Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.
Ήταν να κάνω μια οικονομική αναβάθμιση, να αλλάξω τον επεξεργαστή και με την σειρά του και mobo και ίσος και κάρτα γραφικών.
Βρήκα όμως ένα σύστημα που αποτελείται από:

Gigabyte 970A-UD3

Kingston 2x2gb DDR3-1333

AMD phenom II x4 965

Msi 275 gtx

OCZ700MXSP 700watt

όπως και μια δεύτερη μητρική που την είχε αλλάξει λόγο ότι έσπασε το πλαστικό εκεί που κουμπώνει η ψήκτρα του επεξεργαστή, είναι η Asus M4A7BT-E.

Αξίζουν για 300euro?

Συνήθως δουλεύω photoshop/premiere και κανένα game για να περάσει η ώρα.

Δημοσ.

Πιστευω αξιζει να πας περισσοτερο σε καινουργια δικα σου. Η' μπορεις να κρατησεις απο εδω μητρικη και επεξεργαστη και να παρεις μια καρτα μεταχειρισμενη παλι, αλλα καλυτερη απο αυτην.

Δημοσ.

εχω θα εδινα καποια χρηματα παραπανω και θα 'φτιαχνα φρεσκο συστημα, εξ'αρχης,

με κομματια που θα εχω επιλεξει εγω. θα μπορουσες να διαθεσεις ~400ε για κατι καινουργιο?

αν δεν χρησιμοποιουσες απαιτητικά προγραμματα θα βγαινε και με +50ε περιπου απ'τα 300ε. 

απο παιχνιδια τωρα.. τι παιζεις?

Δημοσ.
Φίλε μου έχεις δίκιο γιατί τα καινούργια τόσο βγαίνουν γύρο στα 400e.
Αν σπάσει το πακέτο και μου δώσει το Psu, Cpu, Vga και Ram κάτω από 200e για μένα είναι μεγάλη λύση. Εκεί που θα τα έδινα 50, 60e, k.o.k, ώστε να τα αλλάξω κομμάτι κομμάτι (διότι λεφτά δεν υπάρχουν/αμεα συνταξιούχος) υποθέτω είναι θα είναι μια καλή κινήσει να ανεβώ ένα σκαλοπάτι. 
Εγώ ανέφερα για τι δουλειά που κάνω ερασιτεχνικά και ο μικρός παίζει, Grid, Aion, και κανένα CoD. 
Με αυτά που έχω δεν ξέρω πως τα paizie, με έναν Intel x2 στα 2.6 η 2.8 δεν θυμάμαι και μια gt220. Αν βάλω τα παραπάνω και βρω και μια vga μεταχειρισμένη, το μηχάνημα σε σχέση με αυτό που είναι θα πετάει.

Και υποθέτουμε τώρα γιατί δεν μου έχει απαντήσει ακόμα αν θα σπάσει το πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...