Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια web based, freeware/opensource, εφαρμογή για την διαχείρηση του μητρώου μελών ενός συλλόγου. Θέλω:

1) να μπορεί εύκολα κάποιος να καταχωρήσει ένα νέο μέλος και να τροποποιήσει οποιοδήποτε από τα στοιχεία του
2) να μπορεί να κάνει αναζήτηση στον κατάλογο των μελών με οποιοδήποτε κριτήριο, σύνθετο ή μη
3) να εμφανίζει στατιστικά (π.χ. συνολικός αριθμός μελών, ανά περιοχή ή νομό κ.λ.π.)
4) να έχει την δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας
5) να υπάρχει εκτυπώσιμη έκδοση της καρτέλας του κάθε μέλους
6) να υπάρχει καρτέλα που να καταχωρούνται οι συνδρομές που έχει πληρώσει το κάθε μέλος
7) να μπορεί να γίνει αναζήτηση στον κατάλογο των μελών για τα μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα

Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί τοπικά σε server στα γραφεία του συλλόγου. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω υπάρχουν απο την αρχή σε όλα τα μεγάλα CMS Drupal /Wordpress etc. Υπάρχουν αρκετά modules που αργότερα όταν θα θές να κάνεις αλλαγές θα σου λύσουν τα χέρια. Αρα είναι επιλογή σου τι δρόμο θα διαλέξεις.

Μπορείς να δείς και php Framework όπως το codeigniter.

.

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω υπάρχουν απο την αρχή σε όλα τα μεγάλα CMS Drupal /Wordpress etc. Υπάρχουν αρκετά modules που αργότερα όταν θα θές να κάνεις αλλαγές θα σου λύσουν τα χέρια. Αρα είναι επιλογή σου τι δρόμο θα διαλέξεις.

Μπορείς να δείς και php Framework όπως το codeigniter.

.

Το joomla το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό. Τέτοια πράγματα εξ' αρχής δεν τα έχει... Πρώτη φορά το ακούω. Εκτός αν γίνονται με plugins. Επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά, μπορείς να μου πεις πως θα ψάξω στο google για διαχείριση καταλόγου μελών; Ή αν γνωρίζεις κάποια plugins για joomla/drupal/wordpress που να κάνουν αυτά που θέλω ;) Δεν μου κάνει σε καμία περίπτωση το απλό registration μέλους που έχει εξ' αρχής κάθε cms/forum.

Δημοσ.

Προφανώς και αν απο την αρχή ενα cms έκανε την κάθε custom εργασία  θα έπρεπε να υπάρχει μια έκδοση για την κάθε ανάγκη του καθενός.

Αυτο που σου προσφέρει ενα CMS είναι τα εργαλεία για να το αναπτύξεις. Σου προσφέρουν δυνατότητες διαχείρισης των μελών, μπορείς να δημιουργήσεις οντότητες ή content types και να εφαρμόσεις ότι κανόνες θες. Στο Drupal όλα αυτά ειναι απο την αρχή έτοιμα. Το μόνο που να χρειάζεται ειναι κάποια γνωστά modules (views ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...