michalisdri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το pc μου έκαψε το "τροφοδοτικό" άλλα λόγο εγγύηση το άλλαξα με καινούριο. το θέμα είναι ότι μου πετάει συνεχεία blue screen μετά από 10 λεπτά η μίση ώρα. έχω τρέχει το memtest 86 και μου βγάζει κόκκινα σφάλματα. "αλλαξα" τις μνήμες σε άλλο pc και τις έτρεξα και δεν βγάζουν σφάλματα έπειτα άλλαξα και την κάρτα γραφικών να δω αν είναι από εκεί την αφίσα καμιά μέρα να δουλέψει και δεν μου έβγαλε τίποτα. Παιδιά τι λέτε να παίχτηκε να έκαψε τίποτα στην μητρική πως να το έλεγχο περιττό να πω ότι το καμένο τροφοδοτικό δεν έβγαζε σταθερή τάση όταν κάηκε και τα λαμπάκια στην μητρική τρόμο παίζανε. έκανα και format.άλλα τα ίδια είναι θέμα hardware. πολλές φόρες όταν ανοίγει και φορτώνει τα βίος μου εμφανίζει κάτι νερά και δεν φαίνεται τίποτα λέτε να είναι από τα γραφικά πως θα το ελέγξω υπάρχει κάνα πρόγραμμα. η είναι η μητρική τελικά. θα βάλω φωτός και από τα blue screens. Το συστημα που έχω είναι το απο κατω της υπογραφής μου
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για ελεγχο της καρτας γραφικων http://ocbase.com/index.php/download Το τροφοδοτικο που σου εδωσαν ποιο ειναι? Τις μνημες σου στο αλλο pc που εβαλες ποση ωρα ττις τεσταρες?
WalkerSW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Άμα βγάζει πρόβλημα το memtest η μνήμες είναι η memory controller.
michalisdri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Στο αλλο pc τις άφησα όλη νύχτα στο δικο μου μια ώρα να το αφήσω μου βγάζει σφαλματα κοκκινίζει αμέσως δηλαδή. Το τροφοδοτικό που έβαλα είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640631
umbrella co. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Αφου στο αλλο pc οι μνημες περνανε το memtest μαλλον ειναι ο controller οπως γραφει ο walkersw, οποτε αν ειναι αυτο χαιρετας τη μητρικη. Εκτος αν εχει εγγυηση. Δεν μου κανουν για artifacts απο gpu αυτα που βλεπω στις εικονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα