Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ένα απλό, γιατί πιστεύω πάρα πολύ ότι το πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών.

Κατέβασε το http://www.maxon.net/?id=1258 cinebench. Δοκίμασε να κάνεις το benchmark για την κάρτα γραφικών(opengl). Παράλληλα να βλέπεις και τις θερμοκρασίες της. Αν δεν βγάλει πρόβλημα την πρώτη φορά κάνε το τεστ μερικές ακόμα φορές.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε καμιά 10 τεστ.

Για να καταλάβεις είναι σαν να προσομοιώσεις ότι παίζεις κάποιο παιχνίδι που θέλει το 110% της κάρτας γραφικών σου.

Να τα τρέχεις άμεσα το ένα μετά το άλλο. Έτσι θα φέρεις την κάρτα είτε σε κατάσταση μη σταθερή(να κολλήσει) είτε θα παραμείνει όπως πρέπει να συμπεριφερθεί!

Δημοσ.

Λοιπόν η κάρτα δεν κόλλησε καθόλου αλλά τα γραφικά έτρεχαν σαν χελώνα τα απότελεσματα είναι στις 10 φορές 11.42 fps και 11.43 fps

από θερμοκρασία πήγε μέχρι τους 55c

ενώ σε idle αυτή την στιγμή είναι στους 45

δεν είδα κανένα artifact ,η χαλασμένα γραφικά,ή να κολλήσει για λίγο η οθόνη...

στο cpu μου έβγαλε 1.57pts δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό..

στο τεστ πήγε μέχρι τους 61 στο πυρήνα 1 και 62 στο πυρήνα 2

ενώ αυτή την στιγμή σε idle είναι 38 και 39 c αντίστοιχα

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής υποτίθεται πως δουλεύει ακόμα και στους 74.1°C

Το τροφοδοτικό πρέπει να αρκεί για αυτά που έχεις (αν δεν έχει πρόβλημα).

Μαζί με το τροφοδοτικό τι άλλο άλλαξες?

Είναι μετά απο format?

Μήπως ο δίσκος είναι Advanced Format?

Δημοσ.

Γεια σου αγορινα. Λοιπον πες λιγο τι λειτουργικο εχεις.... και κανε λιγο το εξης .Ανοιξε το pc σου και ανοιξε το browser σου μπες youtube και ανοιξε 2-3-4-5-6-7 καρτελες μονο youtube και βαλτα ολα στο high quality 720 και 1080 και δες εαν frizarei ξανα το monitor στο λεω γιατι το εχω ξανα συναντηση και βρηκαμε λυση!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok αυτό θα κάνω αυτή την στιγμή είμαι με windows xp το θέμα είναι πως δεν έχω γρήγορο internet

Το έκανα έτρεξα 7 tabs με 5 1080p και 2 720p και ένα bluray rip στο background ,βέβαία λόγω του ότι είναι αργό το internet δεν είχε σε καμία περίπτωση πάνω από 3-4 tabs ταυτόχρονα (εκτός από το bluerip βέβαια).

Τί έγινε απλά κολλούσε το σύμπαν και μετά από κάποια λεπτά άρχισαν τα βιντεάκια στο youtube να βγάζουν αλλοιωμένα γραφικά σαν ασημένιες γρατσουνιές και τετραγωνισμένα γραφικά εκτός από την ταινία επίσης υπήρχαν στιγμιαία freeze αλλά για λίγα δευτερόλεπτα όχι για λεπτά ή σε σημείο να παγώσει η εικόνα τελείως

θερμοκρασίες pcwizard κατά την διάρκεια του τεστ

gpu 2600 pro: 41

cpu c2d e7500 core 1 52

core 2 54

Νέα προβλήματα που βγάζει το pc δεν μπαίνει στα windows 7 καθώς μολίς μπαίνει τρώει bsod σπάνια το κάνει και στα χρ

Στα καλά καθούμενα και εκεί που το pc είναι σε idle κλείνει λες και πέφτει η ασφάλεια (βεβαίως υπάρχει και περίπτωσει να φταίει το ασταθές δίκτυο της ΔΕΗ )

και φυσικά παγώνει η εικόνα και το pc δεν ανταποκρίνεται οπουδήποτε (π.χ youtube,idle όταν φορτώνει τα προγράμματα εκκίνησης ή ακόμα και όταν φορτώνει τα χρ

και βέβαία μην ξεχνάμε και τις μαύρες οθόνες στα καλά καθούμενα 

Επεξ/σία από sintalkas
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ,έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το pc μου ,ενώ μπορεί να περάσει και μια ολόκληρη μέρα χωρίς να το κάνει καθόλου,σε κάποιες στιγμές που είμαι στο internet ή ακούω μουσική ξαφνικά ή κλείνει η οθόνη και μένει μαύρη   με όλα όμως τα ανεμιστηράκια και τα περιφερειακά να είναι σε λειτουργία ή απλά παγώνει η οθόνη τελείως και μόνο με restart και κλείσιμο επανέρχεται.Δεν ξέρω τι να κάνω,έχω μεγάλο πρόβλημα,ελπίζω να με βοηθήσετε. 

Η κάρτα γραφικών είναι μια 2600 pro  και μιλάω για το PC1 της υπογραφής μου...

exw ena trelo provlima pou prospathw na lisw 3 evdomades kai den mou exei dwsei kaneis lisi... to pc mou pagwnei sta games meta apo merikes wres mia me 2 fores tin imera kai i moni lisi einai i epanekinisi. ekana format dokimasa alous drivers rwtisa filous kaneis den gnwrize eutixws omws eixa egihsi apo to e-shop kai piga to pc mou gia mou vroun ti ftaiei... meta apo 2 meres mou esteilan minima oti den uparxei vlavi kai to pc mporw na to paralavw apo to katastima opote an den uparxei vlavi ti mporw na kanw????

Δημοσ.

Το έπαθα πρόσφατα σε desktop ημερών.

Ενω δούλευε κανονικά, σε κάποια φάση ακουγόταν ένα μεταλλικό κλίκ (όπως αυτό του shutdown) και πάγωνε η οθόνη.

Το service έριξε το μπαλάκι σε εναν απο τους 3 σκληρούς δίσκους (100% άπαντες στο HDD Sentinel) με πλήρως απαξιωτικά σχόλια για την εφαρμογή. Το φόρτωσα και έφυγα.

Έκανα μόνος "σκάτζα" το τροφοδοτικό με spare που είχα και το πρόβλημα λύθηκε.

Τελικά η κινεζιά που ελέγχει το PSU είναι απαραίτητη πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...