tzotzo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Γεια χαρα σε ολους. Εχω προβλημα με τη μνημη RAM. ενω εχω 4gb στις 4 καρτελες ο chrome κολλαει και κλεινει. ειναι σχεδον αδυνατο να χρησιμοποιησω το pc. ιους δεν εχω. τι μπορει να φταιει. ευχαριστω εκ των προτερων
Hawk7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Οταν λες δεν εχεις ιους,φανταζομαι οτι εβαλες το Malwarebytes,και εκανες ενα full scan. Εαν σου κρασαρει ο chrome στην θεση σου θα ξεκινουσα απενεργοποιωντας ΟΛΑ τα plugins,και δοκιμαζεις,πρωτα με κανενα,και μετα ενεργοποιεις καθε φορα απο ενα. Κανε πρωτα και ενα clear browsing data. Δες πρωτα αυτα.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το πρόβλημα ειναι μονο με τον chrome δοκίμασες καποιο αλλο browser να δεις αν κανει το ίδιο ?
tzotzo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 σχεδον με ολες τις εφαρμογες. skype utorrent, kmplayer. firefox κλπ. 2-3 εφαρμογες αν εχω ανοιχτες κρασαρει καποια. γιατι δεσμευει το συστημα τοσους πορους δεν μπορω να καταλαβω. Δεν εχω ιους με mbam, super antispyware και avira. δεν εχει plugins o chrome.
MauMaus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 κανε ενα φορματ να δεις αν θα λυθει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα