avangard31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αγόρασα ένα κινητό τηλέφωνο από κάποιο μέλος εδώ στο site. όταν το πήρα στα χέρια μου δεν ήταν η συσκευή που είχαμε συμφωνήσει και που γράφει στην αγγελία του. του έστειλα πίσω το κινητό σήμερα το απόγευμα και με συνομιλία που είχαμε μέσω μηνυμάτων αρνείται να μου βάλει τα λεφτά, λέγοντας μου ότι δεν είναι δικό του λάθος αλλά του φίλου του που του έδωσε το κινητό να το στείλει. επειδή σίγουρα θα έχει συμβεί κάτι τέτοιο πάλι. μπορείτε να μου δώσετε καμία πληροφορία για το πώς θα χειριστώ το θέμα αυτό;
veteranos123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Για πες μας πιο είναι αυτό το μέλος να τον έχουμε υπόψιν μας.
avangard31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Το τηλέφωνο που μου έχει δώσει είναι κλειστό ολη μέρα σήμερα. Μόνο απο το site εδώ μπορώ να μιλήσω. Αν τον αναφέρω και σβηστεί απο εδώ δεν θα μπορώ να τον βρώ. Όταν ληθεί το θέμα θα τον γράψω.
A_panM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ορισμένοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι με τέτοιες κινήσεις!
avangard31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Την έχω πατήσει, έτσι; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα;
Greek souvlaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις τιποτα εκτος απο το να μαθεις που μενει και να το επισκεφτης με την παρεα σου ποσα λεφτα εδοσες ροταω απο περιεργεια Sent from my iPad using Insomnia
avangard31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 160€. Δεν έχει τύχει εδώ σε κανέναν;
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τέτοια θέματα υπάρχουν οπουδήποτε υφίστανται συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών. Δεν είναι θέμα insomnia, xe, ebay, κλπ Τον δίνεις στεγνά και στην αξιολόγηση του γράφεις τα χειρότερα.
PCharon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Η απορία η δική μου είναι αν θα σου ξαναστείλει πίσω το κινητό που του έστειλες πίσω...
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Η απορία η δική μου είναι αν θα σου ξαναστείλει πίσω το κινητό που του έστειλες πίσω... nigeria scam greek version! έχει και το κινητό και τα λεφτά! 2
PCharon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μ'αρέσει που πήγε να τον πιάσει στο φιλότιμο στέλνοντας πίσω τη συσκευή πριν καν συνεννοηθούνε. Ά, δηλαδή πλήρωσε κι επιπλέον αποστολή...
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το έστειλα πίσω με αντικαταβολή. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από avangard31
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Οι οροι χρησης των αγγελιων το αναφερουν ξεκαθαρα οτι το ινσομνια ουδεμια ευθυνη φερει. Στο ζουμι τωρα, πριν κανεις τη συναλλαγη ειδες εαν εχει αξιολογησεις? Κανε αναφορα.
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Τους όρους τους ξέρω. Είχε αξιολογήσεις. 4 νομίζω. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από avangard31
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το έστειλα πίσω με αντικαταβολή. Θεούλης λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα