Προς το περιεχόμενο

ipad mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε;Αξίζει για τα λεφτά του;

Εξαρτάται για τη χρήση την οποία το θες. Προσωπικά θα έπαιρνα ipad 3 ή 4 που έχουν ρέτινα οθόνη ή θα περιμενα για το ipad mini με ρέτινα οθόνη. Καλό είναι, εξαιρετικό σαν σχεδιασμός και χωρίς προβλήματα αλλά το hardware ειναι λίγο παλιότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα θελω να ειναι ipad η συσκευη...

χααχχααχαχαχ δηλαδη για να καταλαβω θες ipad και διαθετεις 300ευρο,αρα ο σκοπος του topic ειναι ????

Το ipad Mini για τα λεφτα του εναντι στον ανταγωνισμο δεν αξιζει(ισως το καινουργιο οταν με το καλο το βγαλουν να αξιζει)και αυτο γιατι δεν εχει retina display και spec πολυ κατωτερα οπως αναφερθηκε και παραπανω.

Επεξ/σία από Fulgore1
Δημοσ.

Βασικα θελω να ειναι ipad η συσκευη...

Βασικα περιμενεις μεχρι τις 10 του σεπτέμβρη να δεις τα νεα ipad!

Και αν βγει το ipad mini με retina τσιμπας αυτο!

THE END!!!

Δημοσ.

Βασικα περιμενεις μεχρι τις 10 του σεπτέμβρη να δεις τα νεα ipad!

Και αν βγει το ipad mini με retina τσιμπας αυτο!

THE END!!!

Και εγω αυτο σκεφτομαι!

Δημοσ.

Ναι αλλα οπως ειδες ΑΝ ανακοινωθει το νεο Ipad mini, και ΠΩΤΕ θα ειναι διαθεσιμο και ΤΙ κοστος θα εχει.Δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οσο δειχνουν ειδικα οταν εχεις περιορισμενο budget για ipad και οταν εχεις να κανεις με την Apple....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα οπως ειδες ΑΝ ανακοινωθει το νεο Ipad mini, και ΠΩΤΕ θα ειναι διαθεσιμο και ΤΙ κοστος θα εχει.Δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οσο δειχνουν ειδικα οταν εχεις περιορισμενο budget για ipad και οταν εχεις να κανεις με την Apple....

Δεν εχει να χασει τιποτα να περιμενει λιγο μεχρι να δουμε τι θα δουμε και το ξανασυζητουμε,με ολα τα δεδομενα πλεων στη διαθεση μας!

Με το να βιαστεί δεν εχει να κερδίσει τιποτα,αλλα μπορει να χασει!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ektor7 μηπως τυγχανεις να εχεις ipad mini?

Οχι ειμαι αλεργικος στα "μήλα"!:P

Εχω το nexus7!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω και το ipad mini και το ipad4...μια χαρά είναι και το mini για διάβασμα κι ας μην έχει ρέτινα...αλλά συμφωνώ κι εγώ, μη βιαστείς να πάρεις καινούριο μίνι δεν αξίζει τα λεφτά του αυτή την στιγμή..υπομονή λίγες εβδομάδες να δούμε τα νέα μοντέλα B)

Επεξ/σία από Andyk0555

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...