Προς το περιεχόμενο

ipad mini

SearchEngine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά το mini.Αν περιμένεις να βγεί το retina, το απλό θα το βρείς φτηνότερα. Για διάβασμα PDF το θεωρώ μικρό. Για ePub εξαιρετικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 Και εγω συμφωνω να περιμενεις να δεις νεα μοντελα αλλα ξεροντας την μηλοεταιρια το νεο μινι αν βγει και αν εχει ρετινα θα κειμενεται κοντα στα 400 στο Ελλαδισταν οποτε πας πολυ ψηλα... Παντως το Google Play Books ειναι υπεροχο οποτε και νεο ipad να βγει για διαβασμα e-books το app της google δεν συγκρινεται με το iBooks, γιατι μπορεις και να κανεις import δικα σου epub και μπορεις να εχεις προσβαση απο παντου (ταμπλετ, pc, smartphone)

+1 Και εγω συμφωνω να περιμενεις να δεις νεα μοντελα αλλα ξεροντας την μηλοεταιρια το νεο μινι αν βγει και αν εχει ρετινα θα κειμενεται κοντα στα 400 στο Ελλαδισταν οποτε πας πολυ ψηλα... Παντως το Google Play Books ειναι υπεροχο οποτε και νεο ipad να βγει για διαβασμα e-books το app της google δεν συγκρινεται με το iBooks, γιατι μπορεις και να κανεις import δικα σου epub και μπορεις να εχεις προσβαση απο παντου (ταμπλετ, pc, smartphone)

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...Πιστεύω θα έχει την ίδια τιμή και ας έχει ρέτινα..επίσης η apple έχει την ίδια τιμή στα προϊόντα της σε όλη την ευρώπη όπου έχουν ευρώ...δες γερμανικά ή ιταλικά sites πχ να δεις που έχουν ίδιες τιμές με την Ελλάδα. Για την apple 1usd=1eur :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοτε γιατι εχεις για φωτο ενα μηλο?

Sent from my iPad using Insomnia

Για να μου θυμίζει,οτι μια δαγκωματια ειναι αρκετη για να γινει το κακο!:P Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άλλο ένα ipad4 στα 200 για μένα υπάρχει;

Έκανες διαστημικό άλμα τεχνολογίας, που δεν πήρες κινέζικο καινούργιο με android.

Επεξ/σία από Demon13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...