Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω θήκη για Samsung tab 2.7 P3110

yiannisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για θήκη για το Samsung tab 2.7 P3110. Καλά για επαρχία δε το συζητάμε. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σε όποιο κατάστημα και να πάει κανείς, είτε ηλεκτρονικό είτε κινητής τηλεφωνίας είτε οτιδήποτε άλλο.

Στο internet έχω δει μερικά εδώ στην Ελλάδα, αλλά είναι απίστευτα περιορισμένα. Σε σελίδες του εξωτερικού έχω δει τα τέλεια, πολύ μεγάλη ποικιλία και με ελάχιστα χρήματα. Εδώ στην Ελλάδα μήπως υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει μεγάλη ποικιλία από θήκες για tablets και για το συγκεκριμένο που ψάχνω;

Με το που αγόρασα το Samsung μετά από λίγες μέρες χωρίς να το καταλάβω, πρόσεξα ένα μικρό γδάρσιμο στην οθόνη! Ούτε που κατάλαβα πως έγινε. Ένα άλλο πρόσεξα και στο πίσω μέρος του. Αν θέλει κανείς να χρησιμοποιεί τις ταμπλέτες χρειάζεται οπωσδήποτε θήκη. Μιλάμε για θήκη που να αφήνει ελεύθερο όμως το κινητό να κάνει όλες τις λειτουργίες του ταυτόχρονα όμως να το προφυλάσσει από πτώσεις, να προφυλάσσει και την οθόνη του.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να βρεις θήκες στην Ελλάδα; Υπάρχουν αρκετές βέβαια για το ipad, αλλά για samsung tab 7" πολύ μικρή ποικιλία. Δε θέλω να αγοράσω από έξω, γιατί δε ξέρω αν θα λάβω αυτό που πραγματικά παρήγγειλα και πόσα χρήματα τελικά θα χρεωθώ. Αν όμως κάποιος είναι σίγουρος για μαγαζιά του εξωτερικού που πουλούν και θήκες ας μας γράψει εδώ. Αλλιώς από Ελλάδα μόνο δύο τρεις συγκεκριμένες που πουλούν και κοστίζουν πιο ακριβά από τις ανάλογες θήκες για ipad, υπάρχει κάτι άλλο;

Υπάρχει για παράδειγμα με δέκα  δεκαπέντε ευρώ μια ωραία θηκούλα που να καλύπτει εξωτερικά τη συσκευή ή θα πρέπει να δώσουμε το ένα τρίτο της αξίας του tablet για θήκη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις εγγραφη το ebay,φτιαχνεις και paypal και κανεις αξιοπρεπεστατα τη δουλεια σου ;)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Samsung+Galaxy+Tab+P3110&_osacat=176970&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.XP3110&_nkw=P3110&_sacat=176970

Με μια αναζήτηση 18.000 αποτελεσματα...με πολυ καλες τιμες εννοείται 

Επεξ/σία από stathis97
  • Like 1

Πολύ καλά αυτά, αλλά όπως έγραψα ήδη, δεν έχω πάρε δώσε με καταστήματα του εξωτερικού και πόσο μάλλον με το ebay. Έχουν ακουστει πολλά. Μπορεί να ακούγεται γελοίο βέβαια για όποιον αγοράζει συνέχεια από εκεί.

Λέτε να το τολμήσω; Τι πιθανότητες περίπου δίνεται να μη λάβω αυτό ακριβώς που θα παραγγείλω και πόσο θα κοστίσει η μεταφορά; όταν λέει free shipping είναι πραγματικά δωρεάν ή υπάρχουν και τίποτα άλλα κρυμμένα από πίσω;

Ντάξει τώρα φεύγουμε από το θέμα...

Πάντως δεν είναι απίστευτο ότι ζούμε σε μια χώρα που δυσκολεύεσαι να βρεις τόσο απλά πράγματα; Να ήμασταν στην Αφρική ή  κάπου αλλού εντάξει. Αλλά τώρα υποτίθεται πως είμαστε στην Ευρώπη, και δε μπορούμε να βρούμε μια θήκη της προκοπής με λογική τιμή και οι διπλανές μας χώρες τις έχουν για ψωμοτύρι.

Πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ αυτά που ειδα στο ebay, αυτά ακριβώς έψαχνα και νομίζω πως θα πάρω το ρίσκο... και θα δούμε.

Σας ευχαριστώ παιδιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω αυτή και αυτή, η πρώτη αγορασμένη από το φυσικό κατάστημα η άλλη από  ebay  αν και η δεύτερη φαίνεται καλύτερη η πρώτη με βολεύει περισσότερο

για τις γρατσουνιές θα χρειαστείς και μεμβράνη προστασίας οθόνης

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...