Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έβαλε η κοπέλα μου wind μετά από 500 αιτήσεις σε wind και forthnet και το πρόβλημα που μας δημιουργήθηκε είναι ότι ο δρομολογητής συγχρόνιζε στην αρχή στο 1,7mbps πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν ότι είναι μακριά το σπίτι από το dslam γύρω στα 4 χιλιόμετρα και αυτό που μας έκαναν είναι ότι πρέπει να άλλαξαν το προφίλ στη γραμμή για ανέβασε στα 2,1mbps αλλά έπεσε στο snr sto 6.1db από τα 9db που ήταν.

με τον ΟΤΕ ήταν πάνω από 10mbps

τι κάνω;

είναι όντως 4 χιλιόμετρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλε όλες τις συσκευές από τις τηλεφωνικές πρίζες κι άφησε μόνο το router χωρίς splitter/filter στην κεντρική/πρώτη πρίζα και με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 2m) για να αποκλείσουμε το εσωτερικό πρόβλημα...

Δημοσ.

από την τεχνική υποστήριξη της wind είπαν ότι το σπίτι είναι 4 χιλιόμετρα από το κέντρο

ο τεχνικός όταν είχε έρθει στην αρχή (γιατί έβαλαν αριθμό wind για να κάνει τη σύνδεση και τα σχετικά γιατί αλλιώς της είχαν πει ότι δεν μπορούσε να φύγει από τον ΟΤΕ λόγο πεπαλαιωμένου δικτύου) είχε κάνει μέτρηση και είχε πιάσει 3,5mbps 

Δημοσ.

35 attenuation δεν εινα τεσσερα χιλιομετρα αλλα 2 χιλιομετρα και κατι.επισης με 35 attenuation τα 10 mbit Που ειχες πριν ναι εστεκαν.με 6 Margin που εισαι τωρα και 1,7 οχι δεν στεκει.αν ειχες 50 attenuaton ναι αλλλα με 35 οχι.και αλλο τοσο οταν πριν με οτε ειχες 10+

Δημοσ.

35 attenuation δεν εινα τεσσερα χιλιομετρα αλλα 2 χιλιομετρα και κατι.επισης με 35 attenuation τα 10 mbit Που ειχες πριν ναι εστεκαν.με 6 Margin που εισαι τωρα και 1,7 οχι δεν στεκει.αν ειχες 50 attenuaton ναι αλλλα με 35 οχι.και αλλο τοσο οταν πριν με οτε ειχες 10+

τι μου προτείνεις να κάνω;

Δημοσ.

τι μου προτείνεις να κάνω;

ελεγχο κατανεμητη.αν δεν πιανουν τα χερια σου τοτε βλαβη στην wind και αυτη με την σειρα της στον οτε.

Δημοσ.

ελεγχο κατανεμητη.αν δεν πιανουν τα χερια σου τοτε βλαβη στην wind και αυτη με την σειρα της στον οτε.

δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά ... έχεις κάποιον οδηγό; αλλά και πάλι ....

Δημοσ.

δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά ... έχεις κάποιον οδηγό; αλλά και πάλι ....

δεν ειναι θεμα οδηγου μονο.θελει και πολυμετρο θελει και καποια tools.δεν ειναι οτι πιο ευκολο για καποιον που δεν το εχει ξανακανει.εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να λυσεις την κεντρικη πριζα και να κρατησεις μονο τα 2 καλωδια απο τον οτε και να δοκιμασεις μονο με αυτα να δεις ποσο συγχρονιζεις.χωρις δηλαδη να ειναι πανω το υπολοιπο σπιτι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετά από μέρες πήρα ξανά τηλέφωνο σε ένα "περίεργο" τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης της wind και αυτό που μου είπαν είναι ότι "έχει τάση ο κατανεμητής" κάπως έτσι .... ελπίζω να το λέω καλά .... ξέρετε τι πράγμα είναι αυτό;

και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι !!! εγώ μπορώ να κάνω κάτι από μεριάς μου;

Δημοσ.

μετά από μέρες πήρα ξανά τηλέφωνο σε ένα "περίεργο" τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης της wind και αυτό που μου είπαν είναι ότι "έχει τάση ο κατανεμητής" κάπως έτσι .... ελπίζω να το λέω καλά .... ξέρετε τι πράγμα είναι αυτό;

και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι !!! εγώ μπορώ να κάνω κάτι από μεριάς μου;

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να υπαρχει εξωτερικη φορτιση το οποιο ακομα και αν ισχυει δεν ειναι στον κατανεμητη αλλα ειναι στο δικτυο και αυτο παει βλαβη σε οτε.αν εννοουν προβλημα στο γενικο κατανεμητη του οτε παλι παει βλαβη.ειδικα αν ειχες οπως λες 10 με τον οτε τοτε κατι βρωμαει (και δεν ειναιτα ποδια μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...