managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Παιδια καλημερα..εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να με φω τισετε..Πριν λιγο καιρο μου καηκε το τροφοδοτικο και ειπα να ποουλησω την καρτα γραφικων,μια 5670..Πριν 2 μερες τελικα μου ηρθε να τον ξαναφτιαξω..παρειγγειλα απο πλαισιο την 7770..μιας και μου ηρθε πρωτα το τροφοδοτικο ειπα να το συνδεσω και να δουλεψει με thn onboard καρτα..πρωτη φορα...Οποτε χωρις καρτα γραφικων εχω το εξης προβλημα..χθες συνδεσα την οθονη με την onboard καρτα και δεν εδειχνε τπτ..ενα μαυρο κενο στην οθονη..τι φταιει,γτι εχω φαει ολα τα site..και να θελω να κανω ρυθμισεις στ bios για λειτουργια της onboard δεν μου ανιοιγει καν..Τα φωτα σας,βοηθηστε με! Αmd athlon x4 651k gigabyte A75M-D2H Amd 4G 1600mhz Ms-Tech 550W
GPOWERR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 εχω την ιδια μητρικη,τσεκαρε στο bios και δοκιμασε να ειναι το "on board dual link dvi" σε disable mode,αφου πρωτα βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 5 λεπτα κανοντας ετσι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο bios
managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση..δυστυχως δεμ ,πορω να μπω στ bios γιατι δεν μου δειχνει τπτ..κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν ανοιγει αλλα απο την αρχη δεν μου δειχνει τπτ..μονο μαυρη οθονη..
managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κανει τον χαρακτηριστικο ηχο τουτ οταν ξεκιναει κ μετα τερμα..μονο μαυρη οθονη..δινει σημα,αλλα ειναι μαυρη..
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Bios reset βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής για κανένα λεπτό με τον υπολογιστη εκτος ρευματος και θα στρώσει λογικά. Btw το τροφοδοτικο που πήρες είναι άχρηστο. Ρισκάρες τον υπολογιστη σου με το πρώτο που κάηκε γιατί κανείς πάλι το ίδιο λάθος αγοράζοντας ενα κακό τροφοδοτικο; 1
managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 φιλε walker δυστυχως δεν ειμαι κ τοσο σχετικος και βρηκα αυτο σε καλη τιμη..για τωρα να κανω τη δουλεια μου..εβγαλα την μπαταρια οπως ειπες αλλα παλι τα ιδια..μολις προσεξα πως ενας πυκνωτης ειχε ξεκολλησει τελειως απο το ενα σιδερακι του..μαλλον καποιος μου κανει πλακα..αυτη ειναι η αιτια του κακου? Και επισης η θυρα d-sub πανω στη μητρικη αναβε πρασινο φωτακι,τωρα τιποτα!!!!
RellikEht Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν ακούς/βλέπεις κανένα ανεμιστήρα να γυρνάει
managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 γυριζει και του επεξεργαστη η ψυκτρα..που περνει ρευμα απο τη μητρικη..
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Άαααα καλα τώρα είδα το σύστημα σου ... Βρε καλο μου αγόρι .. Ο επεξεργάστης σου δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... Τι εικόνα περιμένεις να πάρεις? Οι Α4, Α6, Α8 , Α10 έχουν κάρτα ... Και οι Athlon δεν έχουν. Η κάρτα βρίσκεται στο επεξεργάστη οχι στην μητρικη. Στην μητρικη υπάρχουν μόνο οι έξοδοι εικόνας.
managerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 για ενα λογο μου εφυγε ενα βαρος..με τον πυκνωτη τι κανω τωρα?
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Βάλε εδω μια φωτο να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί... Αλλα γενικότερα άμα είναι λειτουργικό και σταθερό το σύστημα μην δίνεις σημασία .
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εισαι σιγουρος ότι ειχε πυκνωτη εκει?? τον έχεις στα χέρια σου? Ασε μην απαντησεις το είδα σε φωτο της μητρικής στο ιντερνετ και ναι υπαρχει πυκνωτης εκει... τώρα τι να πω ένας θεος ξερει τι ακριβως εξυπηρετεί αυτος εκεί...... Αν το μηχανημα δουλεύει σωστα.. μην δίνει σημασία.... αλλιώς αν σου εμφανίσει οποιαδήποτε αστάθεια πανε την σε ενα καλο ηλεκτρονικό να σου βάλει ένα καινουργιο πυκνωτη με ίδια χαρακτηρηστικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα