chrispower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κάπου διάβασα πως αν έχεις αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να κάνεις format στο pc σου...( ) Πώς γίνεται αυτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Hawk7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Το δουλευω 5-6 χρονια.Ουτε εναν Ιο,ουτε ενα φορματ,χωρις να το θελω εγω.(αν θελω να αλλαξω λειτουργικο,ή να καθαρισει το πσ λογω πολλων games,apps που δεν χρειαζομαι πλεον και εχουν μεινει πολλα σκουπιδια). Το ιδιο κανει και το shandow defender. Eαν μπεις μεσα στο site αυτων των εφαρμογων θα καταλαβεις τι κανουν.Με λιγα λογια,οταν ο υπολογιστης ειναι σε κατασταση "παγωματος",δεν αφηνει να γραφτει τιποτε ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΣΚΟ.Ολα γινονται σε ενα εικονικο περιβαλλον. Συνεπως,ακομη και να κολλησεις εναν ιο μια στιγμης,ή επειδη ηθελες να δοκιμασεις στο εικονικο περιβαλλον μια εφαρμογη,η' οτιδηποτε αλλο(που δεν εισαι σιγουρος),αυτο γινεται στο "παγωμενο" πσ.Με την επανεκκινηση,ΔΕΝ υπαρχει τιποτε!Αφου ο ιος που κολλησες,ηταν σε εικονικο περιβαλλον και οχι στον φυσικο σου δισκο(λειτουργικο). Εαν θελησεις να ρωτησεις περισσοτερες και συγκεκριμενες πληροφοριες,ρωτα με.Ευχαριστως να σε βοηθησω. 1
cabdik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 φιλε Hawk7, για κανε μια περιληψη-ενημερωση, τι ειναι αυτο ακριβως και τι κανει?
chrispower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Το δουλευω 5-6 χρονια.Ουτε εναν Ιο,ουτε ενα φορματ,χωρις να το θελω εγω.(αν θελω να αλλαξω λειτουργικο,ή να καθαρισει το πσ λογω πολλων games,apps που δεν χρειαζομαι πλεον και εχουν μεινει πολλα σκουπιδια). Το ιδιο κανει και το shandow defender. Eαν μπεις μεσα στο site αυτων των εφαρμογων θα καταλαβεις τι κανουν.Με λιγα λογια,οταν ο υπολογιστης ειναι σε κατασταση "παγωματος",δεν αφηνει να γραφτει τιποτε ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΣΚΟ.Ολα γινονται σε ενα εικονικο περιβαλλον. Συνεπως,ακομη και να κολλησεις εναν ιο μια στιγμης,ή επειδη ηθελες να δοκιμασεις στο εικονικο περιβαλλον μια εφαρμογη,η' οτιδηποτε αλλο(που δεν εισαι σιγουρος),αυτο γινεται στο "παγωμενο" πσ.Με την επανεκκινηση,ΔΕΝ υπαρχει τιποτε!Αφου ο ιος που κολλησες,ηταν σε εικονικο περιβαλλον και οχι στον φυσικο σου δισκο(λειτουργικο). Εαν θελησεις να ρωτησεις περισσοτερες και συγκεκριμενες πληροφοριες,ρωτα με.Ευχαριστως να σε βοηθησω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ερωτήσεις: 1) Είσαι Ευχαριστιμένος με την απόδοσή του; 2) Μπορεί το σύστημα της υπογραφής μου να το "σηκώσει" το πρόγραμμα χωρίς κολλήματα ή αλλιώς με άνεση; 1
Hawk7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Είσαι Ευχαριστιμένος με την απόδοσή του; Καλυτερα δεν θα μπορουσε. Μπορεί το σύστημα της υπογραφής μου να το "σηκώσει" το πρόγραμμα χωρίς κολλήματα ή αλλιώς με άνεση; Ανετα.Δεν χρειαζεται υπερ-υπολογιστη για να το χρησιμοποιησεις. Πρεπει να δεις ομως πως λειτουργει,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΣΕ FREEZE κατασταση,και χασεις δεδομενα!Καλυτερα τα δεδομενα σου,να τα βαζεις σε ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ.Το deepfreeze,ειναι να προστατευει το συστημα σου,με οτι συνεπαγεται αυτο. Δες μερικα βιντεο στο youtube,για να παρεις μια γευση.Οτι αλλο θες ρωτα. Σκεψου σοβαρα να βαλεις και το Shandow Defender.Eιναι πιο "ευκολο" στο "ξεκινημα" του.Ξερεις τι εννοω;Θελει μονο κλειδι.Το αλλο θελει "θειο",και μην εχεις κανενα προβλημα.Βεβαια το να το αγορασεις για την δουλεια που κανει,τα αξιζει και με το παραπανω τα 29 ευρω.Αν δεν τα εχεις,μετα ξερεις εσυ. Γενικα οτι θελεις ρωτα με,με PM. φιλε Hawk7, για κανε μια περιληψη-ενημερωση, τι ειναι αυτο ακριβως και τι κανει? Σε γενικες γραμμες κανει οτι σου ειπα πανω.Απλα,εχοντας αυτη την εφαρμογη,ο υπολογιστης σου δουλευει σε "εικονικο" περιβαλλον,και δεν αφηνει να αλλαξει τιποτε στον φυσικο σου δισκο,και κατα συνεπεια στο λειτουργικο σου. Δεν επιτρεπει να αλλαξει στον υπολογιστη ΤΙΠΟΤΕ.Ουτε ρυθμισεις,ουτε registry,ουτε εφαρμογες,ουτε δεδομενα,τιποτε. Κραταει τον υπολογιστη στην κατασταση που εσυ επελεξες να ειναι "παγωμενο".Καθε φορα που κανεις επανεκιννηση,ή σβηνεις τον υπολογιστη,την επομενη φορα,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τον αφησες στο σημειο Freeze. Στο youtube εχει βιντεακια,που σου δειχνουν πανω κατω τι κανει.Ριξε μια ματια,και οτι δεν καταλαβεις,ρωτα με,ειτε εδω,ειτε με PM.
Sirodeath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δηλαδη σαν αυτο που εχουν τα νετ καφε να φανταστω??
chrispower Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δηλαδη σαν αυτο που εχουν τα νετ καφε να φανταστω?? Μάλλον... Πάντως απ'ότι μου είπε ο φίλος Hawk7 (σε pm) είναι πάρα πολύ καλό πρόγραμμα... Αξίζει, και σίγουρα θα το βάλω στο pc μου...
Hawk7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δηλαδη σαν αυτο που εχουν τα νετ καφε να φανταστω?? Ναι.
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Είναι μια υπερβολική μορφή προστασίας κατ' εμέ.Παρόμοιο είναι και το WinRollBack.Τα έχω δουλέψει σε internet cafe και τα 2. Long story short:Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο κλειδώνεις-παγώνεις έναν δίσκο (δεν θυμάμαι αν υπάρχει η δυνατότητα για φάκελο μόνο) σε μια κατάσταση και μετά από κάθε επανεκκίνηση επανέρχεται σε αυτή...Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις ένα νέο πρόγραμμα ή να σώσεις ένα αρχείο και να μείνει θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις όσο γίνονται οι εγγραφές στο δίσκο και μετά να το ξανα-κλειδώσεις (αυτό ισχύει και για τα saves των παιχνιδιών)Ακόμη και αν αφήσεις ένα δίσκο ή φάκελο ξεκλείδωτο άνετα ο ιος θα μπορούσε να εγκαθίσταται εκεί και με κάθε restart να επαναφέρεται στο σύστημα των windows... Καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι και τόσο πρακτικό...Καλύτερα να στρώσεις το pc όπως θέλεις και να πάρεις ένα Image, έτσι ώστε σε περίπτωση που κολλήσεις οτιδήποτε θα μπορείς να το ανακτήσεις.Τα windows έχουν την δυνατότητα αυτή έτσι λειτουργεί ή επαναφορά συστήματος.Αν πάντως θέλεις να το δοκιμάσεις κάντο! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! 2
Cyrus The Virus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Είναι μια υπερβολική μορφή προστασίας κατ' εμέ. Παρόμοιο είναι και το WinRollBack. Τα έχω δουλέψει σε internet cafe και τα 2. Long story short: Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο κλειδώνεις-παγώνεις έναν δίσκο (δεν θυμάμαι αν υπάρχει η δυνατότητα για φάκελο μόνο) σε μια κατάσταση και μετά από κάθε επανεκκίνηση επανέρχεται σε αυτή... Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις ένα νέο πρόγραμμα ή να σώσεις ένα αρχείο και να μείνει θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις όσο γίνονται οι εγγραφές στο δίσκο και μετά να το ξανα-κλειδώσεις (αυτό ισχύει και για τα saves των παιχνιδιών) Ακόμη και αν αφήσεις ένα δίσκο ή φάκελο ξεκλείδωτο άνετα ο ιος θα μπορούσε να εγκαθίσταται εκεί και με κάθε restart να επαναφέρεται στο σύστημα των windows... Καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι και τόσο πρακτικό... Καλύτερα να στρώσεις το pc όπως θέλεις και να πάρεις ένα Image, έτσι ώστε σε περίπτωση που κολλήσεις οτιδήποτε θα μπορείς να το ανακτήσεις. Τα windows έχουν την δυνατότητα αυτή έτσι λειτουργεί ή επαναφορά συστήματος. Θα συμφωνησω. Προσωπικα και εγω θεωρω υπερβολη τη χρηση του σε προσωπικους υπολογιστες απο τη στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα disk image και restore. Ειδικα με τα ολοενα και περισσοτερα αυτοματοποιημενα και συχνα updates που παιρνουμε απο μπολικες εφαρμογες (OS μεχρι browsers). 1
Hawk7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Είναι μια υπερβολική μορφή προστασίας κατ' εμέ. Aν δεν υπηρχε,θελω να'ξερα τι θα κα'νανε τα ιντερνετ καφε,και εκτος αυτου,εγω το δουλευω 6 χρονια.Ουδεν προβλημα. Υπερβολικο γιατι;επειδη δεν κολλας Ιους;επειδη σερφαρεις ανετα;επειδη ο δισκος δεν φθειρεται με τον ιδιο ρυθμο,με αχρηστες και ασκοπες εγγραφες;επειδη δεν μπορει να βαλει "ευκολα" χερι ο καθενας το πσ σου;επειδη μπορεις να δοκιμαζεις προγραμματα αλλα και αμετρητες εφαρμογες κλπ,χωρις να κανεις αχρηστες εγκαταστασεις στον δισκο;επειδη... Εχεις αναρωτηθει ποσοι εδω μεσα ερχονται για φορματ,με Ιους μεχρι το ταβανι,και με αμετρητα προβληματα,επειδη με μια ασκοπη εγκατασταση χωρις να δοκιμαστει ο υπολογιστης δεν ξεκινουσε;εγω ΜΟΝΟ προτερηματα βρισκω σε τοσο ομορφες και προστατευτικες εφαρμογες παρα "υπερβολη". Οσο για τα Games κλπ ειναι πολυ αστειο να κολλας εκει,αφου πιο μπροστα κανεις ενα Thawed και παιζεις κανονικα.Μετα freeze και τελειωσες. Το δυσκολο που ειναι,αναρωτιεμαι μερικες φορες.Αυτα τα apps μονο σε Ιους και Χακερς δημιουργουνε προβλημα και σε πολλους αλλους,παρα στον ιδιο χρηστη.Η ασφαλεια και η σιγουρια,προεχει,εναντι ολων των αλλων νομιζω. Σαφως δικαιωμα καποιος να μην το εχει,αλλα οχι και "υπερβολη". Ακόμη και αν αφήσεις ένα δίσκο ή φάκελο ξεκλείδωτο άνετα ο ιος θα μπορούσε να εγκαθίσταται εκεί και με κάθε restart να επαναφέρεται στο σύστημα των windows... Γιατι να ξεκλειδωσεις φακελο του δισκου συστηματος και ΟΧΙ σε καποιον αλλον;το λειτουργικο θελεις να το θωρακισεις.Οχι να ανοιγεις κερκοπορτες. απο τη στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα disk image και restore. Εαν κανεις ενα Image με Ιο μεσα,με την ιδια λογικη,σε περιμενουν δυσχερεις συνεπειες μετα το restore. Το DF,εαν γινει εγκατασταση σε φρεσκο εγκαταστημενο πσ εχεις 99,99% protection.Στα images οχι.Εφοσον μεταβαλονται σε καθε "αχρηστη" ενεργοποιηση του συστηματος.Ασε που καθε φορα να κανεις gigabytes restore απο image διαλυει τον δισκο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με ενα φορματ. Καποτε και'γω ετσι το εκανα με images και διελυσα ενα σωρο δισκους. Δειτε Πλεονεκτηματα,και μειονεκτηματα,προτου πειτε "υπερβολη" κατι.Τα αχρηστα φορματς και restores ειναι υπερβολη. Σε ολα πρεπει να προσεχεις,απλα καποια σου δινουν ασυγκριτη δυνατοτητα κινησεων.
Cyrus The Virus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εαν κανεις ενα Image με Ιο μεσα,με την ιδια λογικη,σε περιμενουν δυσχερεις συνεπειες μετα το restore. Το DF,εαν γινει εγκατασταση σε φρεσκο εγκαταστημενο πσ εχεις 99,99% protection.Στα images οχι. Με την ιδια ακριβως λογικη μπορω να σου πω πως μπορει κολλησει ιο οταν ειναι unfreezed. Εφοσον μεταβαλονται σε καθε "αχρηστη" ενεργοποιηση του συστηματος.Ασε που καθε φορα να κανεις gigabytes restore απο image διαλυει τον δισκο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με ενα φορματ. Καποτε και'γω ετσι το εκανα με images και διελυσα ενα σωρο δισκους.Εαν κανεις 1-2 restores την ημερα ισως. Δειτε Πλεονεκτηματα,και μειονεκτηματα,προτου πειτε "υπερβολη" κατι.Τα αχρηστα φορματς και restores ειναι υπερβολη.Εγω τουλαχιστον δεν μιλησα για format. Και εαν παρατηρησεις καλυτερα, χαρακτηρισα υπερβολη τη χρηση του σε προσωπικο υπολογιστη. 1
Hawk7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Με την ιδια ακριβως λογικη μπορω να σου πω πως μπορει κολλησει ιο οταν ειναι unfreezed. Γιατι να βαλεις ενα κρακαρισμενο app ή να σερφαρεις unfreezed ΟΤΑΝ τον βαζεις για τον αντιθετο λογο;Το δοκιμαζεις ΠΡΩΤΑ με freezed κατασταση. Mε το image δεν κανεις τιποτε.Απλα φορμαρεις το πσ,και μετα ξανακολλα στο επομενο σερφαρισμα,ή δοκιμη ενος app,κλπ. Οποτε; Εαν κανεις 1-2 restores την ημερα ισως. Mε τις δεκαδες Ιους που κολλαει ο μεσος χρηστης,ετσι που το πανε,ενα τον μηνα restore για να εισαι(οσο θα μπορουσες να εισαι σιγουρος),θα το φαει.Οποτε...στα θυμαρακια ο δισκος.Ενας που εχει 500 ή 1ΤΒ δισκο,φαντασου καθε φορα να κανει restore 300 και 400 GBbytes.Ποσους κυκλους μεσο ορου εχει ενα κλασικος σκληρος ξερεις; Εγω τουλαχιστον δεν μιλησα για format. Και εαν παρατηρησεις καλυτερα, χαρακτηρισα υπερβολη τη χρηση του σε προσωπικο υπολογιστη. Το standard ειναι για προσωπικο υπολογιστη,οπως και το Shandow Defender.Δουλευω και τα 2 αυτα τα 6 χρονια ΜΟΝΟ σε προσωπικους υπολογιστες.Για την ακριβεια σε ολους τους φιλους και συγγενεις μου.Απλα ακομη με ευχαριστουνε.Καμια σχεση αν δεν τα ειχαμε αυτα ως εφαρμογες.Αντιθετως οταν η χρηση ειναι προσωπικη,και ο μεσος χρηστης δεν εχει τα οικονομικα για φθορα δισκων και αντιμετωπιση προβληματων απο Ιους κλπ,ειναι πιο επιτακτικη η αναγκη σε προσωπικο υπολογιστη. Υπερβολη,δεν ειναι για κανεναν.Ειτε για επαγγελματικη χρηση ειτε για προσωπικη.Η ασφαλεια και οχι μονο που σου προσφερει ειναι πολυ πιο σημαντικη απο οτιδηποτε αλλο.
MauMaus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Aν δεν υπηρχε,θελω να'ξερα τι θα κα'νανε τα ιντερνετ καφε, ο ανθρωπος μιλαει ξεκαθαρα για χρηση σε προσωπικο υπολογιστη. για νετ καφε ειναι δεδομενο πως το προγραμμα ειναι χρησιμο ! οπως δεδομενο ειναι πως ειναι αχρηστο για προσωπικη χρηση αν ο χρηστης εχει εστω και λιγες γνωσεις να προφυλαξει το συστημα του !
Hawk7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 οπως δεδομενο ειναι πως ειναι αχρηστο για προσωπικη χρηση αν ο χρηστης εχει εστω και λιγες γνωσεις να προφυλαξει το συστημα του ! Επειδη αυτο για τους περισσοτερους δεν προκειται να γινει ποτε,εγω θεωρω οτι ειναι παρα πολυ χρησιμο για την πλειοψηφια. Και΄γω εχω αριστες γνωσεις υπολογιστων,αυτο δεν σημαινει οτι δεν προκειται να κολλησω τιποτε. Εκτος κι αν παιζουμε πασκιεντζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ Ειναι απαραιτητο και για προσωπικη και για επαγγελματικη χρηση.Αυτο ειναι το συμπερασμα μου,μετα απο εκατονταδες φορματ σε εκατονταδες πσς που εχω κανει.Βλεπω πολυ καλα ποιες ειναι οι γνωσεις του μεσου χρηστη. Ασε που παρα πολλοι εχουν παιδια στον υπολογιστη,που την μια στιγμη δουλευει και την αλλη αναρωτιουνται τι συνεβη; Η καθημερινοτητα,και η πειρα σου δειχνει τι χρειαζεται και που.Και οχι βασει του εαυτου μας.Ολοι δεν εχουν τις γνωσεις προσωπικα του καθενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα