lillen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Θελω να αγοράσω ενα tablet για χρήση ιντερνετ , gaming και για ταινίες. Δεν ξέρω καθόλου την αγορά και όλοι μου λένε να πάρω ipad. Δεν ξερω και κολλάω στο γεγονός οτι δεν έχει συνδεση usb. Πια είναι η γνώμη σας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 χρήμα;;υπάρχει κάποιο ταβάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lillen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Όχι δεν υπαρχει ταβανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 sony xperia z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lillen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 sony xperia z Γιατι ομως πιστευεις οτι υπερτερει σε σχεση με το ipad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek souvlaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αμα θες και για gaming νομιζω το ipad 4 ειναι οτι πρεπει εγω εχω το 3 και δεν κολανε καθολου παιχνιδια ωπος το gta 3,nova 3, need for speed και αλλα τετοια + και η οθονη που ειναι οτι καλυτερο! Αμα δεν εχεις οριο στα λεφτα τοτε το ipad ειναι στην κορυφη μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλυτερο σε σχεση με μερικα laptops ιδικα στο θεμα του gaming γιατι θα μπορεις να πεζεις οτι παιχνιδια θες δεν υπαρχουν μονο τα χαζοπαιχνιδα πχ angry birds αμα ενδιαφερεσε για rpg μπορεις να κατεβασεις το order and chaos που ειναι και online με φοβερα γραφηκα!! Νομιζω ειναι η στιγμη που πρεπει να δοκιμασεις ιος θα σε ευχαριστιση πολυ περισσοτερο απο το android αμα επιλεξεις για ipad θα καταλαβεις τη ενοω σιγουρα! Ipad 4 για gaming,ταχυτητα,οχι κολιματα και την καλυτερη οθονη! Επισης αν ενδιαφερεσε για διαφορα apps μουσικης η επεξεργασια φωτογραφιας ειναι αλλος ενας λογος να πας σε ipad Sent from my iPad using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Γιατι ομως πιστευεις οτι υπερτερει σε σχεση με το ipad? usb,hdmi, τετραπύρηνος cpu, κάρτα μνήμης. Το μόνο που έχει το ipad είναι η retina οθόνη.Αλλά και το xperia z έχει full hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannisT Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγώ θα σου έλεγα μακριά από όλα τα προϊόντα της apple. Για μένα και μόνο το γεγονός πως για να μεταφέρεις οτιδήποτε από και προς τον υπολογιστή σου πρέπει να γίνει μέσω ειδικού προγράμματος και να ξοδεύεις πενταπλάσιο χρόνο αποτελεί ένα αρκετά αρνητικό στοιχείο. Επίσης η τιμή πάντα είνα αρκετά ακριβότερη στα προϊόντα της apple σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο. Για internet και ταινίες, τα samsung με τα μισά χρήματα θα σε ικανοποιήσουν και θα μπορεις εύκολα και γρήγορα να μεταφέρεις αρχεία στην πλειοψηφια των υπολογιστών που τρέχουν windows. Για παιχνίδια δε ξέρω γιατί δε παίζω αλλά έχω ακούσει θετικά σχόλια. Αυτό της Sony δείχνει πολύ καλό, αν και αρκετά ακριβό προς το παρόν για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Προσωπικά αποφεύγω τόσο μεγάλες οθόνες για ταμπλέτες, ωστόσο αυτό είναι προσωπικό. Εγώ θα σου πρότεινα ένα samsung galaxy με εφτάρα οθόνη και θα δώσεις τα μισά χρήματα από αυτά που θα έδινες για ipad, ενώ πιστεύω πως θα σε ικανοποιήσει ίσως και παραπάνω από ένα ipad. Αν θες κάτι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, η γνώμη μου είναι πως πάμε πλέον για laptop. Δηλαδή συμπερασματικά η λογική μου είναι, μικρό, εύχρηστο και σε λογική τιμή tablet, ώστε να μπορώ πραγματικά να το χαρώ και όχι να φοβάμαι μήπως που πάθει κάτι, ή να δυσκολεύομαι να μεταφέρω αρχεία, ή να μη μπορώ να το έχω συνέχεια και πάντα μαζί μου λόγω της μεγάλης του οθόνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 iPad δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει πιστεύω, γι'αυτό στο λένε. Εναλλακτικά υπάρχει και το Google Nexus, αν προτιμάς να έχεις περισσότερο έλεγχο, ρυθμίσεις, customization κτλ. Αλλιώς ένα από τα Samsung Galaxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ElectronicMusic007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 https://www.skroutz.gr/s/2569212/Apple-iPad-4th-Generation-Retina-Display-Wifi-16GB.html η https://www.skroutz.gr/s/3323116/Sony-Xperia-Tablet-Z-Wi-Fi-16GB.html οπως βλεπεις το ipad ειναι πο φθηνο θα σου το προτεινα και η οθονη του πηστεψε με ειναι οτι πιο καλλο κυκλοφορη σε tablet.Νομιζω το ipad ειναι ενα tablet για αυτους που μπορουν να δοσουν αυτα τα λεφτα σαφος και ειναι ακριβοτερο απο αλλα android tablets αλλα νομιζω τα ξεπερναει ολλα! Αμα εχεις λεφτα να χαλασεις παρτω χωρις δευτερη σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Αφου δεν εχει καποιο ταβάνι,περίμενε και τα νεα haswell windows tablets! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lillen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγώ θα σου έλεγα μακριά από όλα τα προϊόντα της apple. Για μένα και μόνο το γεγονός πως για να μεταφέρεις οτιδήποτε από και προς τον υπολογιστή σου πρέπει να γίνει μέσω ειδικού προγράμματος και να ξοδεύεις πενταπλάσιο χρόνο αποτελεί ένα αρκετά αρνητικό στοιχείο. Επίσης η τιμή πάντα είνα αρκετά ακριβότερη στα προϊόντα της apple σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο. Για internet και ταινίες, τα samsung με τα μισά χρήματα θα σε ικανοποιήσουν και θα μπορεις εύκολα και γρήγορα να μεταφέρεις αρχεία στην πλειοψηφια των υπολογιστών που τρέχουν windows. Για παιχνίδια δε ξέρω γιατί δε παίζω αλλά έχω ακούσει θετικά σχόλια. Αυτό της Sony δείχνει πολύ καλό, αν και αρκετά ακριβό προς το παρόν για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Προσωπικά αποφεύγω τόσο μεγάλες οθόνες για ταμπλέτες, ωστόσο αυτό είναι προσωπικό. Εγώ θα σου πρότεινα ένα samsung galaxy με εφτάρα οθόνη και θα δώσεις τα μισά χρήματα από αυτά που θα έδινες για ipad, ενώ πιστεύω πως θα σε ικανοποιήσει ίσως και παραπάνω από ένα ipad. Αν θες κάτι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, η γνώμη μου είναι πως πάμε πλέον για laptop. Δηλαδή συμπερασματικά η λογική μου είναι, μικρό, εύχρηστο και σε λογική τιμή tablet, ώστε να μπορώ πραγματικά να το χαρώ και όχι να φοβάμαι μήπως που πάθει κάτι, ή να δυσκολεύομαι να μεταφέρω αρχεία, ή να μη μπορώ να το έχω συνέχεια και πάντα μαζί μου λόγω της μεγάλης του οθόνης. Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ για την ανάλυσή σου περί του θέματος, όντως για μένα ειναι σημαντικό η ευκολία της μεταφοράς των δεδομένων και την ύπαρξη θύρας usb. Θα πεταχτώ αυριο σε ενα public να τσεκάρω τα galaxy. Αφου δεν εχει καποιο ταβάνι,περίμενε και τα νεα haswell windows tablets! Φιλε ektor7 τι το παραπανω εχουν να προσφερουν τα windows tablets απο τα android ή τα ios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Οταν βλέπεις ταμπέλα, "windows", μακρυά. Πάρτε οτιδήποτε άλλο για tablet, netbook, notebook. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από Demon13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lillen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Οταν βλέπεις ταμπέλα, "windows", μακρυά. Πάρτε οτιδήποτε άλλο για tablet, netbook, notebook. Έχω κινητό windows και καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ για την ανάλυσή σου περί του θέματος, όντως για μένα ειναι σημαντικό η ευκολία της μεταφοράς των δεδομένων και την ύπαρξη θύρας usb. Θα πεταχτώ αυριο σε ενα public να τσεκάρω τα galaxy. Φιλε ektor7 τι το παραπανω εχουν να προσφερουν τα windows tablets απο τα android ή τα ios? Οτι εχουν πληρες desktop λογισμικο,windows 8 και μπορείς να βρεις και να κανεις τα παντα χωρις να χρειάζεσαι αλλο pc!Ειναι πληρως συμβατο με ολα τα περιφεριακα που υπαρχουν στην αγορα! Εχουν πλήρεις υποστηριξη του flash και αλλων παρομιων τεχνολογιων που σίγουρα θα σου κανουν τη ζωη πολυ πιο ευκολη στο live streaming,ειτε για live tv ειτε για να βλεπεις αθλητικους αγονες ζωντανα! Ειναι πολυ πιο σταθερο και smooth απο το android και ειναι πιο παραγογικο και με παρα πολυ περισσοτερες δυνατότητες απο το android! Δε χρειάζεται root,αλλα με αυτο μπορεις να rootαρεις το android κινητο σου ή νσ κανεις jailbreak το iphone σου! Ακομη δε προκειται να βρεθεις ποτε χωρις υποστηριξη στο θεμα αναβαθμησης! Μπορεις να το χρεισιμοποιησεις για home media sharing κατι που δε μπορεις να το κανεις με το android! Εχεις κανονικο multitasking με περισσοτερες απο μια εφαρμογη ανοικτες στη οθόνη και οχι μονο μια που συβαινει στο android! Και πολλα αλλα που θα καταλαβεις οταν ξεκινήσεις να χρεισιμοποιεις καποιο android tablet και θα το συγκρίνεις με το λαπτοπ και desktop που τρεχουν windows! Έχω κινητό windows και καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.Τι σχεσει εχουν τα windows phones του κινητου σου με τα windows ενως λαπτοπ και desktop? Υ.Γ.Διαβάστε λιγο,να μάθετε τι εστί windows tablets και μετα να γράφετε σε τετοια θέματα! http://www.insomnia.gr/topic/494179-windows-tablets%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82/ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα