Προς το περιεχόμενο

AMD FX 8320 + Corsair H80i + Asus Sabertooth 990FX Rev.2 Overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό σου λέω να το κλείσεις για να είσαι κομπλέ χωρίς υπόνοιες για throttle .. :-D

εννοειται οτι το κλεισα το ρημαδι  !!!  :-D  :-D  :-D

130810132102.png

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Alex ... τις θερμοκρασιες με ποιο προγραμα τις βλεπεις; παρα ειναι αισιοδοξες για αυτην την εποχη!!!!!

Και το hwmonitor και το Corsair Link2 τόσο βγάζουν.

Η μητρικη που εχεις είναι η sabertooth 990fx rev2 ή η 990fxR2

990FXR2

με τις ρυθμίσεις του adtakh έφαγα 2 freeze. Με τις ρυθμίσεις του ultraex2003 δεν έχει φάει ακόμα σκάλωμα.

Δημοσ.

Και το hwmonitor και το Corsair Link2 τόσο βγάζουν.

990FXR2

με τις ρυθμίσεις του adtakh έφαγα 2 freeze. Με τις ρυθμίσεις του ultraex2003 δεν έχει φάει ακόμα σκάλωμα.

Αν έφαγες κόλλημα με τις δικές μου βγάλε το HPC  και ανέβασε μερικά κλικ την τάση.

Δημοσ.

Κοίταξε αν μπορείς να μειώσεις λίγο την τάση και το PACKAGE στα CORE  στο HW MONITOR να μην περνάνε τους 62C ....

Μόλις κλείνεις το OCCT κάνει αποθήκευση των γραφημάτων σε έναν φάκελο !

Ανέβασε μια τα γραφήματα για το CPU VCORE και την συχνότητα και τις θερμοκρασίες να δω κάτι ... 

Δημοσ.

Κοίταξε αν μπορείς να μειώσεις λίγο την τάση και το PACKAGE στα CORE  στο HW MONITOR να μην περνάνε τους 62C ....

Μόλις κλείνεις το OCCT κάνει αποθήκευση των γραφημάτων σε έναν φάκελο !

Ανέβασε μια τα γραφήματα για το CPU VCORE και την συχνότητα και τις θερμοκρασίες να δω κάτι ... 

Η Θερμοκρασία του CPU δεν είναι αυτή που λέει 60βαθμούς; http://prntscr.com/1kg8tj

http://www.mediafire.com/download/q5yx3s741yawq2f/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.rar

εδώ είναι τα γραφήματα

Δημοσ.

δεν έχει αισθητήρα ο επεξεργαστής σου για κάθε core(έχει έναν και μοναδικό) και οι τιμές που στέλνει στο πρόγραμμα είναι λανθασμένες.δεν ξέρω γιατί δεν το γνωρίζει ο κόσμος αυτό.είναι σοβαρό πρόβλημα.

θα κοιτάς το package όπως σου είπε ο adtakhs και σύμφωνα με τη φώτο σου είσαι 10 βαθμούς πάνω από το όριο!!πρόσεξε το για να μη καταστρέψεις τίποτα..

Δημοσ.

Η Θερμοκρασία του CPU δεν είναι αυτή που λέει 60βαθμούς; http://prntscr.com/1kg8tj

http://www.mediafire.com/download/q5yx3s741yawq2f/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.rar

εδώ είναι τα γραφήματα

Εκείνη την στιγμή είναι στους 58.9C αλλά αν δεις το HW MONITOR έχεις βαρέσει τους 65C για κάποια στιγμή !!!

Πρέπει να ρίξεις το PACKAGE ώστε να μην ξεπερνά στο HW MONITOR τους 62C και όχι τους 65C !

Κάνε τις δοκιμές σου , είδα πως δεν έχει κάνει THROTTLE ο επεξεργαστής οπότε μάλλον δεν ήταν διαρκώς εκεί (65C ) !!!

Προσπάθησε να το μειώσεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του VCORE.

δεν έχει αισθητήρα ο επεξεργαστής σου για κάθε core(έχει έναν και μοναδικό) και οι τιμές που στέλνει στο πρόγραμμα είναι λανθασμένες.δεν ξέρω γιατί δεν το γνωρίζει ο κόσμος αυτό.είναι σοβαρό πρόβλημα.

θα κοιτάς το package όπως σου είπε ο adtakhs και σύμφωνα με τη φώτο σου είσαι 10 βαθμούς πάνω από το όριο!!πρόσεξε το για να μη καταστρέψεις τίποτα..

Οχι δεν είναι λανθασμένες οι τιμές ... Σωστότατες είναι ! Απλά δεν είναι σε C αλλά μια αναγωγή. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το PACKAGE να μην περάσει τους 62C .

Η τιμή που δείχνει το OCCT δεν είναι package στην περίπτωσή του αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί. 

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο σοβαροί είναι οι 3 βαθμοί; Sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι πρωτάρης στο overclocking.

Ρέ παιδιά γιατί το radiator χτυπάει 50 βαθμους; Είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.

Τόσο σοβαροί είναι οι 3 βαθμοί; Sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι πρωτάρης στο overclocking.

Δεν είναι τόσο σοβαροί αλλά προσπάθησε να τους μειώσεις με κάποιο τρόπο ώστε να είσαι σίρουρος πάντα ότι δεν θα τους υπερβαίνεις !

Αν και νομίζω πως σε πραγματική χρήση θα τερματίζεις στους 58C το πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...