Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ στο αυτοκίνητο ορισμένες φορές να ανεβάζει μέχρι και 2000 στροφές στο ρελαντί. Δεν το κάνει πάντα, μερικές μέρες είναι κανονικά στις 1000 στροφές.

Τί λέτε να φταίει?

Δημοσ.

Αυτο πριν η οταν ζεσταθει? Του εχεις αλλαξει κανενα φιλτρο αερα? καθαρισες καμια πεταλουδα ισως? 

Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω και πριν και μετά. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, τι είναι η πεταλούδα?

μια φορα που μου τυχε κατι παρομοιο ηθελε καθαρισμα η πεταλουδα.

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, τι είναι η πεταλούδα? Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου?

Δημοσ.

αν ρωτησεις τον μπομπ τον μαστορα ή καποιον αυτοκινητοκαβλο θα σου πει να το κανεις μονος σου ή οτι ειναι ευκολο κλπ

εγω προτιμω να το πηγαινω συνεργειο ωστε να μπορω να κραξω καποιον ...αλλον απο μενα αν γινει καμμια στραβη :)

κοινως τραβα το εκει που κανεις σερβις..πεστους το προβλημα και με υφος βλαμενου πετα καμμια ατακα σε στυλ "μηπως θελει καμμια πεταλουδα καθαρισμα?"...αν σου πει οχι κλπ... συνεχιζεις "μηπως να την καθαριζαμε να ειμαστε σιγουροι ?" :)

παντως ειναι συνηθες να κραταει υψηλες στροφες πριν ζεσταθει και να πεφτουν στο φυσιολογικο μετα..εμενα για παραδειγμα παιζει στις 1100-1200 για 2-3 λεπτα πριν ζεσταθει..και μετα πεφτει στις 700-800 (ρελαντι μιλαμε παντα εεε)

μια φορα κρατουσε υψηλες και μετα που ζεσταινοταν και γενικοτερα εκανε κατι ακυρα και παλαβα ο δεικτης του στροφομετρου...καθαρισαν πεταλουδα και ηταν σαν καινουργιο....

Δημοσ.

mphxths, on 12 Aug 2013 - 2:36 PM, said:

αν ρωτησεις τον μπομπ τον μαστορα ή καποιον αυτοκινητοκαβλο θα σου πει να το κανεις μονος σου ή οτι ειναι ευκολο κλπ

εγω προτιμω να το πηγαινω συνεργειο ωστε να μπορω να κραξω καποιον ...αλλον απο μενα αν γινει καμμια στραβη :)

κοινως τραβα το εκει που κανεις σερβις..πεστους το προβλημα και με υφος βλαμενου πετα καμμια ατακα σε στυλ "μηπως θελει καμμια πεταλουδα καθαρισμα?"...αν σου πει οχι κλπ... συνεχιζεις "μηπως να την καθαριζαμε να ειμαστε σιγουροι ?" :)

Ναι μιας και δεν έχω ιδέα θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς σε συνεργείο απλά το θέμα είναι να ξέρω περίπου τι πάιζει και τι μπορεί να φταίει για να μην πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου.

Πόσο θα στοιχίσει περίπου ο καθαρισμός της πεταλούδας?

mphxths, on 12 Aug 2013 - 2:36 PM, said:

παντως ειναι συνηθες να κραταει υψηλες στροφες πριν ζεσταθει και να πεφτουν στο φυσιολογικο μετα..εμενα για παραδειγμα παιζει στις 1100-1200 για 2-3 λεπτα πριν ζεσταθει..και μετα πεφτει στις 700-800 (ρελαντι μιλαμε παντα εεε)

Όχι δεν είναι μόνο στο ζέσταμα, συμβαίνει και κατά την κανονική λειτουργία.

Αν το πρόβλημα δεν είναι από την πεταλούδα ποιές μπορεί να είναι οι άλλες πιθανες αιτίες?

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα δεν είναι από την πεταλούδα ποιές μπορεί να είναι οι άλλες πιθανες αιτίες?

Μπορεί να τραβάει αέρα από κάπου η εισαγωγή, μπορεί να έχει βλάβη ο αισθητήρας θερμοκρασίας, μπορεί να έχει πρόβλημα το μοτεράκι του ρελαντί, ο μετρητής αέρα, μπορεί να είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα, 1002 αιτίες υπάρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...