Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι τελικά τόσο δύσκολο να βρούμε μια matherbord m67sru για λάπτοπ . eBay τίποτα γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιος καμία

Δημοσ.

Ναι αποτι θυμάμαι αυτή είναι, απλός σε αυτο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν έχουν το ίδιο μέγεθος η m66sru me thn m67sru. Μπορούμε να το μάθουμε?

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιον τρόπο υπόψιν μου να μπορείς να μετρήσεις διαστάσεις :/ Μόνο τον πωλητή αμα ρωτήσεις και μετρήσεις και εσύ την δικιά σου για σύγκριση αλλά αυτό δεν χρειάζεται θα έλεγα, βγάλε την και σύγκρινε την με αυτήν που δίνει αυτός, άμα έχει τρύπες εκεί που βιδώνει η δικιά σου δεν πρέπει να έχεις θέμα. Δες και για έξτρα θύρες μην έχει τίποτα διαφορετικό στα περιφερειακά και δεν σου κάνει.

Άμα την έχεις εκτός λάπτοπ την μητρική τράβα την με καμιά καλή ψηφιακή να δούμε.

Έχει κάψει κάρτα γραφικών; 

Δημοσ.

Την Κυριακή γυρνώντας Σπιτι που είναι το λάπτοπ θα το λυσω και θα το βγάλω φοτο. Ωστόσο έστειλα και imail στο eBay σε αυτόν που πουλάει την motherboard μπάς και γνωρίζει αν τεργιαζουν..

Την Κυριακή γυρνώντας Σπιτι που είναι το λάπτοπ θα το λυσω και θα το βγάλω φοτο. Ωστόσο έστειλα και imail στο eBay σε αυτόν που πουλάει την motherboard μπάς και γνωρίζει αν τεργιαζουν.. H motherboard Η δικιά μου είναι καμένη

Δημοσ.

Οκ. Ανέβασε και από τις 2 μεριες να δούμε.

Τι εχει κάψει; λογικά κάρτα γραφικών ε; αμα δεν μονταρεις το σύστημα ψύξης δουλειά δεν θα κανείς με αυτο το λαπτοπ btw.

Δημοσ.

Την είχα στείλει σε τεχνικό να μου την έφτιαχνε και μου είπε ότι είταν καμένη και ότι είχαν χυθεί υγρά πάνω της ότι είταν άχρηστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...