Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Κατεβαζω συχνα καποια βιντεο στο youtube σε υψηλη αναλυση,αλλα οταν τα βλεπω η αναλυση ειναι χαμηλη.Πρεπει να παω στο γραναζακι κατω δεξια και να το βαλω ας πουμε στο 720HD.Υπαρχει καποιο προγραμμα η τροπος να μην γινετε αυτο;Δηλαδη να μην χρειαζετε αυτη η διαδικασια και να παιζει ατοφιο στην αναλυση που το εχω κατεβασει;

Δημοσ.

dvd video soft free studio manager, αλλα βεβαια αυτο κανει πολλα περισσοτερα περαν απο αυτο που θελεις.

Φιλε απο το pc μου θελω να τα περναω στο youtube.Κανει αυτο το προγραμμα;Σε ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε το κατέβασμα είναι όταν παίρνεις αρχείο από το ίντερνετ στον Η/Υ σου, το αντίστροφο λέγεται ανέβασμα.

Και όχι, το youtube αυτόματα φτιάχνει διάφορες ποιότητες από το βίντεο που ανεβάζεις και παίζει πάντα την έκδοση που κρίνει ότι θα παίξει ποιο ομαλά με την ταχύτητα της σύνδεσης που έχεις(εκείνη την στιγμή).

Εδώ είναι οι ρυθμίσεις,αν θες να ρίξεις ένα μάτι.

http://www.youtube.com/account_playback

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Αν έχεις firefox, σου συστήνω ανεπιφύλακτα το "Link.png Site: http://www.downloadhelper.net/install.php">downloadhelper ". Προσθέτει ένα πλήκτρο στη μπάρα διευθύνσεων, που πατώντας το σου παραθέτει όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις του εκάστοτε βίντεο. Εσύ επιλέγεις να κατέβει το βίντεο με αυτήν που προτιμάς, ασχέτως αν θα τρέχει στον υπολογιστή σου ομαλά ή όχι!

Δημοσ.

Αν έχεις firefox, σου συστήνω ανεπιφύλακτα το "Link.png Site: http://www.downloadhelper.net/install.php">downloadhelper ". Προσθέτει ένα πλήκτρο στη μπάρα διευθύνσεων, που πατώντας το σου παραθέτει όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις του εκάστοτε βίντεο. Εσύ επιλέγεις να κατέβει το βίντεο με αυτήν που προτιμάς, ασχέτως αν θα τρέχει στον υπολογιστή σου ομαλά ή όχι!

Google Chrome εχω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

giorgos1966 ξεκάθαρισε μας κάτι:

Θες κάποια λύση ώστε να βλέπεις βιντεο (οποιουδήποτε, οχι μονο τα δικά σου) απευθείας στη μέγιστη παρεχόμενη ποιότητα;

Θες κάποια λύση ώστε να κατεβάζεις (δηλαδή να αποθηκεύεις ΣΤΟΝ υπολογιστή ΣΟΥ) αρχεία απο το youtube;

Κάτι αλλο;

Δημοσ.

giorgos1966 ξεκάθαρισε μας κάτι:

Θες κάποια λύση ώστε να βλέπεις βιντεο (οποιουδήποτε, οχι μονο τα δικά σου) απευθείας στη μέγιστη παρεχόμενη ποιότητα;

Θες κάποια λύση ώστε να κατεβάζεις (δηλαδή να αποθηκεύεις ΣΤΟΝ υπολογιστή ΣΟΥ) αρχεία απο το youtube;

Κάτι αλλο;

Τα δικα μου βιντεο που ανεβαζω στο youtube θελω να εχουν την καλυτερη αναλυση.Δεν ξερω εαν βοηθησα τωρα.

Δημοσ.

Τώρα ξεμπερδευτήκαμε αλλά θα σου κάνω μια ακομα ερώτηση για να βοηθήσω τη συζήτηση.

Θέλεις όλοι οι θεατές των βιντεο σου να το βλέπουν αυτόματα στη μέγιστη ποιότητα ή θέλεις εσύ να τα βλέπεις αυτόματα στη μέγιστη ποιότητα; (εννοώ χωρίς να χρειάζεται να πατας το γρανάζι )

Δημοσ.

εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα του.

Ότι το youtube του παίζει αυτόματα χαμηλότερη ποιότητα (π.χ. 360p) και όχι την μεγαλύτερη ποιότητα που υπάρχει.

Δημοσ.

Ότι το youtube του παίζει αυτόματα χαμηλότερη ποιότητα (π.χ. 360p) και όχι την μεγαλύτερη ποιότητα που υπάρχει.

Επανηλθα παιδια....Ναι ενω το εχω σε υψηλη αναλυση,αυτο το παιζει σε 360p.Γινετε να το βλεπουν οι αλλοι σε υψηλοτερη αναλυση;

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται η προεπιλογή για τους άλλους να είναι η μέγιστη παρεχόμενη ποιότητα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...