TEOKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μια χαρά το mini.Αν περιμένεις να βγεί το retina, το απλό θα το βρείς φτηνότερα. Για διάβασμα PDF το θεωρώ μικρό. Για ePub εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 +1 Και εγω συμφωνω να περιμενεις να δεις νεα μοντελα αλλα ξεροντας την μηλοεταιρια το νεο μινι αν βγει και αν εχει ρετινα θα κειμενεται κοντα στα 400 στο Ελλαδισταν οποτε πας πολυ ψηλα... Παντως το Google Play Books ειναι υπεροχο οποτε και νεο ipad να βγει για διαβασμα e-books το app της google δεν συγκρινεται με το iBooks, γιατι μπορεις και να κανεις import δικα σου epub και μπορεις να εχεις προσβαση απο παντου (ταμπλετ, pc, smartphone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Οι παιδιά ευχαριστώ βρήκα μεταχειρισμένο ipad 4 από φίλο στα 200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 +1 Και εγω συμφωνω να περιμενεις να δεις νεα μοντελα αλλα ξεροντας την μηλοεταιρια το νεο μινι αν βγει και αν εχει ρετινα θα κειμενεται κοντα στα 400 στο Ελλαδισταν οποτε πας πολυ ψηλα... Παντως το Google Play Books ειναι υπεροχο οποτε και νεο ipad να βγει για διαβασμα e-books το app της google δεν συγκρινεται με το iBooks, γιατι μπορεις και να κανεις import δικα σου epub και μπορεις να εχεις προσβαση απο παντου (ταμπλετ, pc, smartphone) Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...Πιστεύω θα έχει την ίδια τιμή και ας έχει ρέτινα..επίσης η apple έχει την ίδια τιμή στα προϊόντα της σε όλη την ευρώπη όπου έχουν ευρώ...δες γερμανικά ή ιταλικά sites πχ να δεις που έχουν ίδιες τιμές με την Ελλάδα. Για την apple 1usd=1eur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sureilizer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Εγω για pdf βιβλια το θελω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Τοτε γιατι εχεις για φωτο ενα μηλο? Sent from my iPad using Insomnia Για να μου θυμίζει,οτι μια δαγκωματια ειναι αρκετη για να γινει το κακο! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οι παιδιά ευχαριστώ βρήκα μεταχειρισμένο ipad 4 από φίλο στα 200.Πολυ καλη τιμη και πολυ καλος φιλος να υποθεσω!Καλοδουλευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) άλλο ένα ipad4 στα 200 για μένα υπάρχει; Έκανες διαστημικό άλμα τεχνολογίας, που δεν πήρες κινέζικο καινούργιο με android. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2013 από Demon13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα