johnbond Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγώ νομιζω οτι δε χρειαζεσαι κάρτα γραφικών... Έτσι θα εξοικονομησεις και χρήματα άλλα θα εχεις και λιγοτερο θόρυβο ,ζέστη... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από johnbond
cabdik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 @cabdik Όχι, γιατί έχει ξεκαθαρίσει που χρειάζεται τον δεύτερο ssd. εκανα αυτη την προταση, αφου θα βαλει που θα βαλει 2 SSD, να εκμεταλλευτει το ΜΑΧ της ταχυτητας που μπορει να εχει στο συστημα του. αν τον βολευει ή οχι, αυτο ειναι δικη του αποφαση...!
ChaniaMania Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 έκανα άλλη μία σύνθεση αυτή τη φορά από digital master μιας και είναι Χανιά (άμεση υποστήριξη) - έβγαλα κάρτα γραφικών και βλέπουμε (αμα δω και χρειαστεί παίρνω μια και την κουμπώνω) - άλλο κουτί επίσης καλό με μόνωση (δεν έχουν fraktal) - καλύτερες μνήμες - τροφοδοτικό coolermaster gold 5 χρόνια εγγύηση βασικά όλα διαφορετικά εκτός τον 4770 και τους SSD. Θα διαβάσω λίγο παραπάνω για τους ssd και θα προχωρήσω! (αν δεν με σταματήσετε σε κάτι άλλο ) σε 2011 δεν πάω γιατί ανεβαίνω πολύ -τελικό-
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μπορείς να πάρεις το fractal από αλλού; Το λέω γιατί στη περίπτωση σου νομίζω πως αξίζει.
ChaniaMania Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 τώρα έπαθα την πλάκα μου!! δοκίμασα για πλάκα το pc builder του site τους και έχουν όλα σχεδόν τα fractal! (ενώ στην κατηγορία κουτιά δεν εχει καν τον κατασκευαστή!) .. θέλει δουλίτσα το σαιτ! αύριο πάνε διακοπές τα παλικάρια για 4 μέρες! μέχρι τις 18 θα έχω αποφασίσει και για ssd και δευτέρα πάω από εκεί να την δώσω αυτοπροσώπως!! πολύ χαίρομαι που έχουμε τέτοιο μαγαζί στην πόλη μας!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας και τα πμ!
TEOKOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Οπως λέει και ο Mille προσπάθησε για το fractal. H ψύκτρα που έβαλες είναι υπερβολή.
ChaniaMania Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 τελευταία νέα! η reviewer που εμπιστεύομαι ΄;p έδωσε πράσινο για 330R σαν ελαφρά καλύτερο από το fraktal (θόρυβος/θερμοκρασία) οπότε ως έχει η σύνθεση στο #33 για καλή ψήκτρα τα σκάω με χαρά!! αν πάλι υπάρχει κάποια δροσερότερη με μινιμουμ 12" ανεμιστήρα ακόμα πιο αθόρυβο από της noctua ΚΑΙ σε καλύτερη τιμή είμαι ανοιχτός!!
Stavmitsos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Προχώρα το. Πολύ καλό μηχάνημα, και αφού μπορείς να τα διαθέσεις, η ψύκτρα είναι μια χαρά.
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τσέκαρε αν χωράει η ψύκτρα αν και νομίζω τη παίρνει.Νόμιζα οτι είχες βάλει το 300 αντί του 330 εντωμεταξύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα