farcry2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι περι track id.γινεται να το κατεβασω στο κινητο μου η ειναι αυτοματα ενσωματωμενο σε συγκεκριμενα κινητα?ευχαριστω εκ των προτερων.επι την ευκαιρια γνωριζετε το επιπεδο sar στο nokia c2-02 και κατα ποσο μειωνεται με τα hands-free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 το κατεβάζεις. αν και εμένα το είχε εψαξα και το βρήκα στο play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 το εχουν ολα τα κινητα?και για το αλλο ερωτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να το έχουν όλα... Εγώ έχω το Sony Xperia tipo και το είχε μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μόνο τα Sony το έχουν προεγκατεστημένο αλλά υπάρχει διαθέσιμα στο play store για όλα τα android 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 γνωριζετε το επιπεδο sar για το nokia c2 02 και κατα ποσο μειωνεται με τα hands free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 πρεπει να πληρωσω για να το κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) <p>πρεπει να πληρωσω για να το κατεβασω?</p> Το track id είναι free To nokia έχει sar 0.60 W/kg (head) για Ευρώπη . http://www.gsmarena.com/nokia_c2_02-3996.php Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από JamesSP472 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 με κινητα sony μπορεις να ανoιξεις τηλεορασεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 με κινητα sony μπορεις να ανoιξεις τηλεορασεις ? με το ταμπλετ της υπογραφης μπορω να ανοιξω αρκετες τηλεορασεις(ολες τις sony)και μερικα αλλα μοντελα samsung πχ που υπαρχουν στη λιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 μαλιστα και τα hands free κατα ποσο τα μειωνουν ειναι προστατευτικα οση ωρα και αν τα χρησιμοποιω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 εφοσον εχεις τη συσκευη πανω σου(την κρατας/στην τσεπη κλπ)δεν σου μειωνουν κατι τρομερα,απλα δεν "τρως" την ακτινοβολια στο κεφαλι αν σε ανησυχει τοσο πολυ η ακτινοβολια,το κινητο σου ειναι μια τρυπα στο νερο σε σχεση με το τι ακτινοβολιες υπαρχουν γυρω σου(wifi,φουρνοι μικροκυματων,ασυρματα τηλεφωνα κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα