glxakias1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα , έχω ένα κουτί CoolerMaster και έχω έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν πίσω. Έχω ακόμα 4 θέσεις μια πλάγια μία κάτω και δύο πάνω. 1) Πού να βάλω + ?? 2) Πώς κάνω τους ανεμιστήρες να βάζουν αέρα και πώς να βγάζουν?? 3)Ότι μπορείτε να με πείτε ++ ακόμη καλήτερα γιατι τώρα αρχήσαμε να ασχολούμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ποιο κουτί έχεις συγκεκριμένα ; ,εγώ θα έβαζα έναν μπροστά να βάζει και δυο ένας πίσω και ένας επάνω να βγάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 2) Πώς κάνω τους ανεμιστήρες να βάζουν αέρα και πώς να βγάζουν?? Έχει βελάκια πάνω στα ανεμιστηράκια (συνήθως) που δείχνουν τη ροή του αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glxakias1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δηλαδή πρέπει να δώ ποιά βάζου και ποιά βγάζουν? Η όλα είναι ίδια απλά τα γυρνάμε απο την άλλη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ολα είναι τα ίδια και απλα τα γυρνάνε απο την μεριά που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα