Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για μια οθόνη αρκετά καλή στα 220 ευρώ (μέχρι 250) για Gaming αλλά και για γενική χρήση. (Προτεινόμενες μάρκες ASUS - BENQ αλλά εάν υπάρχει κάτι καλύτερο σε άλλη μάρκα καλοδεχούμενη)

Σύστημα Υπολογιστή:

GPU:ASUS NVIDIA GTX 660 TI

CPU:Intel Core i7 4770k 3,5GHz o.c 4,2GHz

Εάν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία ευχαρίστως να σας πω.

Δεν ξέρω καθόλου από οθόνες οπότε help :P

Δημοσ.

Ωραία αυτή για ποιο λόγο μου την προτείνεις φίλε μου , εξήγησε μου γιατί δεν ξέρω τίποτα από οθόνες?

όμορφη αλλά μη διαθέσιμη. :/

IPS panel (καλύτερα χρώματα, πολυ καλυτερες γωνιες θέασης), χορταστική ανάλυση 1920Χ1200, on-site εγγύηση DELL, καταπληκτική βαση στήριξης.

Δημοσ.

IPS panel (καλύτερα χρώματα, πολυ καλυτερες γωνιες θέασης), χορταστική ανάλυση 1920Χ1200, on-site εγγύηση DELL, καταπληκτική βαση στήριξης.

Δεν έχει κάποιο θέμα με το ms 8? Το μόνο που έχω ακούσει είναι για το όσο ποιο χαμηλά τόσο το καλύτερο..

Δημοσ.

Οχι για μη επαγγελματικο gaming δεν υπάρχει κανενα θεμα!

θα πάρω αυτή που μου πρότεινες WalkerSW να σε καλά φίλε μου , και όσοι βοηθήσατε. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την οθόνη (DELL) και τα σπάει απίστευτα. Είναι πολύ καλή και άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα της , σας ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την οθόνη (DELL) και τα σπάει απίστευτα. Είναι πολύ καλή και άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα της , σας ευχαριστώ!

Φιλε μου απο ποιο μαγαζι την τσιμπισες; ενδιαφερομαι κι εγω. Επισης σε τι αναλυση την δουλευεις; Ειδες διαφορα στο gaming λογο των 8ms;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...