Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lillen, on 11 Aug 2013 - 9:41 PM, said:snapback.png

Έχω κινητό windows και καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.

Τι σχεσει εχουν τα windows phones του κινητου σου με τα windows ενως λαπτοπ και desktop? 

Καμία , αυτό ειναι το πρόβλημα μου, πήρα ενα τηλέφωνο οπου πρέπει να πληρώνω για σχεδόν καθε εφαρμογή , δεν μπορώ για παράδειγμα να φορτώσω χαρτες gps οπως θα μπορούσα σε ενα android τηλέφωνο , θα πρέπει να σκασω 40 ευρώ (έλεος). Δεν μπορώ να περάσω αρχεία απευθείας στο κινητό , πρεπει να γινει μεσω ενος αλλου λογισμικού όπου ειναι πολύ στρυφνό.

Γενικώς την πάτησα και περιμενω να χαλάσει για να το πετάξω.

Απλά απαντησα στον demon13 που μου πρότεινε να μείνω μακριά απο microsoft.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lillen, on 11 Aug 2013 - 9:41 PM, said:snapback.png

Τι σχεσει εχουν τα windows phones του κινητου σου με τα windows ενως λαπτοπ και desktop? 

Καμία , αυτό ειναι το πρόβλημα μου, πήρα ενα τηλέφωνο οπου πρέπει να πληρώνω για σχεδόν καθε εφαρμογή , δεν μπορώ για παράδειγμα να φορτώσω χαρτες gps οπως θα μπορούσα σε ενα android τηλέφωνο , θα πρέπει να σκασω 40 ευρώ (έλεος). Δεν μπορώ να περάσω αρχεία απευθείας στο κινητό , πρεπει να γινει μεσω ενος αλλου λογισμικού όπου ειναι πολύ στρυφνό.

Γενικώς την πάτησα και περιμενω να χαλάσει για να το πετάξω.

Απλά απαντησα στον demon13 που μου πρότεινε να μείνω μακριά απο microsoft.

Καταλαβαινεις οτι μιλαμε για tablets και οχι για smartphones?????

Τα windows tablets τρεχουν WINDOWS 8 ΚΑΙ ΟΧΙ WP8!!!!!!!

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε ektor καταλαβαίνω ότι άλλο το λογισμικό σε tablet και άλλο σε κινητό ,απλά αναφέρω την εμπειρία μου σε κινητό windows από οτι σε κινητό android. Όπως ανέφερα και στην αρχή δεν γνωρίζω την αγορά των tablets και για αυτό άλλωστε ζητώ την γνώμη κάποιων ανθρώπων που το κατέχουν πολύ καλύτερα από εμένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε φίλε ektor καταλαβαίνω ότι άλλο το λογισμικό σε tablet και άλλο σε κινητό ,απλά αναφέρω την εμπειρία μου σε κινητό windows από οτι σε κινητό android. Όπως ανέφερα και στην αρχή δεν γνωρίζω την αγορά των tablets και για αυτό άλλωστε ζητώ την γνώμη κάποιων ανθρώπων που το κατέχουν πολύ καλύτερα από εμένα.

Γι'αυτο σου λεω τη γνωμη μου!

Εχω wp και android smartphone και το android ειναι μακραν καλυτερο απο το wp στα κινητα!

Αλλα επειδη εχω windows tablet και android tablet,σου λεω οτι το android ειναι παρα πολυ πισω σε δυνατοτητες απο τα windows8(οχι windows RT)!

Τα windows 8 tablets ειναι στη πραγματικοτητα ο συνδιασμος tablet με netbook,εχει δλδ και τους δυο κοσμους(desktop και tablet) σε ενα μηχανημα!

Διάβασε λιγο αυτα που γραφει στο link που παρεθεσα στη προηγουμενη σελιδα,για να καταλάβεις τι παίζει με τα windows tablets και τι επιλογες και δυνατοτητες σου δινουν!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Γι'αυτο σου λεω τη γνωμη μου!

Εχω wp και android smartphone και το android ειναι μακραν καλυτερο απο το wp στα κινητα!

Αλλα επειδη εχω windows tablet και android tablet,σου λεω οτι το android ειναι παρα πολυ πισω σε δυνατοτητες απο τα windows8(οχι windows RT)!

Τα windows 8 tablets ειναι στη πραγματικοτητα ο συνδιασμος tablet με netbook,εχει δλδ και τους δυο κοσμους(desktop και tablet) σε ενα μηχανημα!

Διάβασε λιγο αυτα που γραφει στο link που παρεθεσα στη προηγουμενη σελιδα,για να καταλάβεις τι παίζει με τα windows tablets και τι επιλογες και δυνατοτητες σου δινουν!

Πολυ καλο το λινκ που μου ειπες να τσεκαρω, θα δω λοιπον και τα windows tablet απο κοντά και με άλλο μάτι.

Thx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι με την rt,γι'αυτο καλυτερα μη τα βλέπετε!

Προς το παρον,τα windows RT ειναι το υποδιεστερο os για tablet αυτη τη στιγμη!

Κοιτάτε για windows tablets μονο τα windows8 δλδ αυτα που εχουν intel ή amd cpu και οχι κατω απο hd αναλυση!

Το surface pro ειναι που τρεχει windows8 και i5 cpu!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Ειναι με την rt,γι'αυτο καλυτερα μη τα βλέπετε!

Προς το παρον,τα windows RT ειναι το υποδιεστερο os για tablet αυτη τη στιγμη!

Κοιτάτε για windows tablets μονο τα windows8 δλδ αυτα που εχουν intel ή amd cpu και οχι κατω απο hd αναλυση!

Το surface pro ειναι που τρεχει windows8 και i5 cpu!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση , για να μην μας λεει ο καθε ασχετος πωλητης της παπαριες του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση , για να μην μας λεει ο καθε ασχετος πωλητης της παπαριες του.

Δυστυχώς το τελευταίο ατομο που πρεπει να εμπιστευτεις ειναι ο πωλητης!Οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδέα τι παν να σου πουλήσουν και σε κατευθυνουν συνήθως στη χειρότερη επιλογή!

Γι'αυτο ψαχνομαστε και ρωτάμε σε πιο σίγουρες πηγες,για να καταλήξουμε στο τι θα πάρουμε!

Επεξ/σία από ektor7
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν αποφάσισα τι θέλω από ένα tablet.

1. Φορητότητα, δλδ μέχρι 7-8'

2. Γρήγορο με πολύ καλή οθόνη.

3. Να μπορώ να κατεβάζω και να βλέπω τανιες , και να το συνδέω στην τηλεόραση με π.χ ένα HDMI καλώδιο.

4. Οπότε θέλω και αρκετή χωροτικοτητα.

5. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει τι λειτουργικό θα εχει αρκεί να κάνει τα παραπάνω, εξαλου ένα απλό σερφάρισμα που επίσης θέλω το κάνουν όλα.

Αν έχετε προτάσεις μην σκέφτεστε το budget , δεν είναι εμπόδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν αποφάσισα τι θέλω από ένα tablet.

1. Φορητότητα, δλδ μέχρι 7-8'

2. Γρήγορο με πολύ καλή οθόνη.

3. Να μπορώ να κατεβάζω και να βλέπω τανιες , και να το συνδέω στην τηλεόραση με π.χ ένα HDMI καλώδιο.

4. Οπότε θέλω και αρκετή χωροτικοτητα.

5. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει τι λειτουργικό θα εχει αρκεί να κάνει τα παραπάνω, εξαλου ένα απλό σερφάρισμα που επίσης θέλω το κάνουν όλα.

Αν έχετε προτάσεις μην σκέφτεστε το budget , δεν είναι εμπόδιο.

Το νεο nexus 7,με fullhd οθονη!

Αυτη θεωρω οτι ειναι η πιο σοφή επιλογή!

Δυστυχως το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει sd slot,αλλα μπορεις να συνδεσεις με usb ή εξωτερικό δίσκο!

http://www.insomnia.gr/topic/497335-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-google-nexus-7-2013/

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Παιδιά (ektor7 και killmelater) μέχρι τωρα από αυτά που έχω δει μαλλον εκεί θα καταλήξω για τους λόγους που ανέφερα πριν , χαίρομαι που συμφωνείτε.

Περιμένω να δω ποσο αυτό με τα 32 GB θα κοστισει και μαλλον θα το πάρω.

Οπότε μετά το επόμενο βήμα μου θα είναι το εξής:

Πετάω το smartphone που έχω (ένα HTC wp7) που μου έχει σπάσει τα νευρα κυρίως με την μπαταρία του, θελει φόρτιση 2 φορές την ημέρα.

Παίρνω ένα απλούστατο κινητό με τούμπανο μπαταρία που το φορτωνεις μια φορα το μήνα και ησυχάζει το κεφαλάκι μου.

Θα έχω στο τσαντάκι μου και το nexus εαν θέλω πχ να βγάλω φωτο να σερφάρω κτλπ, και θα έχω και ενα απλό τηλέφωνο που θα εχει πάντα ΜΠΑΤΑΡΙΑ για τις επικοινωνίες μου , τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...