Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα κανω μια αγορα laptop τις επομενες μερες με budget 400 euros (μπορω να ανεβω και λιγο παραπανω για κατι που αξιζει) . η χρηση θα ειναι για προγραμματισμο (κυριως web αλλα οχι μονο), ταινιες, ιντερνετ και γενικοτερα καθημερινη χρηση. τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα. επισης θα προτιμουσα free dos καθως δεν με ενδιαφερουν τα windows καθως δουλευω κυριως σε linux. θελω κατι αξιοπιστο και να εχει ενα καποιο βαθος χρονου.

απο μια ματια που εριξα μου αρεσει Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3032831/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3227U-4GB-320GB-FreeDOS.html">αυτο και εχω δει οτι το προτεινουν αρκετα παιδια απο εδω μεσα. θα ηθελα να ακουσω γνωμες και προτασεις για οτιδηποτε αλλο.

ευχαριστω

Δημοσ.

οτι πρεπει ειναι αυτο που βρηκες αμα βαλεις και τα λινουξ που λες θα εισαι κομπλε με 4 γιγα ραμ..αργοτερα κανεις και μια αναβαθμιση αμα λαχει

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902196

παρόμοιο στις 14'' με 50 ευρώ πάνω.

αρκετα ενδιαφερουσα προταση! αν και λιγο πιο μικρο (κατι το οποιο δεν με πειραζει και ιδιαιτερα) εχει ssd και 6gb μνημη. επισης απο αποψη design μου αρεσει αρκετα. οποια αλλη γνωμη/προταση καλοδεχουμενη

Δημοσ.

αρκετα ενδιαφερουσα προταση! αν και λιγο πιο μικρο (κατι το οποιο δεν με πειραζει και ιδιαιτερα) εχει ssd και 6gb μνημη. επισης απο αποψη design μου αρεσει αρκετα. οποια αλλη γνωμη/προταση καλοδεχουμενη

Αυτο ομως μηπως ειναι παραεισαγωγης;Γιατι δεν το βλεπω να το εχουν αλλα καταστηματα και εχει και αγγλικο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Αυτο ομως μηπως ειναι παραεισαγωγης;Γιατι δεν το βλεπω να το εχουν αλλα καταστηματα και εχει και αγγλικο πληκτρολογιο.

το θεμα με τα προιοντα παραεισαγωγης ειναι μονο στην εγγυηση? γιατι απ'οτι βλεπω εχει 2 χρονια. οσο για τα αγγλικα windows και το πληκτρολογιο δεν εχω θεμα

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα να ανεβεις 100 ευρω πανω αν ειναι δυνατον και να παρεις οτι ιδιο μοντελο που κοιτας αλλα με i5 πανω.
Θεωρω ο i3 (μιας κ ειναι ULV)θα εχει μικρα θεματακια στα 1,9GHz.

αντιθετα ο i5 Θα ειναι στα 1,7 αλλα ανεβαινει εως τα 2,7 οταν χρειαζεται συνεπως θα εχεις παραπανω αερα

προσφατα πηρε ενας φιλος το συγκεκριμενο με i5 και 7670m και παει αερα με win8 βεβαια.

αρνητικο ειναι η οθονη του εχει λιγο παραξενες γωνιες θεασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...