Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παλικάρια!

Τι λέτε για αυτό το σύστημα

καθόλου παιχνίδια - OC - Internet .... Μόνο μουσική παραγωγή.

είναι οκ τα parts?

post-152346-0-55901000-1376155850_thumb.png

* στον 128 SSD θα μπει μόνο το λειτουργικό και 4 προγράμματα (DAW & 3 Plugin)

στον 256 οι ήχοι μου (read only) και ο terra για αποθήκη / προσωρινή μνήμη ηχογραφήσεων.

* η οθόνη θα μπει ακριβώς στο 1,60 από τα μάτια μου.

τώρα είμαι με μια dell 23" αλλά δεν βλέπω θεό! θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση της 27" πχ   2560x1440 γιατί πάλι δεν θα βλέπω θεό, σωστά?

* με τις κάρτες γραφικών είμαι εντελώς άσχετος! την έβαλα στην τύχη σαν μια καλύτερη από την stock του CPU. Με νοιάζει να είναι αθόρυβη! Υπάρχει καλύτερη με normal κόστος?

**** Μπορώ να Περιμένω ως μέσα/τέλος Σεπτέμβρη. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι πολύ καλύτερο σε αυτό το διάστημα? ****

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα Παλικάρια!

Τι λέτε για αυτό το σύστημα

καθόλου παιχνίδια - OC - Internet .... Μόνο μουσική παραγωγή.

είναι οκ τα parts?

attachicon.gif1567.png

στον 256 οι ήχοι μου (read only) και ο terra για αποθήκη / προσωρινή μνήμη ηχογραφήσεων.

* η οθόνη θα μπει ακριβώς στο 1,60 από τα μάτια μου.

τώρα είμαι με μια dell 23" αλλά δεν βλέπω θεό! θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση της 27" πχ   2560x1440 γιατί πάλι δεν θα βλέπω θεό, σωστά?

* με τις κάρτες γραφικών είμαι εντελώς άσχετος! την έβαλα στην τύχη σαν μια καλύτερη από την stock του CPU. Με νοιάζει να είναι αθόρυβη! Υπάρχει καλύτερη με normal κόστος?

**** Μπορώ να Περιμένω ως μέσα/τέλος Σεπτέμβρη. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι πολύ καλύτερο σε αυτό το διάστημα? ****

Ψήκτρα στον επεξεργαστή χρειάζεσαι !!!

Γιατί έχεις βάλει 2 ssd ? 

Mε ένα τέτοιο ποσό θα κοιτούσα σε S2011 SOCKET και I7 3930 

Δημοσ.

Γιατί έχεις βάλει 2 ssd ? 

Δημοσ.

9hqw.png

+++ 

LG M2732D  = IPS MONITOR + TV 27" 1920X1080P !!

http://www.skroutz.gr/s/2258597/LG-M2732D.html

ή θα πας σε κάτι τέτοιο που είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σαν VFM λύση επιδόσεων ή μετά θα κοιτάξεις λύσεις με κανέναν FX8320 των 140€ που είναι πάλι πολύ καλό VFM σε άλλη κατηγορία τιμών !!!

Θόρυβο ΔΕΝ θα έχεις ακόμα και να μην βάλεις κουτί με μόνωση γιατί πολύ απλά ΔΕΝ έχεις πολλά κινητά μέρη και τον χαμηλό θόρυβο από το COOLER του επεξεργαστή τον μειώνεις από την aftermarket ψύκτρα η οποία είναι χαμηλών στροφών !!!

Αν θες ακόμα καλύτερη ψύκτρα κοίταξε στην 

SCYTHE ASHURA από άλλο κατάστημα με 140άρη ανεμιστήρα που λέγεται πως είναι πάρα πολύ καλή για χαμηλό θόρυβο !

Αυτά από εμένα !!!

Καλές αγορές !

Δημοσ.

@Donatos: thanks, αλλάζω μνήμες και τροφοδοτικό (κανα modular σε καλή τιμή υπάρχει?)

κάρτα θέλω αυστηρά με passive ψύξη. Όσες φορές έβαλα με κανονική ψύξη στο παρελθόν την έβγαλα στις πρώτες μέρες. Το μηχάνημα θα μπει μέσα σε "βουβό" studio.

του κουτί που μου πρότεινες είναι σουρωτήρι! respect στην corsair αλλά είναι μια τρύπα το άτιμο.

@adtakhs: θέλω ψήκτρα ναι, ξέχασα να βάλω. θα πάω σε noctua με 14" fan λογικά.

θέλω 2ο SSD για να έχω μόνιμα τους ήχους μου (είναι κάπου στα 160 ΓΒ) και μόνο που ακούω τον μηχανικό δίσκο μου ανάβουν τα λαμπάκια!

για 2011 πολύ θα το ήθελα αλλά 500+ για επεξεργαστή μόνο δεν ξαναδίνω! πρώτη φορά τα έδωσα στον πρώτο duo AMD 64! πολλά τα λεφτά!

Μηχάνημα νεο στήνω πάντα κάθε 4-5 χρόνια! Αυτή τη φορά θέλω να το κάνω εναλλάξ 4+4 (4 νέο φουλ - 4 αναβάθμιση κτλκτλ) οπότε θέλω να βάλω καλά "μόνιμα" parts

αν σκέφτομαι λάθος να το συζητήσουμε. είναι μεγάλο το δίλημμα γιατί και οι εποχές είναι κακές 

Δημοσ.

Δες όλο το σύστημα που σου πρότεινα παραπάνω !!!

Εχει όλα όσα θες με 6-πύρηνο επεξεργαστή με 12 THREAD , κορυφαία μητρική,

X79%20Extreme6(m).jpg

κάρτα γραφικών αθόρυβη

6570U.jpg

6570-ultimate-1-big.jpg

που είναι υπεραρκετή για αυτό που κάνεις !!! 

Υποστηρίζει μέρχι 3 οθόνες , δίνει ήχο από HDMI (κλασικά όλες το κάνουν) για να βλέπεις ταινία από την TV και να ρυθμίζεις την στάθμη του ήχου από το control της TV στο κρεβάτι κ.λ.π. άρα κάνει και περισσεύει ! Δεν σου χρειάζεται οτιδήποτε μεγαλύτερο .

Ψύκτρα για τον επεξεργαστή  για χαμηλό θόρυβο ενώ μπορείς να δεις και την SCYTHE ASCURA !

Scythe-Ashura-Mounted.jpg

Το τροφοδοτικό είναι φτιαγμένο από την SEASONIC και είναι κορυφαίο σε πολύ καλή τιμή !!!! με 5 χρόνια εγγύηση και 44Α στην 12V !

XFX-550S.3_LG.JPG

Σε ότο αφορά τους SSD μπορείς να κοιτάξεις και σε άλλες μάρκες !!! αν και σε πραγματική χρήση δεν βλέπεις διαφορές οπότε μια χαρά είναι οι KINGSTON V300+ !

Για κουτιά υπάρχουν και άλλα με χαμηλό θόρυβο, απλά πιστεύω πως με SSD στο σύστημα και με αθόρυβες κάρτες γραφικών και αθόρυβες ψύκτρες ΔΕΝ παρέγεται τέτοιος θόρυβος που να θέλει 140€ κουτί !!! 

Από την άλλη αυτά τα χρήματα σου δίνουν ισχύ που είναι απαραίτητη και μητρική για να τιγκάρεις σε μνήμη όποτε θες !

Δημοσ.

το quad channel στις μνήμες που δίνει το 2011 κάνουν μεγάλη διαφορά η ειναι ενα ακομα marketing tricκ?

ακομα σε περίπτωση που βάλω κάποτε και τα 8 dimm πάνω δεν θα χάσω κάτι άλλο? (Τ)

ακόμα η radeon hd7750 δεν είναι καλύτερη από την sapphire hd6570 ?

θέλω αθόρυβη κάρτα και καλύτερα με περίσσια δύναμη (θα παίζουν πολλά level feedback και spectrum που θα ήθελα να τρέχουν με 0 lag)

Δημοσ.

Δεν κάνει μεγάλη διαφορά αλλά καλό είναι να μπαίνει !!!

Αλλά αν το βάλεις για 16GB RAM τότε δεν έχεις μεγάλη αναβαθμισιμότητα σε μνήμη !!!

Αν γουστάρεις 4-channel στην ίδια τιμή στο digitalmaster που έφτιαξα την σύνθεση έχει τις ίδιες μνήμες σε 4X4GB

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ebfc1f70-c595-4f30-8d3b-478373dd9681

Θα μου πεις βέβαια, υπάρχει περίπτωση να πας πάνω από 32GB ? Οχι ... και οι μητρικές που σου δείχνω έχουν 8-slot μνήμης !!!  :-D για αυτό τον λόγο.

Μητρική μπορείς να σεις και την MSI X79 - G45 PLUS χωρίς ανεμιστήρι

xtc-albums-review-msi-x79a-gd45-plus-pre

αν και η ASROCK είναι τούμπανο !~

Για εμένα σε αυτά τα χρήματα πολύ απλά δεν κοιτάς 1150 socket ... 

Δημοσ.

Adtakhs μιλάμε για ηχομονωμένο στούντιο που ακομη και ο ήχος απο το πεσιμο μιας καρφίτσας μπορει να επιρεάσει (παρατραβηγμένο παραδειγμα αλλα you get the point.). Το 300R ΔΕΝ κανει για αυτή την δουλειά....

To fractal ειναι ιδανικό για αυτή την δουλειά....

Απο εκει και πέρα εγώ προσωπικά θεωρώ ακρως απαραίτητο και ένα σοβαρό fan controller ώστε να μπορουν να κρατηθούν όλοι οι ανεμηστήρες γύρω στις 800rpm ωστε το συστημα να είναι απολύτως αθόρυβο.

Επισης μητρικές με 30mm ανεμηστηρες  ειναι απογορευτικες,

Δημοσ.

ακόμα η radeon hd7750 δεν είναι καλύτερη από την sapphire hd6570 ?

θέλω αθόρυβη κάρτα και καλύτερα με περίσσια δύναμη (θα παίζουν πολλά level feedback και spectrum που θα ήθελα να τρέχουν με 0 lag)

Σιγά την διαφορά !!! Δεν θα έχεις lag  με τίποτα !  Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη κάρτα !!! Αντε το πολύ να πάρεις μια έκδοση με 2GB RAΜ με +10€ νομίζω.

To fractal ειναι ιδανικό για αυτή την δουλειά....

Για αυτό έδωσα και την MSI  σαν επιλογή λόγω του ότι η ASROCK παίζει με ανεμιστήρι το οποίο όμως δεν έχω ακούσει.

Αν δίνει το χρήμα ας κοιτάξει το FRACTAL  

Η σύνθεση που έδωσα επιδέχεται βελτιώσεων στα σημεία . Απλά μερικά parts πρέπει να αγοραστούν από άλλο κατάστημα για να ανεβει η ποιότητα και να παραμείνει το κόστος χαμηλά. :-D

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806847

δες εδώ ίσως σε ενδιαφέρει

Η συγκεκριμένη σε αντιθεση με αυτά που λεει το e-psof δεν είναι για fanless λειτουργία... ειδικά για τερατα επεξεργαστές οπως ο 4770 και ο 3930.

Το ιδανικο για ένα συστημα στουντιο θα ήταν να ήταν τα παντα fanless περα απο δύο very low rpm ανεμηστηρες για να δημιουργουν μια τυπικη ροη μεσα στο κουτι... αλλα ένα τετοιο εγχειρημα θέλει παρα πολυ καλη μελετη στην επιλογη εξαρτηματων και εννοειται παρα πολυ χρημα,

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχουν <<εντελώς>> αθόρυβοι ανεμιστήρες κουτιού 

(κανα modular σε καλή τιμή υπάρχει?)

(κανα modular σε καλή τιμή υπάρχει?)

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700883

Η συγκεκριμένη σε αντιθεση με αυτά που λεει το e-psof δεν είναι για fanless λειτουργία... ειδικά για τερατα επεξεργαστές οπως ο 4770 και ο 3930.

Το ιδανικο για ένα συστημα στουντιο θα ήταν να ήταν τα παντα fanless περα απο δύο very low rpm ανεμηστηρες για να δημιουργουν μια τυπικη ροη μεσα στο κουτι... αλλα ένα τετοιο εγχειρημα θέλει παρα πολυ καλη μελετη στην επιλογη εξαρτηματων και εννοειται παρα πολυ χρημα,

μπορείς να βάλεις 1-2 αθόρυβους να πετάνε αέρα εκεί άμα είναι κολλητά κάνει πολύ φασαρία 

http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6830

μπορεί να πάρει ανεμιστήρα όπως όλες αλλά για χωρίς είναι κυρίως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...