Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αριθμούς κινητών και διέθυνση κατοικίας σβήστα από το πόστ γιατί είναι παράνομο να δημοσιεύεις προσωπικά στοιχεία.

Δημοσ.

Αριθμούς κινητών και διέθυνση κατοικίας σβήστα από το πόστ γιατί είναι παράνομο να δημοσιεύεις προσωπικά στοιχεία.

Είναι παράνομο να αναφέρεις έναν απατεώνα έτσι ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι;

• Like 2
Δημοσ.

Είναι παράνομο να αναφέρεις έναν απατεώνα έτσι ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι;

Δε εννοώ το username αλλά τα τηλέφωνα, την διεύθυνση κατοικίας κλπ. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Δε εννοώ το username αλλά τα τηλέφωνα, την διεύθυνση κατοικίας κλπ. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Δεν πειράζει, αν το ανακαλύψει ας μας κάνει μήνυση!

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπον και εγω την εχω πατησει απο το ιδιο ατομο αλλα με διαφορετικο λογαριασμο!!!
http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/259954-basilis82/

o νεος λογαριασμος ειναι αυτος

http://www.insomnia.gr/user/269891-pithikotsis92/

αλλα επειδη θα κανει αλλο λογαριασμο να εχετε το νου σας!!!

γενικα μετα απο καιρο σε αγορες και πωλησεις, αν κατι ειναι πολυ φτηνο θελει πολυ προσοχη!!!!

γιατι ο ΄νεαρος'' εχει παρει απο εμενα 80 και απο τον φιλο 160 ευρουλακια!!

συνολο 240 ευρω που καποιος περναει μηνα με αυτα!!!

ειμαι διαθεσιμος σε καθε πληροφορια σχετικα με αυτο το ατομο!!

αλλα δεν μπορω να γραψω τα στοιχεια του εδω (το προηγουμενο ποστ μου διαγραφηκε απο τους διαχειρηστες, μαλλον σωστα)

οτι θελετε με pm η στα κινητα που θα βρειτε στις αγγελιες μου!!

ευχαριστω πολυ!

και συγνωμη απο τους διαχειρηστες για το προηγουμενο ποστ μου!

Δημοσ.

Πάντα χέρι χέρι συναλλαγή. Ακόμη και καλόπιστος να είναι ο πωλητής μπορεί κάτι να πάει λάθος με τη μεταφορά κλπ. Χέρι χέρι, και εξαντλητικός έλεγχος. Κάθε σοβαρός χρήστης δέχεται να τσεκαριστεί το πράγμα που πουλάει. Είναι σοβαρό να εμπιστευόμαστε άτομα που δεν έχουμε δει ποτέ μας; Βλεπω κάτι χρήστες με 0 αξιολογήσεις και ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους με αποστολές, αντικαταβολές κλπ. κι αναρωτιέμαι πόσοι αφελείς και εύπιστοι θα βρεθούν....

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Είμαστε αδικαιολόγητοι σε τέτοιες κινήσεις. Υπάρχει και η εντολή ανοίγματος, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν γίνει η συναλλαγή. Απλά όταν έχεις άλλες 10-15 αγοροπωλησίες από εδώ, όταν είσαι μακριά από Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσεις τον άλλον και όταν η εντολή ανοίγματος έχει κάποια λεφτά παραπάνω. Λες, δεν πειράζει, δεν θα την πατήσω εγώ, κτλ... Να που τελικά την πατήσαμε. Τώρα τι φταίει, φταίνε πολλά πράγματα. Σίγουρα αυτός ο απατεώνας εδώ φταίει περισσότερο από όλους. Κλέβει λεφτά από site με μεταχειρισμένα, από ανθρώπους που ψάχνουν εδώ για μια πιο οικονομική λύση, που προφανώς οι περισσότεροι, μην πω όλοι, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν αυτό που θέλουν καινούργιο. Αυτό λέει πολλά. Τέλος, επειδή το έψαξα αρκετά. Νομικά δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...