Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα..εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να με φω τισετε..Πριν λιγο καιρο μου καηκε το τροφοδοτικο και ειπα να ποουλησω την καρτα γραφικων,μια 5670..Πριν 2 μερες τελικα μου ηρθε να τον ξαναφτιαξω..παρειγγειλα απο πλαισιο την 7770..μιας και μου ηρθε πρωτα το τροφοδοτικο ειπα να το συνδεσω και να δουλεψει με thn onboard καρτα..πρωτη φορα...Οποτε χωρις καρτα γραφικων εχω το εξης προβλημα..χθες συνδεσα την οθονη με την onboard καρτα και δεν εδειχνε τπτ..ενα μαυρο κενο στην οθονη..τι φταιει,γτι εχω φαει ολα τα site..και να θελω να κανω ρυθμισεις στ bios για λειτουργια της onboard δεν μου ανιοιγει καν..Τα φωτα σας,βοηθηστε με!

Αmd athlon x4 651k

gigabyte A75M-D2H

Amd 4G 1600mhz

Ms-Tech 550W

Δημοσ.

εχω την ιδια μητρικη,τσεκαρε στο bios και δοκιμασε να ειναι το "on board dual link dvi" σε disable mode,αφου πρωτα βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 5 λεπτα κανοντας ετσι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο bios 

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση..δυστυχως δεμ ,πορω να μπω στ bios γιατι δεν μου δειχνει τπτ..κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν ανοιγει αλλα απο την αρχη δεν μου δειχνει τπτ..μονο μαυρη οθονη..

Δημοσ.

Κανει τον χαρακτηριστικο ηχο τουτ οταν ξεκιναει κ μετα τερμα..μονο μαυρη οθονη..δινει σημα,αλλα ειναι μαυρη..

Δημοσ.

Bios reset βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής για κανένα λεπτό με τον υπολογιστη εκτος ρευματος και θα στρώσει λογικά.

Btw το τροφοδοτικο που πήρες είναι άχρηστο. Ρισκάρες τον υπολογιστη σου με το πρώτο που κάηκε γιατί κανείς πάλι το ίδιο λάθος αγοράζοντας ενα κακό τροφοδοτικο;

• Like 1
Δημοσ.

φιλε walker δυστυχως δεν ειμαι κ τοσο σχετικος και βρηκα αυτο σε καλη τιμη..για τωρα να κανω τη δουλεια μου..εβγαλα την μπαταρια οπως ειπες αλλα παλι τα ιδια..μολις προσεξα πως ενας πυκνωτης  ειχε ξεκολλησει τελειως απο το ενα σιδερακι του..μαλλον καποιος μου κανει πλακα..αυτη ειναι η αιτια του κακου?

Και επισης η θυρα d-sub πανω στη μητρικη αναβε πρασινο φωτακι,τωρα τιποτα!!!!

Δημοσ.

Άαααα καλα τώρα είδα το σύστημα σου ... Βρε καλο μου αγόρι .. Ο επεξεργάστης σου δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... Τι εικόνα περιμένεις να πάρεις?

Οι Α4, Α6, Α8 , Α10 έχουν κάρτα ... Και οι Athlon δεν έχουν.

Η κάρτα βρίσκεται στο επεξεργάστη οχι στην μητρικη. Στην μητρικη υπάρχουν μόνο οι έξοδοι εικόνας.

Δημοσ.

Βάλε εδω μια φωτο να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί... Αλλα γενικότερα άμα είναι λειτουργικό και σταθερό το σύστημα μην δίνεις σημασία .

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος ότι ειχε πυκνωτη εκει?? τον έχεις στα χέρια σου?

Ασε μην απαντησεις το είδα σε φωτο της μητρικής στο ιντερνετ και ναι υπαρχει πυκνωτης εκει... τώρα τι να πω ένας θεος ξερει τι ακριβως εξυπηρετεί αυτος εκεί......

Αν το μηχανημα δουλεύει σωστα.. μην δίνει σημασία.... αλλιώς αν σου εμφανίσει οποιαδήποτε αστάθεια πανε την σε ενα καλο ηλεκτρονικό να σου βάλει ένα καινουργιο πυκνωτη με ίδια χαρακτηρηστικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...