Constantine_k Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καλησπερα στο φορουμ,θελω να ρωτησω αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες η υψηλες.Σε idle ειναι 44-48 και στο bf3 με ultra settings στο singleplayer φτανει τους 74 βαθμους βεβαια εχει ζεστη στο δωματιο αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι υψηλες,εχω το κουτι της υπογραφης μου και μεσα εχει 2 ανεμιστηρακια μονο.Καπου διαβασα σενα φορουμ για το asic quality του gpu-z εμενα μου το βγαζει 67.5% αλλα δεν ξερω τι ακριβως σημαινει κ ποσο πρεπει ναναι.Υπαρχει καποιος τροπος να χαμηλωσω την θερμοκρασιες εκτος απο ανεμιστηρακια με τα voltage επειδη ισως ειναι ψηλα?Η να το αφησω οπως ειναι?
billst21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 μια χαρά είσαι απο θερμοκρασίες, μην πειράζεις τίποτα!
Prospector8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τοσο πανε οι καρτες πανω κατω το καλοκαιρι,μια χαρα εισαι.
Constantine_k Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Οκ σας ευχαριστω τοτε,ας κλεισει το θεμα.
KREATOR13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εμενα 74 βαθμους ειναι στο idle!Κανενα προβλημα δεν εχεις... 1
Thanos1972 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εμενα 74 βαθμους ειναι στο idle!Κανενα προβλημα δεν εχεις... αντιθετως εσυ εχεις.... 3
KREATOR13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φυσικα gtx295 οwner,τι αλλο.... Ειναι και αυτο το μοντελο της evga που ειναι πολυ δυσκολο να καθαρισεις το ανεμιστηρακι αν δεν την ανοιξεις η αν δεν εχεις αερα με πιεση,την εχω χρονια τωρα αλλα καθαριζω τακτικα το εσωτερικο του κουτιου και παιζω παιχνιδια χωρις προβλημα ακομα και τωρα αυγουστο,για χειμωνα δε το συζηταμε
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φυσιολογικές θερμοκρασίες έχεις constantine. Η 295 κλασσικά δροσερή κάρτα
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καλησπερα στο φορουμ,θελω να ρωτησω αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες η υψηλες.Σε idle ειναι 44-48 και στο bf3 με ultra settings στο singleplayer φτανει τους 74 βαθμους βεβαια εχει ζεστη στο δωματιο αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι υψηλες,εχω το κουτι της υπογραφης μου και μεσα εχει 2 ανεμιστηρακια μονο.Καπου διαβασα σενα φορουμ για το asic quality του gpu-z εμενα μου το βγαζει 67.5% αλλα δεν ξερω τι ακριβως σημαινει κ ποσο πρεπει ναναι.Υπαρχει καποιος τροπος να χαμηλωσω την θερμοκρασιες εκτος απο ανεμιστηρακια με τα voltage επειδη ισως ειναι ψηλα?Η να το αφησω οπως ειναι? Kοιτα να δεις ,εγω που εχω την 7970 vapor x στο κουτι cm-storm οι θερμοκρασιες που πιανω στο bf3 ειναι max 65 βαθμοι παιζοντας τωρα σου λεω γυρω στην 1 ωριτσα .Εσενα τωρα που φτανει τους 74 μπορει να παιζει ρολο και το κουτι σου επειδη δεν εχει καλο airflow ή αν θες τοσο καλο οσο αλλα μεγαλυτερα κουτια ,ενω επισης μεγαλο ρολο μεγαλυτερο απο τον προηγουμενο παιζει οπως ειπες και ο κλιματισμος στο δωματιο .Εγω πχ εχω θερμοκρασια 24 βαθμους .Το voltage φανταζομαι δεν το εχεις πειραξει ?
Constantine_k Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Kοιτα να δεις ,εγω που εχω την 7970 vapor x στο κουτι cm-storm οι θερμοκρασιες που πιανω στο bf3 ειναι max 65 βαθμοι παιζοντας τωρα σου λεω γυρω στην 1 ωριτσα .Εσενα τωρα που φτανει τους 74 μπορει να παιζει ρολο και το κουτι σου επειδη δεν εχει καλο airflow ή αν θες τοσο καλο οσο αλλα μεγαλυτερα κουτια ,ενω επισης μεγαλο ρολο μεγαλυτερο απο τον προηγουμενο παιζει οπως ειπες και ο κλιματισμος στο δωματιο .Εγω πχ εχω θερμοκρασια 24 βαθμους .Το voltage φανταζομαι δεν το εχεις πειραξει ? Δεν εχω πειραξει τπτ οχι,ουτε κ θελω.
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω πχ εχω θερμοκρασια 24 βαθμους Αυτό και μόνο αρκούσε. 3
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ε τοσο περιπου παει θερμοκρασια δωματιου με κεντρικο κλιματισμο 24-25 αλλα δεν ειναι και πανακεια μην νομιζεις .Παιζει ρολο και το κουτι .Απλα αν δεν εχεις καθολου κλιματισμο μεσα στο μεσημερι ε σιγουρα θα ανεβασεις θερμοκρασιες .
Grey Warden Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Γενικα η vapor-x εχει καλη ψυξη. Εγω σε παιχνιδι την 7950 δεν εχω καταφερει να την παω πανω απο 60 βαθμους ενω και στο furmark δεν πηγε πανω απο 67. Με κλιματισμο στους 24 βαθμους. Ψυγειο η καρτα και δεν το εχω πιστεψει ακομα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Eτσι ακριβως ,ψυγειο ..Γενικα ανεβηκε στην εκτιμηση μου η amd μεσω της vapor x αρκετα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα