν ανούσιο να εκθέσω μεγάλο Έλληνα εισαγωγέα "Γαλλικών" ελαστικών χάριν ενός τυχαίου thread.

Ελεύθερη αγορά έχουμε - αγοράστε ότι πιο ακριβό βρείτε, αν σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι σαφές ότι το περί παθητικής είναι παράδειγμα ως προς τα της περιρρέουσας ασχετοσύνης.

Στο μυαλό σου μπορεί, στην πράξη όμως είναι κάτι άσχετο με τη συζήτηση αυτή.

Σαφώς και ξέρω τι σημαίνει ΟΕΜ αλλά και πως χρησιμοποιείται ο όρος επί της ουσίας στην αγορά της κατασκευής των ελαστικών.

Ίσως και να ξέρεις τι σημαίνει, αλλά σίγουρα κάπου έχεις χαθεί στο πως χρησιμοποιείται.

Δημοσ.

μιας και θα ήταν ανούσιο να εκθέσω μεγάλο Έλληνα εισαγωγέα "Γαλλικών" ελαστικών χάριν ενός τυχαίου thread.

ναι αλλα δεν λες και τιποτα με αυτο που γραφεις...

δηλ η μιcηelin ή οποια αλλη ειναι, σου παν οτι τα μικρα νουμερα τα φτιαχνει ιδια και για τις 2 μαρκες. μια μικροτερη εταιρεια?το θεμα ειναι χρησιμοποιουν τα υδια υλικα και πελματα?

μηπως ειναι η θυγατρικη της?εχει αρκετες.Και για ποιο λογο θεωρεις οτι θα τον εκθεσεις?

το μονο σιγουρο ειναι για μεγαλο δεικτη ταχυτητας οτι ειχα παρει goodrich και μετα ξαναγυρισα στο pilot και η διαφορα φαινεται...

τεσπα στειλε μου πμ τι εννοεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...