veteranos123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω το tablet της υπογραφής μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τις εφαρμογές που κατεβάζω από το play store να τις εγκαθιστά στην memory card και όχι στην μνήμη του κινητού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) απο μονο του οχι δεν γινεται,μπορεις να τις μεταφερεις(οσες γινονται)στην καρτα μνημης σε αντιστοιχη περιπτωση που ηθελα μια εφαρμογη με κοντα 100+ΜΒ μου μετεφερε την εφαρμογη αυτοματα στην καρτα μνημης(HTC Wildfire s) υποψιν δεν μεταφερονται ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης,για να κανεις κατι τετοιο χρειαζεσαι root και μια εφαρμογη πχ apps2sd ωστε να τις μεταφερει. ΠΡΟΣΟΧΗ ενδεχεται να μην δουλεουν σωστα οι εφαρμογες μετα(αυτες που δεν μεταφερονται στην καρτα μνημης και μεσω του προγραμματος τις μεταφερεις) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από Xristaras12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ok ευχαριστώ. Root δεν του κάνω γιατί είναι μιας βδομάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα