Προς το περιεχόμενο

ταμπλετ για απλη χρηση

PhonEee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια επειδη δεν ξερω τιποτα απο τανπλετ τελως παντων θα ηθελα να κανων δωρο δτη μητερα μου ενα ταμπλετ για χρηση ιντερνετ google<br>

Youtube κανα παιχνιδι ανδροιδ θα ηθελα να μου προτηνεται ενα καλο μεχρι :-) 100 ευρω

Επεξ/σία από PhonEee
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 100 ευρώ δεν βρίσκεις τίποτα επώνυμο. Ανέβα στα 150 αν μπορείς. Στά 150 Samsung galaxy tab 2 ... Στά 139 Lenovo ideatab a1000 ... Στά 129 Asus memo pad ... Στα 132 acer iconia tab b1 και στα 148 MLS iqtab. Ψαξτα στο Σκρουτζ

Εγώ από αυτά προτείνω το MLS και το Lenovo.

ΥΓ το λενοβο το πήρα προχτές, ειναι σκυλί και παίζει τα πάντα (του έχω βάλει μέχρι τώρα fifa12, mc3 minecraft, sims και συνεχίζω να το φορτώνω.) . Έχει 2 πολύ καλά και δυνατά ηχεία μπροστά. 1gb ram κτλπ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 100 ευρώ δεν βρίσκεις τίποτα επώνυμο. Ανέβα στα 150 αν μπορείς. Στά 150 Samsung galaxy tab 2 ... Στά 139 Lenovo ideatab a1000 ... Στά 129 Asus memo pad ... Στα 132 acer iconia tab b1 και στα 148 MLS iqtab. Ψαξτα στο Σκρουτζ

Εγώ από αυτά προτείνω το MLS και το Lenovo.

ΥΓ το λενοβο το πήρα προχτές, ειναι σκυλί και παίζει τα πάντα (του έχω βάλει μέχρι τώρα fifa12, mc3 minecraft, sims και συνεχίζω να το φορτώνω.) . Έχει 2 πολύ καλά και δυνατά ηχεία μπροστά. 1gb ram κτλπ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

To lenovo απο που το πήρες; Είναι όντως καλό;;; Εδω λέει οτι έχει προβλήματα η οθόνη και κάποιες εφαρμογές κολλάνε...

Επεξ/σία από Katsalaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...