A_panM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ποιος θα μου εξηγήσει τον λόγο που δεν ανοίγει ένα λάπτοπ αν υπάρχει πάνω κάποια κάρτα μνήμης στο reader ή κάποιο φλασάκι???? (Κολλάει στο boot menu)
A_panM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ορθόν!!! Αλλά γιατί κολλάει στο boot και δεν με αφήνει να μπω έστω να αλλάξω την σειρά...
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μπορεί απλά να χρειάζεται αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσει ότι δεν είναι εκκινήσιμο μέσο και να συνεχίσει. Μου έχει τύχει στην δική μου μητρική να είναι προβληματικό το bios και κολλούσε όταν είχα πάνω usb εξωτερικό δίσκο και έφτιαξε με ένα bios update,μην κάνεις όμως άσκοπα,δες πρώτα αν αναφέρεται κάτι τέτοιο σε κάποιο bios update, και πάλι αν δεν σε ενοχλεί πάρα πολύ μην κάνεις update χωρίς να το σκεφτείς καλά αφού κάθε φορά κινδυνεύεις να σου μείνει στο χέρι.
A_panM Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Όχι εντάξει δεν θα κάνω update έτσι πληροφοριακά ρωτάω...γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές σε λάπτοπ φίλων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα