Pettas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα της γνωμες σας για ποιο απο τα δυο μοντελα προτεινετε το ενα ειναι το ΜΕ662 13inch και το ΜΕ664 15inch.
Pettas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Το ρετινα 13 o logos pou protineis to 13?
panos2000gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν μπορείς να "αντέξεις" τα έξτρα 380 γραμμάρια στο βάρος τότε πρέπει με απόλυτη σιγουριά να επιλέξεις το 15αρι. Υπάρχει πάρα πολύ μεγαλή διαφορά σε επεξεργαστική ισχύ καθώς το Retina 13 φοράει DUAL CORE CPUs, ενώ το 15αρι QUAD CORE. Ακόμη μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει στην GPU με το RETINA 15 να διαθέτει 2 κάρτες γραφικών, μια εκ των οποίων είναι ο πολύ ισχυρή NVIDIA 650. Τέλος ελαφρύ προβάδισμα υπάρχει και στην οθόνη του Retina 15, εναντι του Retina 13. Σε γενικές γραμμές το Retina 13ari έχεις τις επιδόσεις ενός Air 13" του 2012. Το 15αρι αντίθετα είναι πιο ολοκληρωμένο και φυσικά πιο διαχρονικό μοντέλο.
Pettas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν μπορείς να "αντέξεις" τα έξτρα 380 γραμμάρια στο βάρος τότε πρέπει με απόλυτη σιγουριά να επιλέξεις το 15αρι. Υπάρχει πάρα πολύ μεγαλή διαφορά σε επεξεργαστική ισχύ καθώς το Retina 13 φοράει DUAL CORE CPUs, ενώ το 15αρι QUAD CORE. Ακόμη μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει στην GPU με το RETINA 15 να διαθέτει 2 κάρτες γραφικών, μια εκ των οποίων είναι ο πολύ ισχυρή NVIDIA 650. Τέλος ελαφρύ προβάδισμα υπάρχει και στην οθόνη του Retina 15, εναντι του Retina 13. Σε γενικές γραμμές το Retina 13ari έχεις τις επιδόσεις ενός Air 13" του 2012. Το 15αρι αντίθετα είναι πιο ολοκληρωμένο και φυσικά πιο διαχρονικό μοντέλο. Μου τονίζεις τα γραμμάρια είναι όντως τόσο μεγάλη διάφορα?
panos2000gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τα πάντα είναι σχετικά... Μου τονίζεις τα γραμμάρια είναι όντως τόσο μεγάλη διάφορα? Τα πάντα είναι σχετικά....εγώ τα "αντέχω" τα 2κίλα, αλλά για κάποιον άλλο μπορεί να είναι βαρύ και το Retina 13 με τα 1,62 κιλά. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι για ποιά ακριβώς χρήση θέλεις το Laptop.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εξ'αρχης μιλουσες για ρετινα μοντελα, αν μπορεις να δωσεις οσα θελει το ρετινα 15 τοτε χτυπα το
Vasilopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αμα το θες για ταξιδια και κλπ τοτε σου προτινω το ρετινα 13" επειδη το αιρ δεν ειναι και ιδιαιτερα βαρι πραγμμα και ειναι οτι πρεπει για ταξιδια.Αντιθετος αμα το θες για home or office use τοτε θα ηταν καλο να παρεις το προ ( το 15 ρι ). Ενταξει εκει μετα παιζει η λιγη διαφορα βαρους.Εκτος απο αυτο ομως τα προ ( που εχω και εγω για αυτο και λεω.) εχει πολυ πιο καλυτερη αποδοση απο οτι εχει το αναβαθμιζμενο αιρ.Δηλαδη θα μπορεις να το χρησ. για βαρι video editing χωρις κανενα λαγκ.Αμα θες να εχει καλυτερη αναλυση και παλι πρεπει να επιλεξεις το 15 ρετινα.
panos2000gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 http://www.isquare.gr/blog/content/δωρεαν-ελληνικός-ορθογράφος-και-θησαυρός-από-την-isquare
Vasilopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κοιτα αμα κοροιδευείς δεν θα δώσω σημασια επειδη εγω δεν δέινω λογαριασμό σε εσένα αλλα βοηθάω τον ανθρώπο που έχει αυτην την ερωτηση!!!!!!
panos2000gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κοιτα αμα κοροιδευείς δεν θα δώσω σημασια επειδη εγω δεν δέινω λογαριασμό σε εσένα αλλα βοηθάω τον ανθρώπο που έχει αυτην την ερωτηση!!!!!! Δεν κοροϊδεύω...απλά βοηθάω και εγώ. Δεν είναι κακό να γράφουμε σωστά Ελληνικά, ώστε να διαβάζονται τα μηνύματα ξεκούραστα και από τους υπόλοιπους. Επίσης ο φίλος ενδιαφέρεται να επιλέξει ανάμεσα στο Retina 13" και 15". Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το Pro, ούτε το Air.
Vasilopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Οκ τοτε ζητώ συγνώμη. Αυτο με το προ το ειπα επειδή δεν υπάρχει 15ρι air δεν συνφωνείς?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ναι, δε σε κοροιδεύει , στο λέει ευγενικά αν δεν το κατάλαβες...δε βοηθάς και πολύ με αυτή την ορθογραφία, αντιθέτως μας βγάζεις τα μάτια! Βάλε έναν ορθογράφο και γράφε σωστά.
Pettas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Έχω καταλήξει και παράγγειλα το 15 Macbook Retina ΜΕ665 GR/A. Ευχαριστώ πάντως για όλες την γνώμες τον καθένα ξεχωριστά.
itsgosu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 να το χαρείς, άριστο μηχάνημα, ελπίζω να πήγε για 16GB ram γιατί τα 8 δεν φτάνουν ούτε για πλάκα αν σκευτείς και μελλοντική χρήση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα