Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι κατοχος ενος Note 2 εδο και 1 μηνα περιπου και σκεφτομαι να το αλλαξω με το Xperia Z γιατι μαρεσει πραγματικα σαν κινητο κ μονο γιαυτο θελω να προχωρισω γιατι κατα τα αλλα απτο Note 2 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το μονο προβλημα μου ειναι αν οντως η οθονη του Ζ ειναι τοσο πολυ "ξεπλημενη" στα χρωματα οπως λενε και φαω καμια ξενερα? Και δυστηχος εδο Σαντορινη που ειμαι ουτε η Vodafone ουτε ο Γερμανος δεν εχουν live το κινητο να τ δω. Αρα μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? ευχαριστω :)

Δημοσ.

1 μήνα έχεις το Note 2 και θες να το αλλάξεις? Δεν ξέρω κατα πόσο "ξεπλημενη" είναι η οθόνη του Ζ αλλά σε σχέση με την amoled του note θα σου φανεί αρκετά "ξεπλημενη".

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας κάνει περίπου αυτή την μετάβαση θα σου πω ότι και οι από πάνω. Μην το προτιμήσεις. Έχει χάλια οθόνη και είναι πλέον το πιο σημαντικό εξάρτημα των smartphone. Αν θέλεις απαραίτητα να κάνεις μία αλλαγή κοίτα προς το s4. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικων θεωρώ μόνο την cpu ανώτερη η οποία όμως δεν θα σου αποδώσει κάποια αισθητή διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...