Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Modular για το σύστημα σχετικά φτηνό είναι και το 

THERMALTKAKE SMART 530Watt   κατασκευασμένο από καλό κατασκευαστή την CTW

http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

όπως και το 630Watt

http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

Αλλο καλό είναι το BEQUIET SYTEM POWER 8 530Watt

και το OCZ SILENCER MKIII 500Watt

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

semi modular είναι αυτά μην μπερδευτεί 

Ναι semi είναι αλλά δεν βλέπω λόγω για modular .... Λες και δεν θα χρησιμοποιήσει βασικότατες παροχές ...

Δημοσ.

τα thermaltake δεν τα συμπαθώ λόγο θορύβου

τώρα έχω ένα κουτί cooler master των 50-60 ευρώ το οποίο μετά από διατριβή στο θόρυβο που είχα κάνει (τώρα τα έχω ξεχάσει όλα αυτά και θέλω re-search) και με 2-3 πατέντες, είχα καταφέρει να το φέρω σε πολύ καλά επίπεδα. το μόνο που με ενοχλούσε ήταν οι σκληροί (οι ssd τότε ήταν απαγορευτικοί).

τα απίστευτα για την εποχή ανεμιστήρια που είχα καταλήξει μετά από πάρα πολλές δοκιμές ήταν αυτά

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807903

στον επεξεργαστή μία ταπεινή HYPER TX2

και τροφοδοτικό ένα silent της coolermaster το οποίο ήταν αρκετά πιο αθόρυβο από ότι άλλο είχα δοκιμάσει. Έλεγα να ξαναβάλω coolermaster αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ρεύματα στις νέες γενιές.  

το φρακταλ το έβαλα γιατί στην ουσία γλυτώνω τους ανεμιστήρες (που από ότι βλέπω τώρα θέλω ένα 50ρικο για 2 καλούς)

Σχετικά τώρα με το 2011 ανεβαίνει πάρα πολύ το κόστος.

είχα πάρει αυτόν εδώ τον ΘΡΥΛΟ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559921 στα 550 και τον πούλησα 50! τότε είπα δεν τα ξανασκάω τόσο μόνο για ένα κομμάτι. καλύτερα να αναβαθμίζω πιο συχνά.

Φανταστείτε ότι τώρα είμαι με Q9450 και 4ΓΒ ραμ. και έναν απλό ι5 να βάλω, λογικά θα του κάνω πλάκα!

Δημοσ.

ρε παιδια, συγνωμη, αλλα μηπως εχετε καταλαβει κατι λαθος?  

διαβασα ολο το θεμα και στο τελος, χρειαστηκε να ξαναδιαβασω το αρχικο ποστ του φιλου ChaniaMania, για να σιγουρευτω για τη χρηση του πισι...!!!! 

το παιδι για μουσικη παραγωγη το θελει, και οχι για παραγωγη ταινιων...!!!!  και ο i5-4670K ειναι υπεραρκετος για τη δουλεια..!!

ωρες-ωρες νομιζω ξεφευγουμε.....!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια, συγνωμη, αλλα μηπως εχετε καταλαβει κατι λαθος?  

διαβασα ολο το θεμα και στο τελος, χρειαστηκε να ξαναδιαβασω το αρχικο ποστ του φιλου ChaniaMania, για να σιγουρευτω για τη χρηση του πισι...!!!! 

το παιδι για μουσικη παραγωγη το θελει, και οχι για παραγωγη ταινιων...!!!!  και ο i5-4670K ειναι υπεραρκετος για τη δουλεια..!!

ωρες-ωρες νομιζω ξεφευγουμε.....!!!!

Ναι μουσική παραγωγή. Αλλά και εκεί θέλει πυρήνες και δυνατό CPU . Δεν είναι δηλαδή ελαφρύ αυτό που θα τρέχει .... 

Υπάρχει και ο atropas ασχολείται επαγγελματικά σε αυτό , αν μπει ας δώσει και αυτός εικόνα.

Δημοσ.

δικό μου το φταίξιμο φίλε cabdik, δεν ανάφερα εξαρχής το θέμα θόρυβος.

σπαζοκεφαλιά πάντως, καταλήγω σε ένα κομμάτι τα χαλάω στο άλλο.

μια χαρά είμαστε όμως! θα βρεθεί η λύση που θα πάει.

η μητρική που έβαλα στην πρώτη σύνθεση (για 1150) είναι οκ?

φίλε adtakhs εμπιστεύεσαι το digital master για σύνθεση? θέλω να πω, είναι καλά μαστόρια και έχουν καλό support?

και μια απορία που είχα πάντα! γιατί σχεδόν ποτέ δεν γίνεται κουβέντα για intel μητρικές? λογικά δεν θα έχουν καλύτερη συμβατότητα με intel επεξεργαστές? 

Δημοσ.

Ναι χρειάζεσαι δυνατό CPU. ΑΛΛΑ το όλο thread έχει εξελιχθεί λάθος. Χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες .

Ποιο DAW έχεις επιλέξει; Logic, Cubase, Reaper, Ableton Live ;;;

Τι κάρτα ήχου θα χρησιμοποιήσεις; Έχεις; ( 300 ευρώ minimum)

Κ.λ.π. , κ.λ.π

Δημοσ.

καλα δεν ειπα να παει και σε Celeron....!!! αλλα και  i7-3930 για μουσικη? 

δλδ για 3D rendering και αλλα βαρυτερα, τι θα προτεινουμε?

φιλε ChaniaMania, δεν φταις σε κατι. το να χρειαζεσαι και αθορυβο πισι, εγω το θεωρω αυτονοητο οταν ασχολεισαι με μουσικη παραγωγη ή με οτιδηποτε εχει σχεση με ηχο..!!!

αλλα ο θορυβος, δεν εχει και αμεση σχεση με την επιλογη επεξεργαστη που θα βαλεις, για να κανεις ανετα τη δουλεια σου...!!

Δημοσ.

TEOKOS δουλεύω ableton live 9 με πολύ MAX for live (παίζω πάρα πολύ με feedback modulation) - 90% native.

Plugins sylenth (πανάλαφρο) - ValhallaDSP (ok) και Diva (που τρώει το κ**ο του)

Για diva δεν με νοιάζει γιατί έτσι και αλλιώς στέλνω ένα ένα σήμα σε hardware tape και το γυρνάω πίσω σαν audio. Αλλά θέλω να τρέχω συγχρόνως ως 3 instances μέχρι να γίνει η παραπάνω δουλειά και να παρθούν αποφάσεις.

Από hardware παίζει ένα tape της telefunken, ένα moog subfutty (μάλλον πουλήθηκε, είναι κλεισμένο ως Τρίτη) και κάρτα μια fireface 400 που θα αντικατασταθεί με μια ur28m της Steinberg (γενικά παίζουν πολλές κάρτες αλλά η 28m θα είναι το μεγάλο όπλο μετά την ανακαίνιση).

Γενικά είμαι 99% ITB και δεν πρόκειται ποτέ να γράψω καμιά μπάντα. 

Δημοσ.

TEOKOS δουλεύω ableton live 9 με πολύ MAX for live (παίζω πάρα πολύ με feedback modulation) - 90% native.

Plugins sylenth (πανάλαφρο) - ValhallaDSP (ok) και Diva (που τρώει το κ**ο του)

Για diva δεν με νοιάζει γιατί έτσι και αλλιώς στέλνω ένα ένα σήμα σε hardware tape και το γυρνάω πίσω σαν audio. Αλλά θέλω να τρέχω συγχρόνως ως 3 instances μέχρι να γίνει η παραπάνω δουλειά και να παρθούν αποφάσεις.

Από hardware παίζει ένα tape της telefunken, ένα moog subfutty (μάλλον πουλήθηκε, είναι κλεισμένο ως Τρίτη) και κάρτα μια fireface 400 που θα αντικατασταθεί με μια ur28m της Steinberg (γενικά παίζουν πολλές κάρτες αλλά η 28m θα είναι το μεγάλο όπλο μετά την ανακαίνιση).

Γενικά είμαι 99% ITB και δεν πρόκειται ποτέ να γράψω καμιά μπάντα.

Μια χαρά μου φαίνεται το σύστημα που πόσταρες. Κάρτα γραφικών δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...