Gkogkos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Λοιπόν έχω το παρακάτω πρόβλημα! Όταν βάζω ακουστικά στο laptop όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσω των ακουστικών!Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος μου κάνει κλήση στο skype ή κάνω εγώ όλοι οι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop εκτός του skype που ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά! Πως μπορώ να το κάνω να ακούγονται τα πάντα από τα ακουστικά? Αυτό έγινε μετά από format στο laptop! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Νομίζω αν πας στο skype στις ρυθμίσεις και επιλέξεις έξοδο ήχου για τα ακουστικά θα δουλέψει
Gkogkos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μα το skype ακούγεται από τα ακουστικά!Το θέμα είναι όταν γίνει η κλήση όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop αντί από τα ακουστικά!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ναι θα στις ρυθμισεις του skype και θα βαλεις τα ενσωματωμενα ηχεια και μικροφωνο και στο κουδουνισμα τη χρηση επιλεγμενου ηχειου,κανε μια δοκιμαστικη κληση με καποιον και μετα συνδεσε τα ακουστικα και βλεπεις.
Gkogkos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Όντως αυτό ήταν! Ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα