trikos93 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Παιδια καλησπερα..! Μου βγαζει αυτο το μυνημα στις ειδοποιησεις υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα σε κινιτα; Το κινιτο ειναι το Samsung Galaxy SIII ..ή μηπως ειναι απο καποιο προγραμμα και προσπαθουνε να φανε λεφτα γιατι μου ζηταει το κινιτο μου.. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ειναι spam διαφημιση που στην πεταει καποια εφαρμογη. Κατεβασε την εφαρμογη airpush detector και σουταρε την εφαρμογη που θα σου πει. Επισης το θεμα μεταφερεται στο Mobile Software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trikos93 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση το εβαλα να ψαξει αλλα μου εβγαλε μονο οτι το Network εχει κατι αλλα αυτο ειναι το ιντερνετ μου σωστα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 lol εγω καταλαβα IOS (iphone os) σε galaxy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trikos93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Χεχε το δουλευω ακομα να ξεφυγω απο το greeklish αλλα ειναι δυσκολο..:/ ελειπε ο τονος..:Ρ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα