ALWERT1234 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Γεια σας εχω την μητρικη GIGABYTE GA-990FXA-UD3 αλλα νομιζω οτι εχω ενα προβλημα στης πισω θυρες usb 3 συνδεω το εξωτερικο σκληρο μου που ειναι usb 3 στην προτη θυρα και δουλευει κανονικα το βαζω και στην δευτερη και λεει οτι δεν μπορει να τον κανει εγγατασταση το driver για τα usb 3 τον περασα κανονικα χορεις τον driver τον ανιγοι αλλα δεν μπορεις να γραψει καλα ενω στην αλη θυρα δουλευει κανονικα λυγο ποιο χαμηλα αποτι με τον driver μπορει να μου πει καποιος τι μπορω να κανω ευχαριστω
ALWERT1234 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Φιλε το διχνει ακριβος οπος στο διχνει και σε εσενα αλλα οταν βαζω τον εξωτερικο σκληρο που ειναι usb 3 συσκευη αποθυκευσης το βγαζει με ενα κιτρινο τριγωνακι με ενα θαυμαστικο αμα το βαλω στην διπλα θυρα usb 3 λειτουργει κανονικα λες να εχει προβλημα η μητρικη??ο αδερφος μου εχει την GIGABYTE GA-990XA-UD3 και στις δυο θυρες του λειτουργει κανονικα..
adtakhs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κάνε μια απεγκατάσταση του driver και ξανά εγκατάσταση και τσέκαρε .... Πολύς κόσμος παραπονιέται για τα USB III σε όλες τις μητρικές , ότι κάνουν τα δικά τους.
ALWERT1234 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 το εκανα φιλε 3 φορες και περασα και windows 7 και 8 αλλα παλι τα ιδια στα windows 8 το κανει χωρεις προγραμμα εγγατασταση και το αναγνωριζει αλλα δεν εχει ταχυτητα καθολου αμα βαλω το driver στα windows 8 δεν το αναγνωριζει καθολου.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε και αλλο δίσκο h usb stick αν βρεις που να ειναι usb 3 μηπως παίζει καποια ασυμβατότητα η κόλημα με τον συγκεκριμένο δίσκο
ALWERT1234 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Φιλε stick σε usb 3 δεν εχω αλλα εχω σε usb 2 κανα 3-4 ολα λειτουργουν μια χαρα με τον σκληρο δισκο εκανα μια δοκιμη τον συνδεσα δεν εδωσε σημα αλλα μονο ηχο απο τα windows μπηκα μεσα απο την διαχειριση συσκευων εκει που ελεγε χωρος αποθηκευσης ηταν με ενα κιτρινο τριγονακι το απενεργοποιησα και το ενεργοποιησα και λειτουργουσε μετα τον εβγαλα και τον ξαναεβαλα απο την θυρα usb 3 και ηταν παλι το ιδιο αλλα παρατιρησα κατι σην μια θυρα usb 3 που λειτουργει καλα πιανει ταχυτητες 50-55 mbit ενω σε αυτην που εχω προβλημα πιανει 32-35 mbit. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2013 από ALWERT1234
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα