Προς το περιεχόμενο

media player με δυνατοτητα torrent

madalx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σε όλους.

θα ηθελα τα φωτα σας οσο αφορα media players που να εχουν και torrent management δυνατοτητα. επειδη ετσι και αλλιως θα παρω καποιον media player για την τηλεοραση και επειδή δεν είναι και ότι καλυτερο να αφηνω τον υπολογιστη μέρες ανοιχτο για να ανεβαζω τα ratio για τα torrents που κατεβάζω σκεφτηκα να τα συνδυασω.

θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας οσο αφορα και το τι πρεπει να ξερει καποιος που μπορει να μην ειναι εμφανες (πχ να μου πειτε οτι οκ μπορεις να το κανεις αλλα θα εχει περιορισμους η θα σερνεται αν εχεις πολλα torrents ανοιχτα ή οτι για να δεις ταινια θα πρεπει να σταματησεις τα torrents η αν εχει διαφορα να εχει ο media player ενσωματωμενο τον σκληρο η οχι, σας δινω μερικα παραδειγματα του τι θα μπορει να εχει διαπιστωσει καποιος που εχει ασχοληθει και καποιος που δεν ξερει δεν παει καν το μυαλο του)

και σιγουρα βεβαια περιμενω και την προταση σας στο τι να παρω. να σας πω απλα οτι δεν ψαχνω κατι διαστημικο και πανακριβο. αυτο που θελω ειναι να εχω ενα media player που θα μπορω να βλεπω οτι θελω στην τηλεοραση μου και απλα να μπορω να το αφηνω και ανοιχτο κανα βραδυ να seedαρει λιγο απο το να εχω το κτηνος το pc να βουιζει ολη νυχτα και να καιει και ρευμα.

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , κοιτά δεν είμαι ειδήμων σαν πολλοίς εδώ μέσα (δεν το λέω ειρωνικά κάθε άλλο ) άλλα νομίζω κάτι σαν και  αυτό   με unofficial firmware  από εδώ  θα μπορούσε να σε καλύψει  αλλα να ξέρεις υπάρχουν πλέον άπειρες εναλλακτικές π.χ.  εγώ έχω για seedbox ένα raspberry pi εδώ και τέσσερις  μήνες (εκ παραδρομής ειχα γραψει οκτώ :wacko: )  χωρίς κανένα πρόβλημα  , θα μπορούσες βεβαια  να χρησιμοποιήσεις κάποιο android tv box  ΑΛΛΑ ολα αυτά θέλουν λιγη δουλίτσα απο μέρος σου μη περιμένεις μασημένη τροφή (χωρίς παρεξήγηση ) και ολα εχουν να κάνουν και με το τι γνώσεις εχεις ή ακομη καλύτερα με το τι γνώσεις μπορεί να αποκτήσεις

Επεξ/σία από emmsok

. π.χ.  εγώ έχω για seedbox ένα raspberry pi εδώ και οκτώ μήνες με χωρίς κανένα πρόβλημα  

Πολύ καλή ιδέα αν υπολογισεις την κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με κάποιο μικρό υπολογιστή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...