Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το φθηνό iphone 5c δεν έχει επιβεβαιωθεί ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το φθηνό iphone 5c δεν έχει επιβεβαιωθεί ε; Κοίτα! με αυτά που έχουν διαρρεύσει.. πιθανά χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω RAM 512, Camera 3-5 Mpx, CPU 1ghz 2Core, 4gb αποθηκευτικός χώρος, γύρω στα 300-400 ευρώ Νομίζω ότι είναι καλά και μπορεί να ανταγωνιστεί ένα άλλο κινητό προ-5αετίας στο Range αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τι συζητάμε ρε παιδες Με 250 ευρω βρισκεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ καινουριο/ζελατινα 4αρι. Οταν με το καλο βγει το φθηνο δε παιζει να το δουμε κατω απο 350 ευρω, αν το γυρισει σε πλαστικό να εχει να το χαίρεται Nα σου δωσω 250€ να μου φερεις ενα; Γιατι εγω κατω απο 320 στο skroutz δεν βλεπω. Γενικα, οταν λεμε φτηνο Iphone, εννοουμε οτι θα κοστιζει 400€ τουλαχιστον. Μην περιμενετε παρακατω, εδω το αστειο για τα σημερινα δεδομενα 4ρι εχει ακομα 320€ με 8gb μνημης!! Η Apple εχει μεινει πολυ πισω, σε ολους τους τομεις, και στο software και στο hardware. Bαλε και τους χαζους περιορισμους που εχει, και καταλαβαινεις γιατι εχει παει το android στο 80% και γιατι τα Galaxy πουλανε τρελα. Το εχω δει το ios7, 4 toggles εβαλαν, και διορθωσαν καποια χαλια που ειχαν ολα αυτα τα χρονια, πχ στο multitasking με τις αθλιες κοκκινες παυλιτσες. Καποιος με στοιχειωδης γνωσεις την εχει κανει για αλλες πλατφορμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 και στο hardwareΓια πες σε ποιό ακριβώς hardware έχει μείνει πίσω... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αυτή η μόδα με τα χρωματιστά κινητά πολύ μου αρέσει πάντως, αν βέβαια αληθεύουν τα leaks για το 5c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αυτή η μόδα με τα χρωματιστά κινητά πολύ μου αρέσει πάντως, αν βέβαια αληθεύουν τα leaks για το 5c περιμένεις πως και πως το ροζάκι ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 περιμένεις πως και πως το ροζάκι ε? Με το που είδα απάντηση από σένα ήξερα ήδη τι θα έγραφες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ε μα κι εσύ, προκαλείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Για πες σε ποιό ακριβώς hardware έχει μείνει πίσω... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Ιphone 4 vs gs3. Ιδια τιμη..κατα τα αλλα το χαος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rouhota Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς τι ώρα Ελλάδος θα είναι η παρουσίαση και σε ποιο link μπορούμε να την παρακολουθήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς τι ώρα Ελλάδος θα είναι η παρουσίαση και σε ποιο link μπορούμε να την παρακολουθήσουμε; Θα αρχίσει στις 8.00 μμ (20.00) και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα υπάρχει live streaming - συνήθως αυτό ανακοινώνεται λίγες ώρες πριν. Σε κάθε περίπτωση, θα μεταδίδουμε την εκδήλωση με live blogging στο insomnia.gr, όπως κάθε φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα