PhonEee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια επειδη δεν ξερω τιποτα απο τανπλετ τελως παντων θα ηθελα να κανων δωρο δτη μητερα μου ενα ταμπλετ για χρηση ιντερνετ google<br> Youtube κανα παιχνιδι ανδροιδ θα ηθελα να μου προτηνεται ενα καλο μεχρι 100 ευρω Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από PhonEee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 απο ελλάδα η εξωτερικό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ελλαδα βοηθηστε με πλοξ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από PhonEee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια κανεις δεν ξερει? Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με 100 ευρώ δεν βρίσκεις τίποτα επώνυμο. Ανέβα στα 150 αν μπορείς. Στά 150 Samsung galaxy tab 2 ... Στά 139 Lenovo ideatab a1000 ... Στά 129 Asus memo pad ... Στα 132 acer iconia tab b1 και στα 148 MLS iqtab. Ψαξτα στο Σκρουτζ Εγώ από αυτά προτείνω το MLS και το Lenovo. ΥΓ το λενοβο το πήρα προχτές, ειναι σκυλί και παίζει τα πάντα (του έχω βάλει μέχρι τώρα fifa12, mc3 minecraft, sims και συνεχίζω να το φορτώνω.) . Έχει 2 πολύ καλά και δυνατά ηχεία μπροστά. 1gb ram κτλπ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστω ναι λογικα θα παω στα 150 Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katsalaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Με 100 ευρώ δεν βρίσκεις τίποτα επώνυμο. Ανέβα στα 150 αν μπορείς. Στά 150 Samsung galaxy tab 2 ... Στά 139 Lenovo ideatab a1000 ... Στά 129 Asus memo pad ... Στα 132 acer iconia tab b1 και στα 148 MLS iqtab. Ψαξτα στο Σκρουτζ Εγώ από αυτά προτείνω το MLS και το Lenovo. ΥΓ το λενοβο το πήρα προχτές, ειναι σκυλί και παίζει τα πάντα (του έχω βάλει μέχρι τώρα fifa12, mc3 minecraft, sims και συνεχίζω να το φορτώνω.) . Έχει 2 πολύ καλά και δυνατά ηχεία μπροστά. 1gb ram κτλπ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App To lenovo απο που το πήρες; Είναι όντως καλό;;; Εδω λέει οτι έχει προβλήματα η οθόνη και κάποιες εφαρμογές κολλάνε... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2013 από Katsalaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα