Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το πρωι σημερα εχω προβληματα με τη καρτα γραφικων... κανει παρα πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας που μεχρι τωρα δεν εκανε και στην οθονη τρεμοπαιζουν/ μαυριζουν καποια pixel. η καρτα ειναι η hd 7770 και την εχω περιπου ενα χρονο χωρις να την εχω ζορισει σχεδον καθολου... τη μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor

Αν εισαι σιγουρος οτι η οθόνη σου δεν εχει πρόβλημα (δοκίμασε αλλη αν εχεις) τοτε η δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικώ στο pc σου η αυτη που εχεις σε αλλο pc να δεις αν φταίει η κάρτα.

Αν την εχεις ενα χρόνο ειναι φυσιολογικά σε εγγύηση οποτε αν εχει πρόβλημα την πας πισω για έλεγχο και επισκευή η αλλαγή

Δημοσ.

Δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor

Αν εισαι σιγουρος οτι η οθόνη σου δεν εχει πρόβλημα (δοκίμασε αλλη αν εχεις) τοτε η δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικώ στο pc σου η αυτη που εχεις σε αλλο pc να δεις αν φταίει η κάρτα.

Αν την εχεις ενα χρόνο ειναι φυσιολογικά σε εγγύηση οποτε αν εχει πρόβλημα την πας πισω για έλεγχο και επισκευή η αλλαγή

υπερθερμανση ειναι. δειχνει 82 βαθμους σε κατασταση ηρεμιας. τι μπορει να φταει και απο τη μια μερα στην αλλη να ανεβαζει τοσο ψηλες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει αν εχει πιασει πολύ σκόνη η αν δεν λειτουργεί σωστα ο ανεμιστήρας της , ρίξε εσυ ενα καθάρισμα και αν παλι ανεβάζει ιδιες θερμοκρασίες τοτε πίσω για έλεγχο στο κατάστημα αφου ειναι σε εγγύηση.

Δημοσ.

μια μερα στην αλλη δεν ξερεις αν ειναι

μπορει τοσο καιρο να μαζευε σκονη και λογω ζεστης να σου εδειξε το θεμα της

το μηδενικο ζορισμα δεν εχει να πει κατι,ο ανεμιστηρας ειναι εκει και γυρναει

Επισης ενδεχεται να χαλασε το ανεμιστηρακι,μεσα απο τον catalyst βαλε τον ανεμιστηρα χειροκινητα στο τερμα. 100% θα πρεπει να ακουσεις κατι να "απογειωνεται"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...