blackm76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 γεια σας παιδια. εχω ενα νετμπουκ lenovo s10-3 exei koumpaki ενεργοποιησης του wifi και ενα συνδυασμο πληκτρων (fn+f5) παλι για την ιδια δουλεια. οποιο και απο τα 2 και αν κανω δεν ενεργοποιητε για να μπω ασυρματα στο ιντερνετ. δεν εχει καποιο προβλημα τεχνικο η ασυρματη καρτα γιατι δεν εμφανισε ουτε μηνυμα λαθους ουτε τιποτα. πληροφοριακα μολις εκανα φορματ για αυτον και μονο τον λογο γιατι δεν ανοιγε. εχω εγκαταστησει ολους τους drivers απο το windows update οπως εκανα καθε φορα και τωρα ειναι πολυ καθαρος ο υπολογιστης ,σαν καινουριος. αλλα και παλι δεν διορθωθηκε το προβλημα. σκεφτικα να βαλω καποιο προγραμμα σαν το driver genius μηπως φταιει καποιος driver kai πρεπει να τον αλλαξω αλλα δεν το εκανα ακομα για να μην κανω καμια λαθος κινηση. για αυτο το λογο σας γραφω. εν ολιγης ενω εχω ανοιχτο το κουμπακι του wifi den mporo να συνδεθω ασυρματα στο ιντερνετ και μολις παταω fn+f5 δεν κανει τιποτα. τι φταιει;;;;και τι πρεπει να κανω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 σε καποια μοντελα πρεπει να κανεις και τα 2 .εσυ μαλλον δεν εχεις περασει τους drivers για να παιζουν τα fn.πηγαινε στο site της Lenovo και βρες τους drivers για τα fn πληκτρα.Hotkeys μπορει να τα αναφερεις ισως.μετα θα παιξει.δεν θα κατεβουν μονοι τους οι drivers απο τα windows update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 φιλε μου καταλαβα τι εννοεις αλλα ποιο απο αυτα ειναι γιατι δεν το αναφερει ως hotkeys;;;;;;; na des και εσυ φιλε μου και αν μπορεις να μου πεις ποιο ειναι πολυ θα με διευκολυνε. http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT072729 περιμενω απαντηση σου.ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 πατώντας fn+f5 θα πρέπει να εμφανίζει ένα μαύρο παράθυρο το οποίο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον προσαρμογέα δικτύου. Αν δεν στο εμφανίζει, κάτι λείπει (έχω το ίδιο). εδώ είναι όλοι οι drivers για το συγκεκριμένο http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT072729 , δεν βλέπω κάτι για το keyboard. Τσέκαρες ότι έχεις το διακοπτάκι για το wifi στο πλάι στη σωστή θέση; (τι ρωτάω τώρα, τελοσπάντων) Με ethernet συνδέεται στο internet; Στον πίνακα ελέγχου εκεί που εμφανίζονται οι συνδέσεις, έχει κάποιες διαθέσιμες; Έκανες troubleshooting (δεξί κλικ κάτω δεξιά στο σηματάκι του internet, δίπλα από την ώρα), Επίσης εκεί, σου εμφανίζει το κόκκινο X στο internet; σόρρυ για τη σύνταξη, γράφω λίγο βιαστικά edit: δες εδώ, βάλε το energymanagement λέει, εκεί είναι τα hotkeys https://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-S-series-Netbooks/s10-3-WIRELESS-PROBLEM/td-p/243028 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 δεν πειραζει φιλε μου και εγω ετσι γραφω. λοιπον τωρα με fn kai f5 δεν εμφανιζει το παραθυρο που λες. το κουμπακι απο αριστερα ειναι ανοιχτο αλλα το λαμπακι του wifi μπροστα δεν αναβει,ειναι σβηστο. με καλωδιο εχω ιντερνετ. χωρι καλωδιο εμφανιζει το σημα με κοκκινο χ. σιγουρα κατι λειπει αλλα τι ειναι αυτο. με το windows update θεωρητικα εγκαταστηθηκαν ολα τα drivers. to eixa παθει και παλιοτερα alla me fn kai f5 eixe διορθωθη. να παρω λες με την σειρα τα drivers apo ti selida tis lenovo και να τα εγκαταστησω;;;;ασχετα φυσικα με τα driver που εγκαθιστα το windows update. den ξερω τι να κανω αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 τρώει κολληματάκια που και που και το δικό μου, σε καταλαβαίνω. για κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο με το κόκκινο Χ, >network and Sharing Center >Change adapter settings στα αριστερά πάτα το alt να εμφανιστεί το μενού του παράθυρου >advanced>advanced settings Aνοίγει ένα παράθυρο που σου δείχνει τους διαθέσιμους τρόπους για πρόσβαση στο internet. Βλέπεις κάπου κάτι να έχει σχέση με το wireless? Το Local Area Connection αναφέρεται σε πρόσβαση με καλώδιο για να σε βοηθήσω. Επίσης στο παράθυρο που πάτησες το alt, μήπως εκεί φαίνεται η κάρτα δικτύου; Δεξί κλικ και το κάνεις enable. Γενικά εμένα όταν κολλάει με αυτά πειραματίζομαι λίγο και στρώνει στο άσχετο. Αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα σου πω. Κάνε και το troubleshooting εκεί που είναι το Χ, μήπως και μας πει τίποτα σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 φιλε μου καταλαβα τι εννοεις αλλα ποιο απο αυτα ειναι γιατι δεν το αναφερει ως hotkeys;;;;;;; na des και εσυ φιλε μου και αν μπορεις να μου πεις ποιο ειναι πολυ θα με διευκολυνε. http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT072729 περιμενω απαντηση σου.ευχαριστω πολυ. θα δοκιμαζα chipset και energy management.μετα σαν τελευταιια λυση τους drivers για wifi.δεν βλεπω κατι αλλο σχετικο.τα windows δεν θα σου περασουν drivers για τα hotkeys.δενειναι drivers ειναι software. και προληπτικα bios update για αλλους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω το πρωι αυτα που ειπατε να ειστε καλα. για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni17 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλισπερα παιδια χτεσ πιρα το ΗΤΣ ΟΝΕ και πιγα να ανοιξω το γουαι φαι δεν το ανοιγι ουτε βρισκει δυκτια ανοιχτα τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλισπερα παιδια χτεσ πιρα το ΗΤΣ ΟΝΕ και πιγα να ανοιξω το γουαι φαι δεν το ανοιγι ουτε βρισκει δυκτια ανοιχτα τι κανω? Αν εννοεις το htc one εισαι σε λαθος ενοτητα. Θα βαλεις το θεμα σου εδω www.insomnia.gr/forum/10-smartphones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χώρια που το θέμα είναι από τον Αύγουστο το 2013!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χώρια που το θέμα είναι από τον Αύγουστο το 2013!!! ....τον τιτλο ειδε μονο micos...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia888 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ευτυχώς που υπήρχε το thread... Δεν ήξερα πως να ενεργοποιησω το wifi!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STAL0NE Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλησπερα! (Προσπαθω απο το πρωι αλλα τπτ) HP Pavilion dv7 7000series(laptop).Εκανα format ειχε windows 10 κ ξανα εβαλα windows 10 το wifi λεει απενεργοποιημενη εκ νεου ενεργοποιηση wifi μου εχει επιλογες μονο μη αυτοματα κ σε ωρες.Εχω κανει αρκετες ενεργειες με drivers απο την HP, στην αλλαγη επιλογων προσαρμογεα εχει το κοκκινο χ κ λεει δεν συνδεθηκε παταω συνδεση κ τπτ, παταω το f12 που εχει την κεραια του wifi αλλα ενεργοποιει κ απενεργοποιει την λειτουργεια πτησης..αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του .... Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα