Notis_xalandri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα πολυ παλιο dekstop (2004) με ενα sata δισκο.Στο Bios δεν βλεπει καν οτι τον εχω συνδεδεμενο .Εν τω μεταξυ τον εβαλα σε αλλη mobo και τον ειδε το bios κανονικα απλα δεν φορτωνει το λειτουργικο του,εβαλα το cd windows xp να bootarw απο εκει και μολις πηγαινε να τον διαβασει εσκαγε και εkανε restart το pc.Τριτη δοκιμη τον εβαλα στο δικο μου pc σαν τριτο σκληρο δισκο και ενω τον βλεπει και παω να μπω κανονικα στο δικο μου λειτουργικο κολλαει τρομερα και δεν μπαινει ποτε.Μαλλον εχει χαλασει αλλα υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησω τα δεδομενα του?Επισης στο πρωτο mobo που ητανε να κανω update ta bios μηπως και δει sata δισκο? (Η mobo που ειχε τον σκληρο δισκο http://www.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html#/?div=Overview ) Ευχαριστω πολυ
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Όχι να μην κάνεις bios update,από την στιγμή που ακόμα και στον δικό σου δεν δουλεύει ο δίσκος δεν έχει νόημα, αυτό το «κολλαει τρομερα» δείχνει ότι έχει πρόβλημα ο δίσκος,μπορείς να δοκιμάσεις μπας και τον βλέπει κάνα πρόγραμμα ανάκτησης,αλλά ακόμα και αυτό δύσκολο αφού κολλάει τρομερά.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 για μενα κανε bios update ασσχετα με τον δισκο.καλο ειναι να εχει το τελευταιο bios.
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δεν είναι τόσο απλά,αν γίνει η στραβή θα μείνει με την μητρική στο χέρι,αν δεν ξέρει και πως να κάνει blind write ή αν δεν υποστηρίζεται καν την έκατσε,μπορεί να είναι παλιός Η/Υ αλλά και πάλι κρίμα είναι.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δεν είναι τόσο απλά,αν γίνει η στραβή θα μείνει με την μητρική στο χέρι,αν δεν ξέρει και πως να κάνει blind write ή αν δεν υποστηρίζεται καν την έκατσε,μπορεί να είναι παλιός Η/Υ αλλά και πάλι κρίμα είναι. απλα εμενα δεν μου εχει αποτυχει ποτε το bios update.ειτε απο stick ειτε απο windows ειτε απο δισκεττα.και γενικα σε οτι παιρνω παντα περναω firmware update.πολυ σπανια μου εχει αποτυχει update και ηταν απο καθαρα βλακεια λαθος.testing purposes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα