theef Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Γειά χαρά σε όλους... Έχω βρει μία πολύ καλή προσφορά στο web για τα beats by dr. dre τα solo συγκεκριμένα αλλά δεν ξέρω αν είναι original ή καμιά μούφα μίας και η τιμή είναι πολύ χαμηλή για beats (μεταχειρισμένα πάντα)... Η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι διαφορές έχουν ώστε να τα συγκρίνω από τις εικόνες της αγγελίας και να μην αγοράσω καμία μούφα μίας και δεν με ενδιαφέρει η μόστρα... Σας ευχαριστώ...
basilis222 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 στείλε μου φωτογραφίες να σου πω στα σίγουρα.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 στείλε μου φωτογραφίες να σου πω στα σίγουρα. σκοπος ειναι να γραφτει στο forum για να ξερει και ο υπολοιπος κοσμος και οχι απλα με ενα Pm.χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι ενα θεμα που αξιζει να υπαρχει. 3
theef Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 @basilis222 Νομίζω έχει δίκιο, πες να μάθουμε κ εμείς αμα είναι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Aφηστε τα παπαροακουστικα (με το συμπαθειο) και παρτε κανα ακουστικο της προκοπης τωρα που ειναι και σε προσφορα. http://www.amazon.co.uk/K551-Reference-Class-Headphones-In-Line-Remote/dp/B008T9RI90/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1396284292&sr=8-8&keywords=Akg Tα beats by dr dre ειναι χειροτερα κι απο ακουστικα στη μιση τιμη. Μονο για μοστρα σε ασχετους, τιποτε περισσοτερο. Ακουσες μιστερ σπαμερ απο πανω? 2
Silverage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Έχω τα AKG k 550 και εγκρίνω τα παραπάνω του MiDi. Πολύ καλά, αλλά όπως θα δεις στην αρχή δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά απο άλλα. Μετά απο λίγο καιρό φαίνεται.
theef Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βασικά τα beats είναι ότι πιο αισχρό έχει βγεί στη αγορά των ακουστικών τα τελευταία χρόνια... Τα καλύτερα αποδεδειγμένα πλέον είναι τα sol republic!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα